Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar asus kendi sayfasında NVIDIA® GeForce® GTX850M bellekli 2GB/4GB DDR3 VRAM (Opsiyonel) yazmış, bizim ülkede ddr 1 ram'i ddr 3 taktım diye satan firmalar vardı aman dikkat benim dikkatimi çeken harddisk oldu 7200rpm yazıyor türlerinde kaynakhttp://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/N750JK/specifications/ bence bu makinenin serisi geliyor diye düşünmeye başladım açıkçası

• Monster e güvenmek o kadar para vermek biraz kumar evet yani ya tutarsa gibi . Ama bu özellikleri başka markalarda bulamıyorsunuz bile şuan asus un gtx 870m kartlı bi makinesi ben görmedim varsa da 6-7 binden aşağı değildir. Bazı kronik sorunları var ekrana üstten bakınca dik olarak ışık sızması olma durumu olabiliyormuş ama bu da her makinede değil fabrika çıkışına göre bazısında olmayabiliyormuş. Bilmiyorum ama nedense bana yakın geliyor monster. Eğer asus veya toshiba tercih edersek gtx770m den yukarısını göremeyiz. Ha o da rahat 3 sene götürür ama monsterdeki performansı vermez , karşılaştırma videolarında 870m ile 770m in çok farklı olduğunu söylüyorlar. Ben fps olayını bilmiyorum açıkcası hiç bilgim yok konun. Merak da ediyorum aslında olayı kısaca açıklayabilir misin
  • Gidip gördükten sonra düşüncelerini bu konuda paylaşırsan sevinirim birader. Bende ciddi olarak düşünüyorum ama tabi herkes gibi tereddütle yaklaşıyorum bu markaya. Benim istanbula gelme şansım yok o yüzden gidip görme şansım da yok. Kasanın sağlamlığına malzeme kalitesine dikkat et hatta şansın varsa deneme yap ısınma durumuna falan bak. Bekliyorum sonuçları :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso60 -- 9 Haziran 2014; 1:08:16 >
  • Ekran kartının 4 gb olmasının ne farkı var? 2 gb olan msı ge 70 modelindede aynı fps alınıyor!

Monsterdan uzak durın herşey kağıt üstünde yazan değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Tamam kardes soylerim burdan ama bu hafta gidemeyecegim ayin 16'sinda gideirm kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RenadTG kullanıcısına yanıt
    Sorun değil kardeşim bende acele etmiyorum zaten bekleyecem ağustos ortalarına kadar en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrophilia

http://www.pcdepo.com/asus-n750jk-t4109h-dizustu-bilgisayar

3410 tl kredi kartı ; 3270 tl havale ile

Öncelikle necrophilia'ya teşekkür edeyim, mesajını gördüm, niyetim vardı zaten, pcdepo'dan 9 taksitle 3.380 TL'ye cihazı aldım. Sanırım cihazı ilk siteye eklediklerinde kurla ilgili bir hataları oldu, çünkü gelen faturada dolar kuru 1,95 TL yazıyor. Zaten bir gün sonra piyasa fiyatına çektiler. Bir ara korktum, acaba iptal ederler mi diye ama cihazı 1 gün sonra gönderdiler.

Ekran kartı DDR3 - 128 bit. GPU-Z görüntüsünü aldım. Oyun ve ses performansını sormayın, daha oyun oynamadım, zaten işyerine aldım, birgün aklıma eser de kurarsam bildiririm.

9 senedir emektar Datron'umu kullanıyordum, bunun açılışı tam 5 saniye, bir kaç defa açıp kapadım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn21 -- 9 Haziran 2014; 8:13:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Ooo cok iyi o zaman sadece bekleyecegim amak icin bu ayin sonunda alacagim insallah veya karne indirimi olursa o zaman alirim.

tek battlefield 4 değil crysis 3 call of duty ghost ve bi çok yeni çıkacak olan gta 5 oyunlarınıda oynarsın en az 2 yılı var o ekran kartının
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhan0508

Merhaba arkadaşlar asus kendi sayfasında NVIDIA® GeForce® GTX850M bellekli 2GB/4GB DDR3 VRAM (Opsiyonel) yazmış, bizim ülkede ddr 1 ram'i ddr 3 taktım diye satan firmalar vardı aman dikkat benim dikkatimi çeken harddisk oldu 7200rpm yazıyor türlerinde kaynakhttp://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/N750JK/specifications/ bence bu makinenin serisi geliyor diye düşünmeye başladım açıkçası

evet adamlar hiç ddr5 yazmamış ya ekran kartlarında sevmediğim olay şu abi üst düzey model ismi veriosun neden önceki modellerden düşük bi performanslı ekran kartı çıkarıosun

Grafik
    Tümleşik Intel® HD Graphics 4600
    NVIDIA® GeForce® GTX850M bellekli 2GB/4GB DDR3 VRAM (Opsiyonel)

• quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Monster e güvenmek o kadar para vermek biraz kumar evet yani ya tutarsa gibi . Ama bu özellikleri başka markalarda bulamıyorsunuz bile şuan asus un gtx 870m kartlı bi makinesi ben görmedim varsa da 6-7 binden aşağı değildir. Bazı kronik sorunları var ekrana üstten bakınca dik olarak ışık sızması olma durumu olabiliyormuş ama bu da her makinede değil fabrika çıkışına göre bazısında olmayabiliyormuş. Bilmiyorum ama nedense bana yakın geliyor monster. Eğer asus veya toshiba tercih edersek gtx770m den yukarısını göremeyiz. Ha o da rahat 3 sene götürür ama monsterdeki performansı vermez , karşılaştırma videolarında 870m ile 770m in çok farklı olduğunu söylüyorlar. Ben fps olayını bilmiyorum açıkcası hiç bilgim yok konun. Merak da ediyorum aslında olayı kısaca açıklayabilir misin

dostum fps olayı benimde şu andaki elimde olan cihazla tam taddığım bi olay diyemem fps olayı şu araştırmalarıma ve incelemem göre bi ekran kartı bir oyunda ne kadar çok fps sayısı verirse o kadar görüntü netliği ve akıcı oynama şansı elde ediyorsun örneğinide vereyim hemen

gtx 850 m crysis 3 de 13.1 fps en üst ayarlar ultra

gtx 770 m crysis 3 de 19.55 fps en üst ayarlar ultra

buda gtxin daha performanlı olduğunu gösteriyor pcyi aldığında fps programlarıyla oyunları deneyip ne kadar fps verdiğine bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: pn21

quote:

Orijinalden alıntı: necrophilia

http://www.pcdepo.com/asus-n750jk-t4109h-dizustu-bilgisayar

3410 tl kredi kartı ; 3270 tl havale ile

Öncelikle necrophilia'ya teşekkür edeyim, mesajını gördüm, niyetim vardı zaten, pcdepo'dan 9 taksitle 3.380 TL'ye cihazı aldım. Sanırım cihazı ilk siteye eklediklerinde kurla ilgili bir hataları oldu, çünkü gelen faturada dolar kuru 1,95 TL yazıyor. Zaten bir gün sonra piyasa fiyatına çektiler. Bir ara korktum, acaba iptal ederler mi diye ama cihazı 1 gün sonra gönderdiler.

Ekran kartı DDR3 - 128 bit. GPU-Z görüntüsünü aldım. Oyun ve ses performansını sormayın, daha oyun oynamadım, zaten işyerine aldım, birgün aklıma eser de kurarsam bildiririm.

9 senedir emektar Datron'umu kullanıyordum, bunun açılışı tam 5 saniye, bir kaç defa açıp kapadım :))

sonunda görmüş olduk saol :D

• Asus ROG G750JX-TB71 Notebook

17.3 inc ekran

i7 işlemci 3.40 ghz

gtx 770m 3gb ddr5 direcxt 11 ekran kartı

16gb ram 1600 mhz

750 gb hard disk 7200 rpm

blu ray rom

çift fanlı soğutucu

hediye laptop çantası ist bilişim için geçerli :D

ağırlık biraz fazla bana oyunları güzel oynatsında taşırız sorun yok :D 4.4 kg

beyler yeni cihazım belli oldu gibi inş ist bilişimde bitmezse bunu düşünüyorum nabalım ssd olmasın üzerindeki harddiskin kopyamala hızı yüksek zaten 7200 rpm yeter

bide harici 2tb var bende

ebrar bilgisayardada çok model var ordanda çeşit bakabilirsiniz güvenilir bir siteye benziyor fiyatlarda uygun gibi
  • Arkadaşlar merhaba,

Aynı bilgisayarı geçtiğimiz c.tesi satın aldım. Makinenin çalışabilirliği konusunda hiçbir sıkıntı yok. Gayet güzel herşeyiyle stabil. Lakin şöyle bi sıkıntı yaşıyorum. Sol CTRL tuşu için "Enter", Sağ CTRL tuşu için "i", Enter tuşu için de "Shift+Enter" işlevleri görüyor. Bu bir arıza mıdır, yoksa bilmediğimiz bi özellik olabilir mi?

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • başka bir kullanıcıdada buna benzer bir sorun okumuştum...arıza sanırım servise bir danış istersen
  • Arkadaşlar bugün asus firmasını aradım ve ürün hakkında iki merak edilen soruyu sordum
    1) Ekran kartı ddr5 mi?
    2)Hardisk 7200 rpm olarak sitede gözüküyor var mı gerçekte ?
    aldığım cevap ; Erkan kartı için ddr 3 de üretilmiş ve hardisk çeşitleri olan bir makine, satın almadan önce asus arayıp ürünün seri numarasını sorgulatıp net bir cevap alabileceğimizi söylediler, alırken dikkat edin bence fiyatı çok düşük bulursanız biraz Şüphe ile yaklaşın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

N751 Tanıtım videosu

görsellerhttp://www.notebookcheck.pl/Asusy-N551-i-N751.118219.0.html

Oooww bu model çok iyimiş yaw ips panelli gelirse tr'ye ne yapar eder kesin alırım artık

• korhan0508 kullanıcısına yanıt
    Ben ebrardan aldım. ekran kartı ddr3, hdd dönme hızı 5400rpm dir caps ekledim.

TR ye gelen N750JK modeli tek tiptir asus müşteri hizmetlerinin satıcı kardar bilgisi yoktur. Zaten bilselerde bilmeselerde konuşur onlar sallıyorlar :)

Ben farklı HDD ve ekran kartı modeli olanlarını göremedim TR de
     Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 9 Haziran 2014; 20:32:34 >

• karadurak kullanıcısına yanıt
    Asus müsteri hizmetlerinin demek istediği Türkiye'de 2 tipi ekran kartı var almadan önce seri numarası ile kontrol edin demek istiyorlar mesela türkiye için ebrada senin dediğin gibi ddr3 vatanda ve gold 'da ddr5 yani iki tip fiyat farkı 300 tl filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhan0508

Asus müsteri hizmetlerinin demek istediği Türkiye'de 2 tipi ekran kartı var almadan önce seri numarası ile kontrol edin demek istiyorlar mesela türkiye için ebrada senin dediğin gibi ddr3 vatanda ve gold 'da ddr5 yani iki tip fiyat farkı 300 tl filan

Evet benimde bu dikaktimi çekti. DDR5 olanı alacağım ama Vatan 4.300 TL diyor. Sadecenootbookta 3.700 tl. Arada 600 tl fark var..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.