Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

6.8 mi ?? O ne ya.. bizde 6,4 ..

Bende 6.8 di 11.11 den sonra 11.12 yükledim 6.7 ye indi :(

bu pcnin n61vn280bd modeli oldugundan emin misiniz?
    özellikleri baya iyi çıkmış. bizde neden hepsi 6.4 sadece disk 5.9 çıkıyor?
    sizde 6.9lar 6.8 ler çok iyi...

Pardon N61JQ benimkisi :(

• yok sorun değil, ben de şaşırdım bu adam napmış diye
    bi pil almak lazım, masaüstüne döndü, pil azalınca pat diye kapanıyor. uyarı falan hiç bişey yok..

bizdeki şans mı ya, asus servis kendini geliştirdi bize nasip olmadı
  • quote:

Ben 2 adet 4 gb 1333 mhz aldım pazartesi elimde olur. Ürün bu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd190055&categoryId=47

ürün elinize geçti mi ramı taktınız mı merakla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_ -- 19 Aralık 2011; 17:01:25 >
  • arkadaşa henüz gelmedi ramlar sanırım .
  • ya n61vn ye ram takviyesi yapan yok mu hiç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

6.8 mi ?? O ne ya.. bizde 6,4 ..

Bende 6.8 di 11.11 den sonra 11.12 yükledim 6.7 ye indi :(

bu pcnin n61vn280bd modeli oldugundan emin misiniz?
    özellikleri baya iyi çıkmış. bizde neden hepsi 6.4 sadece disk 5.9 çıkıyor?
    sizde 6.9lar 6.8 ler çok iyi...

şuan benimde düşük gözüküo baktım. Nortmalde 6.9 görünür 6.4 yazıyor tabi har disk kötü puanlı ama normal. ancak bu resimde bi terslik var ram düşük puanlı 280bd değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: striders

quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

BR 937706 Fatura seri no.lu ve 24.12.2009 17:55:57 düzenleme tarihli,Sinerji Bilgisayar Elektronik ve Sanal Mağazacılık Ltd. Şti. Selmanağa Mh. Şeyh Cami Sk. No: 35/3 Üsküdar/İSTANBUL yer adresli ve Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi A.Ş. Cendere Yolu, no:26 34396 Ayazağa-Şişli / İSTANBUL yer adresi “Garanti Belgeli” Asus N61VN280BD C2D T9600 4GB 500 GB W7Phttp://www.sadecenotebook.com/ web adres siparişli 12 ay taksitli 2.368,00 TL'ye laptop almıştım. Arıza Bildirimi: 1) ASUS A32-M50 L062066 Rating: +10.8V 4400 mAh, 48Wh Li-on Battery Pack bataryası arızalanmıştır. Laptobun batarya göstergesinde "Arızalı pili değiştirin" uyarısı almaktayım. Batarya laptopa takılı ve full dolu gösterirken iken laptop 2 dakika içerisinde şarjı bitirerek aniden kapanmaktadır. 2) Laptopu ilk aldığımda fanlar iyi çalışıyordu. Laptopta ısınma derdi yoktu. Dolayısıyla ekranda donma ve yavaşlama olmuyordu. Ama şu acayip ısınmakta ve donmaktadır.3) Blue ray disk sürücü sessiz çalışıyordu. Şu an gürültülü çalışmakta. Tüm parçalarıyla birlikte 2 yıl servis ve ithalatçı garantili olup garantisi devam etmektedir. Satıcı firma ürünü kabul etmemiştir. Direkt Asus yetkili servisleriyle irtibata geçmemi istenmiştir.Bu konuda uzman ve bilgisi olan arkadaşların asus laptobu ve kutu içeriğiyle nereye ve ne şekilde göndermem konusunda ve garantide yapılacak işlemler konusunda yardımlarını bekliyorum.

02165214601
    burayı arıyorsun hocam
    sana bir kod verecekler onunla ücretsiz UPS kargo ile yolluyorsun
    işlem süresi 10 gün ama benimki 1 hafta içinde geldi
    fatura fotokopisi ve sıkıntıyı belirten not isteniyor.
    yalnız ups orjinal kutu yoksa sana ayrı bir kağıt imzalatıyor. kırılabilir hesabı.
    ben kutusuyla yoladım ona rağmen bana da kullanılmış ürün diye imzalattılar.

hafta içi 18e kadar arıyorsun galiba

Asus N61VN280BD C2D T9600 4GB 500 GB W7P laptopu Garantisinin bitmesine 1 ay kalası batarya 2-5 dk arasında bitiyordu. destek@asus.com.tr e-mail geçtim. 2 gün sonra "ürünü, orjinal kutu içeriğiyle gönderin mesajı aldım." Mesaja istinaden 06.12.2011 tarihinde Üsküdar/İstanbul adresine anlaşmalı oldukları UPS kargoyla Fatura+Garanti Belgesi+Arıza ve sorunlar notu+cihaz kutu içeriğiyle(BURAYA DİKKAT: Sadece arızalı aksesuar parçasını göndermiyorsunuz. Ürünü orjinal kutu içeriğiyle isteniyor. Aksi taktirde parçaya hiç bir işlem yapılmadan geri dönebiliyor.) gönderdim. 19.12.2011 tarihinde elime ulaştı. Batarya değiştirilmiş + Asus logolu Win7 orjinal işletim sistemini yeniden kurulmuş(göndermeden önce bilgisiyarınızdaki mevcutlarınızı harici diske yedekleyin)+Gerekli bakımları yapmışlar. Teşekkürler Asus yetkilileri ve çalışanları...

• hiç 8gb ram takan yok mu makinaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_

quote:

Ben 2 adet 4 gb 1333 mhz aldım pazartesi elimde olur. Ürün bu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd190055&categoryId=47

ürün elinize geçti mi ramı taktınız mı merakla bekliyorum..

yanlış alıntı yapmışsınız ben ram almadım.
    eğer bulursam batarya alacam,bataryayı değiştirin diyor alet

• valla kardeşim bende makinayı 8gb yada 6gb yapayım diye düşünüyorum ama hangi model ram uygun olur bilemiyorum 2x4gb yapsak veya 4x4gb mı yapsak daha iyi olur bu işin ustalarına duyrulur.ram takviyesi yapan yok herhalde
  • ben bu akşam aldım yukarıda linkini verdiğim 1066 mhz olanlarından. şu an cihaz 8 gb oldu ve windows 7 nin performans testini yaptığımda herhangi bir değişiklik söz konusu değil. yine saniye başına bellek işlem sayısı 6,4 gösteriyor. bir hata mı yaptım acaba yoksa olması gereken bu mudur bilemedim. makinada en azından şu an için gözle görülür bir performans artışı fark etmedim.

birkaç oyun üzerinde denemek lazım sanırım
  • selam arkadaşlar daha önceki msjlarımda pc yi garantiye gönderdiğimi belirtmiştim garantiye göndermemin sebebi batarya yokken fişi taktiğimızda (tuşa basmadan) kendi kedine açılıyor+bios sıfırlıyor, başlangıçta F2 ye basmamız veya saat-tarih ayarlamamız gerekiyor.Bu sorunla garantiye gönderdim. 1 hafta önce geri geldi,yapılan işlemlerde bios pili değişti yazıyor.ama yukarda yazdığım sorunlar aynen devam ediyor.Sizce bunları anlatan bir not yazıp tekrar göndereyimmi,yoksa kabulleneyimmi.
    garantinin bitmesine 3-5 gün var...!
  • beyler vatandan aldığım ramlar ile cihazı 8 gb yaptım . enteresan bir şekilde benchmark testinde 8 gb iken 7178 skor alırken 4 gb iken 7189 skor aldım. kısaca 8 gb yükseltince performansı düştü .

bu duruma anlam veremedim arkadaşlar , yapılması gereken ekstra bir ayar varda ben mi yapmadım acaba ?
  • bugun sabah laptopu açarken çat diye bi ses geldi bi baktık sağ menteşe dışa doğru çıkmış bugun gönderecem garantiye garantisininde bitmesine 2 ay kalmıştı sonuç ne olur bide batarya çok düzgün çalışmıyor değiştirirler mi
  • Arkadaşlar Laptop şarj ışığı Bir kırmızı bir yeşil yanıp duruyor sorun nedir acaba? bataryamda problem vardı zaten ne yapmalıyım?
    Birde benim laptopun faturasında tarihinde Düzenleme Tarihi:18,01,2010 Fiili sevk tarihi;19,01,2010 yazıyor Ben Laptopu servise göndermek istiyorum ancak p.tesi kargoya verebilirim yani bu ayın 16sı oluyor en gec 17sinde de onların elinde olur ama kafama takılan sorunlar var, teknik servise ulaştığında garanti süresi dolmamış oluyor ancak onların elindeyken garanti bittiğinde batarya değişimi gerekirse ben bunu cebımden mı karşılamak zorundayım yoksa garantiden sayarlar mı sonuçta ben onlara daha garantisi dolmadan ulaştırdım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar Laptop şarj ışığı Bir kırmızı bir yeşil yanıp duruyor sorun nedir acaba? bataryamda problem vardı zaten ne yapmalıyım?
    Birde benim laptopun faturasında tarihinde Düzenleme Tarihi:18,01,2010 Fiili sevk tarihi;19,01,2010 yazıyor Ben Laptopu servise göndermek istiyorum ancak p.tesi kargoya verebilirim yani bu ayın 16sı oluyor en gec 17sinde de onların elinde olur ama kafama takılan sorunlar var, teknik servise ulaştığında garanti süresi dolmamış oluyor ancak onların elindeyken garanti bittiğinde batarya değişimi gerekirse ben bunu cebımden mı karşılamak zorundayım yoksa garantiden sayarlar mı sonuçta ben onlara daha garantisi dolmadan ulaştırdım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim....

hocam hemen gönder garantiye bataryasını değiştirirler buyuk ihtimal onların eline garanti dolmadan ulaşsın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar Laptop şarj ışığı Bir kırmızı bir yeşil yanıp duruyor sorun nedir acaba? bataryamda problem vardı zaten ne yapmalıyım?

bir an önce gönder, daha ayın 14ü..
  • Arkadaşlar Yapacak birşeyim yok bilgisayar sürekli lazım oluyor ancak pazartesi gunu sınavdan sonra bılgısayara olan ıhtıyacım bıtıyor ayrıca bugun cumartesi yarın pazar hangi kargoyla nasıl gönderebılırım ki? P.tesi gunu sınava kadar proje bitirmem gerekti yaklaşık 2 aylık bi proje ancak p.tesi bitiyor yapacak bişeyım yok:/ Benim için Önemli Olan o tarihte göndersem garantiye girer mi?
  • Asusu ara sor onlar bilgilendirir seni kargo ve gün konusunda
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.