Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum bu grafikten çıkarılan sonuç orta düzeyin üstünde olduğunu gösteriyor yani oyunlar için uyumlu bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Usta gtx750 ile neden kıyaslama ihtiyacı duydun zaten kimse gtx750 nin daha iyi olduğunu söylemedi..gtx770 den bahsediyordum ben

dostum gtx 780 ile tam bir karşılaştırma grafiği bulamadım bu denk geldi o yüzden bunu yayınladım bide şöyle vereyim yine bir tam karşılaştırma yok

Asus N750JK-T4109H Notebook Asus N750JK-T4109H Notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: simko

asusu alan arkadaslar bu bakarmısınız NVIDIA GeForce GTX 850M DDR5 128BIT mi yoksa NVIDIA GeForce GTX 850M DDR3 128BIT

Bi resimde atarsanız çok sevinirim saygılar

dostum şu anda kullanılan sitelerde yazdığına göre ddr5 128 bit gtx850 4gb ama bunun 2gb olup dd3 olanı ve farklı farklı modelleride var bende kuşkuya düştüğüm için foto istedim ama kimse el atmadı bi görsek rahatlayacağız :D
  • konun kullanıcısına yanıt
    Gtx 680 ve 780 çok iyi kartlar 256 bit ikisi de . 850 ise 128 bit. Belki şuanda çok gözle görülür bir fark olmayacak elbette olacaktır AC4 gibi oyunlarda ama tölore edilebilir bu fark. Ancak ileride oyunlarda ultrada oynayamama durumu oluşacak 1-2 yıl sonra. Ben bunu istemiyorum 4 sene okulum bitene kadar sorunsuz ultrada oynamak istiyorum bu da en az Gtx 770m gibi bir kartla mümkün ki o da 192 bit asla 780 performansı veremeyecek
  • quote:

Gtx 680 ve 780 çok iyi kartlar 256 bit ikisi de . 850 ise 128 bit. Belki şuanda çok gözle görülür bir fark olmayacak elbette olacaktır AC4 gibi oyunlarda ama tölore edilebilir bu fark. Ancak ileride oyunlarda ultrada oynayamama durumu oluşacak 1-2 yıl sonra. Ben bunu istemiyorum 4 sene okulum bitene kadar sorunsuz ultrada oynamak istiyorum bu da en az Gtx 770m gibi bir kartla mümkün ki o da 192 bit asla 780 performansı veremeyecek

valla dostum dediğin doğru gibi görünüyor gtx 850 2 yıl rahat götürür ama ondan sonra ne olur bilmiyorum yani sırf iyi bişey olsun diye 5000 6000 bine çıkmayı düşünüyorum oda olurda ne biliyim ne kadar değer gtx 780 nin uygununu bulsam ssd olmayabilir veya harddisk kapasitesi az oluyor bazılarında veya ram 12 oluyor gtx 780 i alıncada tabiki sonsuz şeklide yetmeyecek bize onunda değişim zamanı gelecek elbet hergün yeni oyun yeni ekran kartı çıkıyor çünkü gittiğim yerde masaüstü kullanabilecek olsam 4000 binlirayla en kral masaüstünü toplarsın bakalım hayırlısı yeni gelecek modellerden ümitliyim umarım firmalar çabuk sipariş verirde gelir gtx 860 m 2 gb olan var onuda almak içimden geçmiyor deil ama istanbul bilişimde denk gelmiştir sanada 2 gb yetersiz gelir gibime geliyor bide ram 12 ydi sanırsam onda ssd olayı varmıydı hatırlamıyorum

Ist bilişimdeki Asuslar ya pahalı ya da uygun fiyat olanlar yetersiz usta. 12 ram ve sanırım gtx770m 3 gb kart koymuşlar çoğuna. Kart iyi de ram düşük ssd de yok
  • Biraz once edindigim bilgiye gore asusta jk modellerınde dd3 varmıs

http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu324151

bu sitedekşi canlı yardımdan bilgi alabilirsiniz
  • donanım ve fiyat gayet yerinde olan cihaz

şuanda de en uygun fiyat

http://www.pcdepo.com/asus-n750jk-t4109h-dizustu-bilgisayar
  • quote:

Ist bilişimdeki Asuslar ya pahalı ya da uygun fiyat olanlar yetersiz usta. 12 ram ve sanırım gtx770m 3 gb kart koymuşlar çoğuna. Kart iyi de ram düşük ssd de yok

dostum ist bil.ve notebookadresi bu firmalar çok stok çektiği ve anlaşmalı firmalar olduğu için uygun fiyata satabiliyorlar ben bugün yaşadığım yerde pc satıcılarına keşif yaptım fiyatlar nakitte 3950 ile 4100 arasında vede ist bil kadar güvenilir yerler değil 12 gb ram aslında yeterli şu anda en kral oyun 6 gb istiyor ama şöyle bi durum var madem 4000 çıkacağım neden 12 olsun 16 dururken aynı fiyata ssd olayıda aynı neden aynı fiyata bide 256 gb yani azda değil dururken ssdsiz ekran kartı olayı benide iyicene sıkıntıya sokmaya başladı alırım bu cihazı almasına sıkıntı yokda örnek vereceğim yeni çıkan ve çıkacak oyunların hepsi direcxt 11 olarak ve en düşüğü gtx 600 serisinden başlıyor şu anda fifa15 in sistem gereksinimleri açıklandı şok oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: simko

Biraz once edindigim bilgiye gore asusta jk modellerınde dd3 varmıs

http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu324151

bu sitedekşi canlı yardımdan bilgi alabilirsiniz

dostum senin baktığın cihaz yanlış bilgin olsun bide jk modellerinin hepsinde ddr3 yok tek bi sitenin satışına bakma bizim bahsettiğimiz modelde ddr 5 var bazen siteye yanlış girebiliyorlar
  • ya beyler bi rica ettik bi Allahın kuluda mesaj atmadı sistem bilgisini lütfen şu sistem bilgisinin bi örneğini alıp paylaşırmısınız
    kardeş, ayrıntılı rapor çıkarttım sana :)

http://yadi.sk/d/LHbVwQotSXDhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 6 Haziran 2014; 21:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

kardeş, ayrıntılı rapor çıkarttım sana :)

http://yadi.sk/d/LHbVwQotSXDhh

Nasıl. Makina memnunmusın hocam. Ekranın büyük olması nasıl. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modelin çıkacağını bilseydim beklerdim n550jv almazdım. Gerçi benim eski laptop çok fazla sıkıntı çıkartıyordu devamlı. O yüzden nekadar dayanabilirdim bilmiyorum. Neyse üni bitene kadar n550 ile devam. Sonrasında iyi bir bilgisayar toplarım. Alanlara alıcaklara hayırlı olsun
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum cihazdan kardeş, ekran çok büyük gelmiyor zaten bana, yalnız cihazı aldıgım günden beri bi sıkıntım var. Makine ses dosyalarına karşı çok hassas bazı video ve müziklerde özellikle windows media playerda müzik dinleken anlık takılmalar oluyor nedenini çözemedim. :) Bazen 2 saatte bir bazende yarım saatte bir yapıyor bunu, VLC de denedigimde ise bu takılma şeklinde olmuyor kayma şeklinde yada atlama şeklinde oluyor. Fakat kaliteli bir film izlerken hiçbir türlü takılma veya kaya olmuyor mesela geçen yüzüklerin efendisi serisini 1080p indirip baştan sona kadar izledim. hiçbir sorun yokken dandik biz müzik dosyasında takılma yapıyor. Garip bir durum...

Bunun konusunu da açtım burayahttp://forum.donanimhaber.com/m_92049098/f_//tm.htm#92049098

Herhangi bir çözüm yolu bulamayınca teknik servise gönderdim değişim amaçlı ilk 30 gün dolmadan

teknik servisin cevabı: HDD, RAM, ANAKART, Speakers test edildi herhangi bir donanımsal arıza yoktur. Sorun yazılımsaldır deyip geri gönderdi.

Sorun yazılımsal olsaydı kendimde çözerdim. format atttım güncel ekran kartı ve ses kartı driverlerini kurdum yine aynı..

Neyse sadece kafama takılıgı için yazdım bu sorunu yoksa üründen herşeye ragmen memnunum bozulsa degişim çıksa yine bunu alırım. Eger bu sorunla karşılaşan ve benim gibi sürekli müzik dinleyen arkadaşlar varsa yazısınlar ki sorunun kronik olup olmadıgını bilelim :)

• http://forum.donanimhaber.com/m_90152665/f_//tm.htm
    adeta denizin soguk sularından kızgın kumlara atlarsınya işte oyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konun

ya beyler bi rica ettik bi Allahın kuluda mesaj atmadı sistem bilgisini lütfen şu sistem bilgisinin bi örneğini alıp paylaşırmısınız

Hocam nVidia denetim masasından araştırdım baktım, ekran kartı 128 bit DDR3 ve 4096 MB :)
  • Asus, Computex 2014'te, mevcut N750 serisinin güncellemesi olan N751'i tanıtmış. İlgili seride GTX860M, IPS display ve PCI-e SSD gbi seçenekler olacağı gözüküyor. Bilgisayar almak için acelesi olmayanlar bir incelesin isterlerse. (Notebookcheck'teki görsellere bakın.)
    (N551'de tanıtılmış. 4K gibi seçenekler sunacağı yazıyor bazı yerlerde.)
     Asus N750JK-T4109H Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasmus44 -- 7 Haziran 2014; 10:10:40 >

• N751 Tanıtım videosu

görsellerhttp://www.notebookcheck.pl/Asusy-N551-i-N751.118219.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 7 Haziran 2014; 16:51:23 >

• Merhabalar ben bu ürün hakkında bir şey soracağım üründe 256 Gb ssd 1.5 tb hdd yazıyor ya;
    Şimdi bu bilgisayarı ilk açtığımızda kaç tane diske ayrılmış ;yani mesela c'de 256 gb ssd d'de 1.5tb hdd falan mı var? yoksa başka türlümü?
    Anlatırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.