Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yiyorsa bir pc'ye hem mac hem windows7 kurun, başta sorsun hangisiyle başlasın diye, ona göre başlatın

ben yaptım tabi 3-4 ayımı aldı bunu başarmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

yiyorsa bir pc'ye hem mac hem windows7 kurun, başta sorsun hangisiyle başlasın diye, ona göre başlatın

ben yaptım tabi 3-4 ayımı aldı bunu başarmak

2 mesaj önceki anlattığım buydu zaten hackintosh x89 olayı intel işlemcilerde olabiliyor. Amd lerinde yolu vardır mutlaka ama benimki intel diye çok ilgilenmedim.
    açılışta sormasının zor bi yanı yok sen hard diski 2ye ayırsan diğer bölüme istediğin işletim sistemini kur, bilgisayar açılırken otomatikman sorcak zaten. Mesela pardus kurarken grub deniyor buna ama macteki o arayüzün adı nedir bilmiyorum ama dediğim gibi işletim sistemini yüklerken kendi soruyor. O apple turk.com sitesinde bir sürü anlatımlar var ama vize haftam olduğu için bu dönem 3-4 sfdan fazla okuyamıyorum bile, merak edenlere kurulum vidyoları da var bu arada ama şöyle bi sorun var.. uyumlu donanımlar diye bi olay var ve modeller arasında bizim laptop yok. Biraz saçma geldi ama çünkü donanımlara kötü denemez. Yeni teknolojilere göre bi tek harddiskimiz yavaş o da çok umrumda değil değiştirmesi kolay işlemcide de 4 tane farklı işlemi açık bırakcak bilgisayar düşmanı bi kullanıcı yoktur zaten heralde. Benim 2 farklı browser, media player, arkada çalışan yazılım veya programlar açık olsa bile bi sorun yaşamıyorum.
    Mac e meraklı bi kaç kişi bence bununla uğraşmalıyız :D

@XhsyPhoiDeus, peki sen nasıl yaptın özetlemen mümkün müdür vidyodan gitmektense yapan birinin direk anlatmasını tercih ederim

• yok abi gözünü seveyim, ben dalgasına dedim, ben mac falan kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawhlan

quote:

Orijinalden alıntı: kirlikont

arkadaşlar neredeyse 2 yıldır laptopumu fişe takılı kullandım geçenlerde fişsiz kullanayım dedim pıt dedi kendiliğinden kapandı (%70 dolu görünürken)
    forumu şöle bi inceledim ilk dolumda 16 saat dolum gerekli demişler ben ancak 6 saat doldurmuşumdur!
    şimdi ne yapmalıyım eğer değiştirmem gerekiyorsa, önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden

2 yıllık garanti süren dolmadıysa anında gönder garantiye. değişirler. ben de sadece "değiştirmenizde fayda var" gibi yazı vardı değiştiler. seninki kesin değişilir bence ;) ilk dolumla ilgili değildir. bunu servise söylememeni tavsiye ederim. kullanıcı hatası falan diye masrafa sokarlar seni

aynı muhabbet bende de var.
    10dk ancak gidiyor şarj, pili değiştirmeniz yararlı olabilir ibaresi de var. pilin üzerinde de kırmızı X var.
    aradım faturayla yollayın dendi.
    bakalım ne olacak

• arkdaşlar..ben 1.5 yıldır bu bilgisayarı kullanıyorum....şöyle bişeyle karşılaştım....oyun oynarken klavyenin tuşlarına baştığın zman takılma oluyor ve masaüttüne dönünce oyunu kapatmadan bi tane küçük kutucuk çıkıyor vee hangi tuşa bsarsan o tüşşu yazıyor kutuya .....sonra oyun takılıyorr,sürekli,hoparlerdönde klavyeye bastığın zaman ses heliyor..neden oluyor acaba bilginiz varmı..
  • Selam dostlar bende garantiye gönderiyorum 2 senenin dolmasına 1 ay kaldı.sistem bios üzerinden sürekli tarih resetliyor ve fişi pirize taktığımda otomatik açılıyor. blu ray de sıkıntı vardı göndereyim dedim.

1. sorum 2 senedir bataryayı laptopa 1 kere bile takmadım, poşetinin bile açmadım.Acaba onuda göndereyimmi garanti bitmeden ?
    2. sorum ise ben hdd yi komple sıfırladım kafama göre parçaladım ve temiz kurulum yapmıştım.sorun yaparlarmı bunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vural07

Selam dostlar bende garantiye gönderiyorum 2 senenin dolmasına 1 ay kaldı.sistem bios üzerinden sürekli tarih resetliyor ve fişi pirize taktığımda otomatik açılıyor. blu ray de sıkıntı vardı göndereyim dedim.

1. sorum 2 senedir bataryayı laptopa 1 kere bile takmadım, poşetinin bile açmadım.Acaba onuda göndereyimmi garanti bitmeden ?
    2. sorum ise ben hdd yi komple sıfırladım kafama göre parçaladım ve temiz kurulum yapmıştım.sorun yaparlarmı bunu ?

pil konusu size kalmış..
    hdd sorun olmaz.

majestic o oyunun sorunu. ilacını değiştir.
  • Arkadaşlar benim pil öldü! şu linkteki pil benim laptop aolur mu acaba normalde benim orjinal batarya 10.8V 4400mAh, 48Wh
    Ama linkteki batarya 11.1V diğer değerlre aynı.
    Bir sıkıntı olur mu inceleyip cevaplarsanız sevinirim.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-a32-m50-15g10n373800-uyumlu-notebook-pili-45731429
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirlikont

Arkadaşlar benim pil öldü! şu linkteki pil benim laptop aolur mu acaba normalde benim orjinal batarya 10.8V 4400mAh, 48Wh
    Ama linkteki batarya 11.1V diğer değerlre aynı.
    Bir sıkıntı olur mu inceleyip cevaplarsanız sevinirim.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-a32-m50-15g10n373800-uyumlu-notebook-pili-45731429

bence bilgisayarcıdan alın, test edin sorun öğrenin öyle..
    ya da bilgisayarcıdan modelini falan alın nette daha ucuzsa..

• 17'sinde servise vermiştim notebook'u, batarya, hard disk ve dvd rom'u değiştirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianca

17'sinde servise vermiştim notebook'u, batarya, hard disk ve dvd rom'u değiştirmişler.

valla 10 numara bi servise sahibiz arkadaşlar...
  • Arkadaşlar benim dvd yazıcı çalışmıyor. zaten ömrü de bitmiş gibiydi. ama dvd ya da cd takınca hiçbir tepki vermiyor. acaba driwerında bir sorun olma ihtimali var mıdır.

dipnot: Yaklaşık 500-600 civarında dvd yazdım alalı. bu sizce çok mu fazla
  • araş kargo ile karşı ödemeli göndermiştim kabul etmemişler geri geldi 18 tl ödedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byblackdeath

Arkadaşlar benim dvd yazıcı çalışmıyor. zaten ömrü de bitmiş gibiydi. ama dvd ya da cd takınca hiçbir tepki vermiyor. acaba driwerında bir sorun olma ihtimali var mıdır.

yuh
    tabi tükenir ömrü değiştirin..

vural; kabul etmeleri lazım yav, servis ve garanti yani adı üstünde. o zaman gelip alsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: byblackdeath

Arkadaşlar benim dvd yazıcı çalışmıyor. zaten ömrü de bitmiş gibiydi. ama dvd ya da cd takınca hiçbir tepki vermiyor. acaba driwerında bir sorun olma ihtimali var mıdır.

yuh
    tabi tükenir ömrü değiştirin..

Zaten son zamanlarda cdleri bile seçmeye başlamıştı. Her cd yi açmıyordu. Desenize öldü benim dvd yazıcı...

• benim de pil öldü bugün..

kaça alırız sıfır çakma bi pil?...
  • 937706 Fatura seri no.lu ve 24.12.2009 17:55:57 düzenleme tarihli,Sinerji Bilgisayar Elektronik ve Sanal Mağazacılık Ltd. Şti. Selmanağa Mh. Şeyh Cami Sk. No: 35/3 Üsküdar/İSTANBUL yer adresli ve Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi A.Ş. Cendere Yolu, no:26 34396 Ayazağa-Şişli / İSTANBUL yer adresi “Garanti Belgeli” Asus N61VN280BD C2D T9600 4GB 500 GB W7Phttp://www.sadecenotebook.com/ web adres siparişli 12 ay taksitli 2.368,00 TL'ye laptop almıştım. Arıza Bildirimi: 1) ASUS A32-M50 L062066 Rating: +10.8V 4400 mAh, 48Wh Li-on Battery Pack bataryası arızalanmıştır. Laptobun batarya göstergesinde "Arızalı pili değiştirin" uyarısı almaktayım. Batarya laptopa takılı ve full dolu gösterirken iken laptop 2 dakika içerisinde şarjı bitirerek aniden kapanmaktadır. 2) Laptopu ilk aldığımda fanlar iyi çalışıyordu. Laptopta ısınma derdi yoktu. Dolayısıyla ekranda donma ve yavaşlama olmuyordu. Ama şu acayip ısınmakta ve donmaktadır.3) Blue ray disk sürücü sessiz çalışıyordu. Şu an gürültülü çalışmakta Tüm parçalarıyla birlikte 2 yıl servis ve ithalatçı garantili olup garantisi devam etmektedir. Satıcı firma ürünü kabul etmemiştir. Direkt Asus yetkili servisleriyle irtibata geçmemi istenmiştir.Bu konuda uzman ve bilgisi olan arkadaşların asus laptobu ve kutu içeriğiyle nereye ve ne şekilde göndermem konusunda ve garantide yapılacak işlemler konusunda yardımlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 18 Aralık 2014; 11:44:16 >

• hangi model pil alacağız arakdaşlar n61vn modelleri için?
  • Asus N61VN280BD C2D T9600 4GB 500 GB W7P modeli için ASUS A32-M50 L062066 Rating: +10.8V 4400 mAh, 48Wh Li-on Battery Pack bataryası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 3 Aralık 2011; 12:18:39 >
  • Arkadaşlar ben makineye kingston 4 gb ram atıcam baktım clocklar uyuşuyor frekansda uyuşuyor 6 gb ram verim alabilir miyim yoksa tam performans çalışmaz ram lerin biri diğerine baskın çıkıp performans mı keser eğer öyle olacaksa 2 li alayım diye düşünüyorum ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.