Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Gzl makine ama o fiyatlara gamer notebook alınır.gtx850m den oyun ıcın cok bısey beklememek lazım.En az 860m mumkunse 870m alınmalıkı 2-3 sene ıdare edebılsın.Zaten makıne oyun makınesı degıl.Ama bızım ınsanımız yorumlarda crysis 3 u ultrada acar yazısını gorunce kapıs kapıs oyun oynamak ıcın alıyor.Nvıdıanın testlerıne bakıp cok ıyı demeyın.Testler yuksek ayarda aa kapalı yapılmıs.Cogu oyunda ultrada ve aa acıkken 20 fps nın altına dusecegını rahatca soyleyebılırım.
     Asus N750JK-T4109H Notebook

senin bulduğun bide high dostum very high,ultra bide tüm özellikler açıkken düşünemiyorum oyun performansını :D

• konun kullanıcısına yanıt
    iyi biseymı demek ıstedın yoksa kotu bıseymı anlamadım suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

iyi biseymı demek ıstedın yoksa kotu bıseymı anlamadım suan

doğru tespit yapmışsın demek istiyorum ama dedim senin bulduğun resim high özellikli highda bide bazı özellikler açık değilken yüksek fps veriyor gözüküyor bide diyorum ultraya alınca ve very higha özellikleride açınca pysihs txaa falan o zaman ekran kartı performansı görülür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: konun

quote:

Orijinalden alıntı: okyanuscelikol

arkadaşlar ekran büyüklüğü 15,6 olan asuslar buna göre daha performanslı doğru mu?(oyuunlarda fps ler daha düşük)yani ekran büyüklüğü performansı düşüren bir etken?

tamamen yanlış biliyorsun dostum şöyle açıklayayım fps düşük olması ekran kartının iyi performans vermediğini gösterir ekran büyüklüğüyle performansın düşmesi şöyle olur ekran büyükse atıyorum lcd bi televizyon aldın 106 ekran veya daha büyük ekran kartın eğer iyi değilse ne görüntü alabilirsin ne de keyfince oyun oynayabilirsin hiçbişey yapamazsın ekran kartın ne kadar iyi olursa istersen dev ekran kurdur duvara komple ekran kartın iyi olduktan sonra sıkıntı yok birde cihazları tam araştırırsan 17.3 olan cihazlar daha pahalı birde sitelerden karşılaştırma yapabilirsin hangisinin daha performanslı olduğunu görmen için umarım anlatabilmişimdir ekran büyüklüğü performansı düşürmez tamemen ekran kartının performansına bağlı

ikisindede aynı ekran kartı var büyük ekranlı senin dediğine göre de daha az fps verir?bu normal değil mi

• 2 gündür Asus N750JK-T4109H kullanıyorum, benim için tek sorun ekranı, alışamadım, bana göre renkler donuk,cansız, beyaz tam beyaz değil, görüntü mat ekran koruyucu ya da buzlu cam arkasında gibi.
    Bu durum ekranın yansıtmasız olmasından kaynaklı olabilir, ya da benimkinde bir arıza var.
    Ekran konusunda sizin düşünceleriniz nelerdir?
  • bende duydum renkler cansız diye demekkı varmıs boyle bir sey kullananlar bi gorüş bildirirlerse veviniriz
  • Aygıt yöneticisinde panel "CMO1720" şeklinde gözüküyor.
    Başka forumlarda paylaşılanlara göre, aynı panel 3D olmayan ROG G750 serilerinde de kullanılan panel.

AIDA64 Engineer programında panel "Chi Mei N173HGE [17.3" LCD]" olarak gözüküyor. amazon.com!da fiyatı $78.99

http://www.amazon.com/N173HGE-L11-REV-C1-Full-HD-SUBSTITUTE-REPLACEMENT/dp/B00IPHI8EU
    http://www.amazon.com/N173HGE-L11-REV-C2-Full-HD-SUBSTITUTE-REPLACEMENT/dp/B00I4A99YG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromeas -- 13 Haziran 2014; 13:56:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konun

quote:

arkadaşlar ekran büyüklüğü 15,6 olan asuslar buna göre daha performanslı doğru mu?(oyuunlarda fps ler daha düşük)yani ekran büyüklüğü performansı düşüren bir etken?

tamamen yanlış biliyorsun dostum şöyle açıklayayım fps düşük olması ekran kartının iyi performans vermediğini gösterir ekran büyüklüğüyle performansın düşmesi şöyle olur ekran büyükse atıyorum lcd bi televizyon aldın 106 ekran veya daha büyük ekran kartın eğer iyi değilse ne görüntü alabilirsin ne de keyfince oyun oynayabilirsin hiçbişey yapamazsın ekran kartın ne kadar iyi olursa istersen dev ekran kurdur duvara komple ekran kartın iyi olduktan sonra sıkıntı yok birde cihazları tam araştırırsan 17.3 olan cihazlar daha pahalı birde sitelerden karşılaştırma yapabilirsin hangisinin daha performanslı olduğunu görmen için umarım anlatabilmişimdir ekran büyüklüğü performansı düşürmez tamemen ekran kartının performansına bağlı

ikisindede aynı ekran kartı var büyük ekranlı senin dediğine göre de daha az fps verir?bu normal değil mi

dostum senin anlatmak isteğine göre yorumlarsam anladığım 15.6 dada aynı ekran kartı 17.3 dede aynı ekran kartı var diyorsun sanırsam bende diyorumki tamemen ekran kartının marka ve model özelliğine bağlı gidip bi asus veya msi kolay kolay 15.6 ya vardır belki tam hatırlamıyorum ama gtx 780 veya gtx 880 takmaz ekranın büyümesi ekran kartına bağlı olarak fpsyi düşürür bu doğru ama 15.6yla 17.3 arasında çok bi farklılık olmadığı için bide yeni ekran kartları 17.3 e göre çıktığı için güzel oyun zevki ve görüntü verir umarım anlaşmışızdır :D

• Arkadaşlar cihazın blu-ray(RW) okuma ve yazma hız
  • Arkadaşlar cihazın blu-ray(RW) okuma ve yazma hızı nedir?
  • Bu modelde çanta hediyesi veren site hangisi bilginiz varmı?
  • Bence iyidir. Ama monster t5 değil de t7 tercih et ekran açısından onlar 17.3. Monster e çok önyargılı çoğu insan. ben kullanmadım ama düşünüyorum kullananlar memnun hiç sıkıntı yaşamamışlar. Bu sistemleri Asus daha makinelerine pek koymadı adamlar gtx 880m 870m kartları koyuyolar monster makinelere. Asus'un zaten bu kartları kullanıp çıkardığı makine 5.500-6000 den başlar. Msi ile de aynı kalitede kasa yapısı kullanıyorlar. Bence direk kestirip atılarak yanlış yapılıyor
  • simko S kullanıcısına yanıt
    Asus Splendid Video Enhancement programını kaldırınca ekran renkleri daha iyi oldu
  • dromeas D kullanıcısına yanıt
    O programı bende kaldırdım bi halta yaramaz. ama ekran regini sende ayarlayabiliyorsun görüntü ayarlarından gamayı aşagı çektigin zaman iyileşiyor fakat filmlere karanlık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yineden

Arkadaşlar merhaba,

Aynı bilgisayarı geçtiğimiz c.tesi satın aldım. Makinenin çalışabilirliği konusunda hiçbir sıkıntı yok. Gayet güzel herşeyiyle stabil. Lakin şöyle bi sıkıntı yaşıyorum. Sol CTRL tuşu için "Enter", Sağ CTRL tuşu için "i", Enter tuşu için de "Shift+Enter" işlevleri görüyor. Bu bir arıza mıdır, yoksa bilmediğimiz bi özellik olabilir mi?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Arızamla ilgili olarak sonucu paylaşıyorum.

Asus teknik servisi makineye değişim kararı verdi. Yaklaşık bir hafta sürdü. Karşılaşılabilecek olan arkadaşlara duyurulur.
  • yineden Y kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeş, aynı modelden mi alacaksın
  • dolar fırladı fiyatlar uçtu 2,10'a falan düşsede hemen alsam
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim aynı model ile değişim yaptım.
  • Selam arkadaşlar bu bilgisayardan ben de aldım, dün itibari ile elime ulaştı, ilk izlenimlerim olumlu yönde, halen lenovo y560 kullanıyorum iş için 2. bilgisayar olarak bunu seçtim, yakın bir zamanda değerlendirme yapıp burada sizlerle paylaşacağım, sorularınız olursa memnuniyetle,

saygılarımla
  • selam arkadaslar ben dun bı canavarı aldım ebrar bılgısayardan.Cok sessiz calısıyor canavar :D Oyunlarda hiç sıkıntı olmuyor ve sogutması harika oyundan cıkınca dırek sogutmaya gecıyor en fazla 10dkda makına kendını buz gıbı yapıyor.Isı dagılımı yok sadece belli bolgede ısı var oda olucak o kadar bence sonucta laptop bu.Klavye cevresı felan oralarda ısı gecırmıyor.Ben ilkten turbo fanı calısmıyor sanmıstım ama cok fazla ses cıkarmıyormus =D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.