Şimdi Ara

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.094
Cevap
14
Favori
276.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben pil için servise yollamıştım bilgisayarı yaklaşık 1 hafta içinde yolladılar.
    sorun halledilmiş görünüyor.
    artık pil mi değiştirdiler yoksa tamir tarzı bir şey mi belirtmemişler.
    onun dışında şimdi sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

BR 937706 Fatura seri no.lu ve 24.12.2009 17:55:57 düzenleme tarihli,Sinerji Bilgisayar Elektronik ve Sanal Mağazacılık Ltd. Şti. Selmanağa Mh. Şeyh Cami Sk. No: 35/3 Üsküdar/İSTANBUL yer adresli ve Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi A.Ş. Cendere Yolu, no:26 34396 Ayazağa-Şişli / İSTANBUL yer adresi “Garanti Belgeli” Asus N61VN280BD C2D T9600 4GB 500 GB W7Phttp://www.sadecenotebook.com/ web adres siparişli 12 ay taksitli 2.368,00 TL'ye laptop almıştım. Arıza Bildirimi: 1) ASUS A32-M50 L062066 Rating: +10.8V 4400 mAh, 48Wh Li-on Battery Pack bataryası arızalanmıştır. Laptobun batarya göstergesinde "Arızalı pili değiştirin" uyarısı almaktayım. Batarya laptopa takılı ve full dolu gösterirken iken laptop 2 dakika içerisinde şarjı bitirerek aniden kapanmaktadır. 2) Laptopu ilk aldığımda fanlar iyi çalışıyordu. Laptopta ısınma derdi yoktu. Dolayısıyla ekranda donma ve yavaşlama olmuyordu. Ama şu acayip ısınmakta ve donmaktadır.3) Blue ray disk sürücü sessiz çalışıyordu. Şu an gürültülü çalışmakta. Tüm parçalarıyla birlikte 2 yıl servis ve ithalatçı garantili olup garantisi devam etmektedir. Satıcı firma ürünü kabul etmemiştir. Direkt Asus yetkili servisleriyle irtibata geçmemi istenmiştir.Bu konuda uzman ve bilgisi olan arkadaşların asus laptobu ve kutu içeriğiyle nereye ve ne şekilde göndermem konusunda ve garantide yapılacak işlemler konusunda yardımlarını bekliyorum.

02165214601
    burayı arıyorsun hocam
    sana bir kod verecekler onunla ücretsiz UPS kargo ile yolluyorsun
    işlem süresi 10 gün ama benimki 1 hafta içinde geldi
    fatura fotokopisi ve sıkıntıyı belirten not isteniyor.
    yalnız ups orjinal kutu yoksa sana ayrı bir kağıt imzalatıyor. kırılabilir hesabı.
    ben kutusuyla yoladım ona rağmen bana da kullanılmış ürün diye imzalattılar.

hafta içi 18e kadar arıyorsun galiba

• arkadaşlar ben de n61Vn280BD sahibiyim, bilgisayarımı bimeksten almıştım ancak faturamı bulamıyorum. cd dvd okumada sıkıntı yok ancak bir türlü cd dvd yazamıyorum. çok fazla da yazmadım bugüne kadar ama lazım olduğunda yazamamak çok sinir bozucu.windows ile yazınca bilinmeyen bir hata oluştu uyarısını alıyorum. nero gibi 3.parti programlarla da benzer hatalar alıyorum. laptopla gelen windows dvdsi ile recovery yaptıktan sonra yazamamaya başladı, sürücülerde bir sıkıntı görülmüyor. acaba yazılım kaynaklı bir sorun mudur?
  • bizim piller ne kadar hiç fiyat araştırması yapan oldu mu?
  • selam arkadaşlar bende n61vn kullanıcısıyım size bir sorum olacak 4 gb ramı 6 gb yapsak nasıl olur yada yapan var mı performansta bir degişme olur mu
    asus n61vn ye uyumlu ramler hangileridir.
  • Asıl üye ismim Denizar ama arkadaştan girdim. Arkadaşlar ürünümü 20 ay boyunca hiç sorunsuz süper bir şekilde kullandım. Hiç şikayetim olmadı. Gerçekten çok doğru bir seçim yapmışım alırken. 2 ay önce menteşem kırıldı, benim hatam değildi açarken tık dedi kırıldı. Hemen servise gönderdim değişim kararı çıktı. Şimdi değişim formunu bekliyorum yeni laptop alıcam. Servisten pek memnun kalmadım, tam 40 gün geçti hala değişim formu elime geçmedi .Telefon açıyorum cevap yok, cevap yok... Yine de sabırlı birisi olduğum için kafama takmıyorum. Umarım herkesin elindeki ürün de aslanlar gibi çalışıyordur.

Denizar'ı artık kaldırabilirsin OP listeden. Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 15 Aralık 2011; 14:15:51 >
  • neyse garantinin bitmesine 1 ay kala ups kargo ile sağ sağlim gitti geldi bios pilini ve bluray sürücümü değiştirmişler sağolsunlar
  • 6gb ram takviyesi yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_

6gb ram takviyesi yardım

• bilen yok mu acaba 6gb ram taksam (2x4) nasıl olur yoksa (4x4) mu takmalıyım
    asus n61vn 'e takacagım ram hızı ne olacak acaba 1066 mı
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

BR 937706 Fatura seri no.lu ve 24.12.2009 17:55:57 düzenleme tarihli,Sinerji Bilgisayar Elektronik ve Sanal Mağazacılık Ltd. Şti. Selmanağa Mh. Şeyh Cami Sk. No: 35/3 Üsküdar/İSTANBUL yer adresli ve Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi A.Ş. Cendere Yolu, no:26 34396 Ayazağa-Şişli / İSTANBUL yer adresi “Garanti Belgeli” Asus N61VN280BD C2D T9600 4GB 500 GB W7Phttp://www.sadecenotebook.com/ web adres siparişli 12 ay taksitli 2.368,00 TL'ye laptop almıştım. Arıza Bildirimi: 1) ASUS A32-M50 L062066 Rating: +10.8V 4400 mAh, 48Wh Li-on Battery Pack bataryası arızalanmıştır. Laptobun batarya göstergesinde "Arızalı pili değiştirin" uyarısı almaktayım. Batarya laptopa takılı ve full dolu gösterirken iken laptop 2 dakika içerisinde şarjı bitirerek aniden kapanmaktadır. 2) Laptopu ilk aldığımda fanlar iyi çalışıyordu. Laptopta ısınma derdi yoktu. Dolayısıyla ekranda donma ve yavaşlama olmuyordu. Ama şu acayip ısınmakta ve donmaktadır.3) Blue ray disk sürücü sessiz çalışıyordu. Şu an gürültülü çalışmakta. Tüm parçalarıyla birlikte 2 yıl servis ve ithalatçı garantili olup garantisi devam etmektedir. Satıcı firma ürünü kabul etmemiştir. Direkt Asus yetkili servisleriyle irtibata geçmemi istenmiştir.Bu konuda uzman ve bilgisi olan arkadaşların asus laptobu ve kutu içeriğiyle nereye ve ne şekilde göndermem konusunda ve garantide yapılacak işlemler konusunda yardımlarını bekliyorum.

Asusun sitesinde nereye göndereceğinize dair bilgi var. UPS kargo ile karşı taraf ödemeli gönderin.

• quote:

bilen yok mu acaba 6gb ram taksam (2x4) nasıl olur yoksa (4x4) mu takmalıyım

Ben 2 adet 4 gb 1333 mhz aldım pazartesi elimde olur. Ürün bu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd190055&categoryId=47

Birde arkadaşlar ekran kartı driver ı 11.11 olan bir arkadaş win7 puanlarını paylaşabilir mi? Bende grafik işlemci 6,8 di güncellemeden sonra 6.7 indi.

• 6.8 mi ?? O ne ya.. bizde 6,4 ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

bilen yok mu acaba 6gb ram taksam (2x4) nasıl olur yoksa (4x4) mu takmalıyım

Ben 2 adet 4 gb 1333 mhz aldım pazartesi elimde olur. Ürün bu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd190055&categoryId=47

Birde arkadaşlar ekran kartı driver ı 11.11 olan bir arkadaş win7 puanlarını paylaşabilir mi? Bende grafik işlemci 6,8 di güncellemeden sonra 6.7 indi.

Sonucu bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

6.8 mi ?? O ne ya.. bizde 6,4 ..

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE)

Bende 6.8 di 11.11 den sonra 11.12 yükledim 6.7 ye indi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 17 Aralık 2011; 20:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evgin

arkadaşlar ben de n61Vn280BD sahibiyim, bilgisayarımı bimeksten almıştım ancak faturamı bulamıyorum. cd dvd okumada sıkıntı yok ancak bir türlü cd dvd yazamıyorum. çok fazla da yazmadım bugüne kadar ama lazım olduğunda yazamamak çok sinir bozucu.windows ile yazınca bilinmeyen bir hata oluştu uyarısını alıyorum. nero gibi 3.parti programlarla da benzer hatalar alıyorum. laptopla gelen windows dvdsi ile recovery yaptıktan sonra yazamamaya başladı, sürücülerde bir sıkıntı görülmüyor. acaba yazılım kaynaklı bir sorun mudur?

Bende de dvd yazma sorunu vardı, garantiden değiştirmişler. Fatura önemli değil aslında, seri numarasından garanti süresini bulabiliyorlar. yukarıda yazmıştım, pili ve hdd yi değiştirdiler bende. Eğer alalı 2 sene olmadıysa biranönce servise ver bence.

• quote:

bizim piller ne kadar hiç fiyat araştırması yapan oldu mu?

Serviste 250 TL istiyorlar garanti yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

6.8 mi ?? O ne ya.. bizde 6,4 ..

ASUS N61Vn280BD KULLANICILARI KULÜBÜ (174 ÜYE)

Bende 6.8 di 11.11 den sonra 11.12 yükledim 6.7 ye indi :(

bu pcnin n61vn280bd modeli oldugundan emin misiniz?
    özellikleri baya iyi çıkmış. bizde neden hepsi 6.4 sadece disk 5.9 çıkıyor?
    sizde 6.9lar 6.8 ler çok iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: bianca

quote:

yuh abicim yav, 250 lira nedir?..

benim de garanti 1.5 ay önce bitti, şans mı bu yav..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bianca

quote:

yuh abicim yav, 250 lira nedir?..

benim de garanti 1.5 ay önce bitti, şans mı bu yav..

Bence de pahalı. Ben servise verdiğimde önce 250 TL istediler. Garanti bitmemişti, sebebini sorduğumda bilgisayarın üzerindeki pil bu bilgisayara ait değil dediler (herhalde üzerindeki numaralar tutmuyormuş??), nasıl yani dedim? bimeksten aldım ve hiç pil falan değiştirmedim dedim, orada karışmış olabilir dedim. Gene ısrar ettiler bu orijinal pil değil, bu makineye ait değil, bimekste karışmış olabilir dediler ama müşteri memnuniniyeti açısından değiştireceğiz dediler ve değiştirdiler. Ama ben kesinlikle pili değiştirmedim, hatta çıkarmadım bile. Oradan biliyorum fiyatı. daha uyguna muadil pil bulunabiliyor bildiğim kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.