Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jawhlan

teşekkürler cevap için. az önce açtılar telefonu. kargo ile alıyormuslar. 34 k 859 asus teknik servisine gönderin dedi. galiba istanbula gidecek :)

hayat istanbulda çünkü
    herşey burada dönüyor bu memlekette arkadaş..
  • arkadaşlar an itibariyle laptobumun fanı öldü :( yaklaşık olarak 4 aydır aradabir laptobun fanından gürültü geliyordu az önce tamamen fan çıldırdı elektrikli süpürge bile daha az ses cıkarıyor :) Asus N61vn280BD kullanıyorum garantiside bitti uzunsüredir kullandığımdan , ses sorununun kesinlikle fandan geldiğini biliyorum. Bu modele uygun yeni fan bulabilirmiyim ?

Fan Markası : DC Brushless
    Model KSB06105HB

acil yardıma ihtiyacım var :( buarada izmirdeyim , izmirde bildiğiniz yer varsa cok super olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marool -- 15 Ekim 2011; 0:38:32 >
  • http://www.ebay.com/itm/DELTA-KSB06105HB-9J73-DC5V-0-4A-CPU-Cooling-Fan-TESTED-/280700414165?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415b0c68d5#ht_500wt_1321
    Laptopta olan bu fanın aynısı ama türkiyede bulabilirsem daha iyi olur sorun cıkma ihtimaline karşı
  • Arkadaslar bu makinaya mac os kuran varmidir? Bu konudaki dusunceleriniz nedir? Stabil calisir mi?
  • benim asus 20 ekim gibi ulaştı servise. menteşe kırıktı. lcd ekranda da acılma vardı kenardan.ayrıca bataryada kırmızı x cıkıyordu. değiştirmenizde fayda olabilir falan diyordu. bir de touchped bazen calısmıyordu.
    sonuç:
    4 kasımda bana ulaştı bilgisayar.
    lcd ekran değişmiş
    batarya yenisi ile değişmiş
    touchpeddeki problem düzeltilmiş..

yedek parça yurt dısından geldiği zaman illaki gecikme yaşanabiliyor. ama ben gayet memnunum asus servisinden. yurt dısından parca getirmelerine rağmen yine de erken ulaştı bana bilgisayar. yani servis güvenilir ve hızlı. internetten veya telefonla takip de edilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawhlan -- 13 Kasım 2011; 22:08:48 >
  • arkadaşlar neredeyse 2 yıldır laptopumu fişe takılı kullandım geçenlerde fişsiz kullanayım dedim pıt dedi kendiliğinden kapandı (%70 dolu görünürken)
    forumu şöle bi inceledim ilk dolumda 16 saat dolum gerekli demişler ben ancak 6 saat doldurmuşumdur!
    şimdi ne yapmalıyım eğer değiştirmem gerekiyorsa, önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirlikont

arkadaşlar neredeyse 2 yıldır laptopumu fişe takılı kullandım geçenlerde fişsiz kullanayım dedim pıt dedi kendiliğinden kapandı (%70 dolu görünürken)
    forumu şöle bi inceledim ilk dolumda 16 saat dolum gerekli demişler ben ancak 6 saat doldurmuşumdur!
    şimdi ne yapmalıyım eğer değiştirmem gerekiyorsa, önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden

2 yıllık garanti süren dolmadıysa anında gönder garantiye. değişirler. ben de sadece "değiştirmenizde fayda var" gibi yazı vardı değiştiler. seninki kesin değişilir bence ;) ilk dolumla ilgili değildir. bunu servise söylememeni tavsiye ederim. kullanıcı hatası falan diye masrafa sokarlar seni

• arkadaşlar laptobun serviste ekranı değiştirilmişti komple. simdi geldi. gelince recovery yaptım. ama kamera görüntüsü aşağıdaki gibi.. hangi driver ı yüklediysem de düzelmedi.

bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? tamir ve servis dışında bir yolu var mıdır? ya da kendi driverinizi ete yükler misiniz?

bu arada tekrar recovery yapsam düzelir mi acaba?

• quote:

arkadaşlar.. dün laptobumun sağ menteşesi kırıldı. servise göndermeyi düşünüyorum birkaç saat içinde. nette arastırma yaptım biraz. ankaradaki servise göndermeyi düşünüyorum. ancak ankaradaki servis kargo ile ürün kabul etmiyor. elden teslim alıyor, istanbul kargo ile alıyor falan diyolar nette. ne kadar doğrudur bilemedim. telefonla arayıp sorayım dedim ama cevap veren yok. daha önce garantiye cihaz göndermemiştim. laptobun yanında neler gönderilir,en küçük arızalar dahil hepsini bir kağıda yazıp koysam mı laptobun yanına? yani bu iş nasıl yapılır? acıkca yazacak ve ankaradaki servis konusunda beni aydınlatacak olan biri var mı? hızlı bir cevap gelirse benim için gerçekten çok iyi olacak...

aslında tüm kutu aksesuar ve belgeleri göndereceksin.
    gönderilen ürünler diye de bi liste yaparsan adamlar ciddiye aldıgını düşünüp kaybetmezler. şarj adaptörünü bile göndermelisin.
    garantisi faturası fişi fala herşeyi gönder işte.
    istanbul kargoyla alıyor. illa ki ulaşman lazım. yoksa haybeye pc gönderilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

Arkadaslar bu makinaya mac os kuran varmidir? Bu konudaki dusunceleriniz nedir? Stabil calisir mi?

Direk mac os kuramazsın çünkü macin pclerde kurulumunu engelleyen bi olay var. Maclerde anakartın üstündeki bi çip sayesinde.. Ama yolu yok değil snow leopard diye bi olay var işte pclere mac yüklemek için. pc dediğim windows cephesi yani. Neyse fazla uzatmaya gerek yok, googleda kısa bi bak osx86 hackintosh diye, kurulum vidyoları bile var. Windows ve mac beraber kurulu olabilir ama tabi hard diski ayırman lazım ntfs ile mac i birleştiremiyorsun doğal olarak. Zamanım olursa ben de üstüne düşücem ama sakin kafayla yapmak lazım çünkü donanımların da uyması gerekio onları kontrol falan falan

• quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

quote:

Arkadaslar bu makinaya mac os kuran varmidir? Bu konudaki dusunceleriniz nedir? Stabil calisir mi?

Direk mac os kuramazsın çünkü macin pclerde kurulumunu engelleyen bi olay var. Maclerde anakartın üstündeki bi çip sayesinde.. Ama yolu yok değil snow leopard diye bi olay var işte pclere mac yüklemek için. pc dediğim windows cephesi yani. Neyse fazla uzatmaya gerek yok, googleda kısa bi bak osx86 hackintosh diye, kurulum vidyoları bile var. Windows ve mac beraber kurulu olabilir ama tabi hard diski ayırman lazım ntfs ile mac i birleştiremiyorsun doğal olarak. Zamanım olursa ben de üstüne düşücem ama sakin kafayla yapmak lazım çünkü donanımların da uyması gerekio onları kontrol falan falan

mesajın için teşekkür ecevabın için teşekkür ederim. Oracle VM VirtualBox ile sanal mac kuruyorum. :D sıkıntı yok yani öneririm

• quote:

arkadaşlar laptobun serviste ekranı değiştirilmişti komple. simdi geldi. gelince recovery yaptım. ama kamera görüntüsü aşağıdaki gibi.. hangi driver ı yüklediysem de düzelmedi.

bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? tamir ve servis dışında bir yolu var mıdır? ya da kendi driverinizi ete yükler misiniz?

gerek yok.
    kamera driver'INI kaldırıp tekrar yükleyin düzelir.
    veya piyasadan 10 liraya bi kamera alın, kendi kamerasından daha iyi performans gösterecektir

• herkes asussun garantisinden bahsetmiş.benimde asusla ilgili bir anım var. 10 sene önce bozulan anakartımın garantisi bitmişti alanyadan 1 kutu muz yaptırdım üzerinede anakartı koydum gönderdim.yapmış göndermişlerdi.
  • Yazmayı unuttum Asus N61VN-280BD için kullabileceğimiz son bios sürümü 209 mu ? Tarihi epey eskide bu yüzden kafama takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

arkadaşlar laptobun serviste ekranı değiştirilmişti komple. simdi geldi. gelince recovery yaptım. ama kamera görüntüsü aşağıdaki gibi.. hangi driver ı yüklediysem de düzelmedi.

gerek yok.
    veya piyasadan 10 liraya bi kamera alın, kendi kamerasından daha iyi performans gösterecektir

cevap için teşekkürler de.. tekrar tekrar denedim. fayda etmedi. hatta farklı üreticilerin asus için uretiği diğer driverlar da işe yaramadı.halbuki servisten geldiginde tıkır tıkır calısıyordu. recovery den sonra boyle oldu. ilginç bir durum. bu sefe mavi cd ile recovery yapsam mı diye dusunuyorum.faydası olur mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

gerek yok.

cevap için teşekkürler de.. tekrar tekrar denedim. fayda etmedi. hatta farklı üreticilerin asus için uretiği diğer driverlar da işe yaramadı.halbuki servisten geldiginde tıkır tıkır calısıyordu. recovery den sonra boyle oldu. ilginç bir durum. bu sefe mavi cd ile recovery yapsam mı diye dusunuyorum.faydası olur mu acaba?

olur tabi.
    zaten başka driverlar çalışmaz , boşa uğraşmışisınız..

driver cd'sini takıp kamera driver'ını tekrar yükleyin. olmadı mavi cd ile format atın dzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vural07

Yazmayı unuttum Asus N61VN-280BD için kullabileceğimiz son bios sürümü 209 mu ? Tarihi epey eskide bu yüzden kafama takıldı.

update my drivers programını indir kur, paralı olsa da hangi donanımın güncel driver'ı var onu bulur, sonra netten indirirsin güncellersin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gerek yok.

olur tabi.
    zaten başka driverlar çalışmaz , boşa uğraşmışisınız..

driver cd'sini takıp kamera driver'ını tekrar yükleyin. olmadı mavi cd ile format atın dzelecektir.

şimdi bir problem daha çıktı.. mavi dvd yi ve driver dvd sini okuyamıyor bilgisayar. sanki araba motoru gibi ara gaz vere vere calısıyor, yırtınıyor, titriyor deli gibi ama okuyamıyor.. başka cd ve dvd leri okuyor. ayrıca mavi dvd mi ve driver dvd sini baska bilgisayarlar okuyor.bu nedenle mavi dvd ile recovery yapamıyorum. ben bu işin içinden çıkamayacam ya. sanki dalga geçiyor benimle gavurun aleti dün neredeyse kırıp atacaktım.
    hiç istemesem de yine servis yolu göründü galiba.. cd dvd okuyucuya da bi baktırırım artık..
    yine de aklınıza bir çözüm gelirse lütfen söyleyin. bilgisayarsız kalmak benim için biraz zor oluyor.işlerim çok aksıyor.

• dvd'yi yıkayın. suya tutun. tamamen ıslanınca da hafifçe elinizle sürtün.
    sonra toz bırakmayan peçeteyle silin. kuruyunca tekrar deneyin.

ayrıca bios 'dan first boot'u cd'ye almanız lazım. ondan sonra işinize kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz.

ya cd bozuktur, ya cd okuyucu bozuktur.
    cd'yi başka pcler görüyor, sizin pc başka cd'leri görüyor, bu resmen paradoks

ayarı yapıp tekrar deneyin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

quote:

mesajın için teşekkür ecevabın için teşekkür ederim. Oracle VM VirtualBox ile sanal mac kuruyorum. :D sıkıntı yok yani öneririm

logic gibi programlar var mac te mukemmel calisan. Acaba virtualda da calisir mi yani verim bakimindan. cunku ramin hepsini kullanamayacak acik olan windowsta somurcek :D bide senin kurdugun mac in linkini atar misin bana pmden, ozel bi kurulum sekli yoktr doye tahmin ediorm ama varsa o da iyi olur :)

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.