Şimdi Ara

Asus N750JK-T4109H Notebook (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
13
Favori
37.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki soruma cevap gelmedi ama belki buna gelir içindeki hdd bazılarında hitachi sanırım bendeki ise samsung .başka samsung olan varmı fırsatı olan bakabilirmi markasına
  • Arkadaşlar bu laptopun fiyatı ne zaman düşer acaba yaa... :(
  • principino kullanıcısına yanıt
    Aradığın bu mu acaba ?

Asus N750JK-T4109H Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 27 Şubat 2015; 20:47:28 >
  • Evet hocam bu .Sizin hdd de samsung görünüyor yalnız ssd niz kingston ( bendeki liteon) . Farklı farklı markalar kullanıyorlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi principino -- 5 Mart 2015; 16:21:13 >
    Bende ki Hitachi hdd ve Liteon ssd
     Asus N750JK-T4109H Notebook
  • arkadaş bilgisayarı aldık da.. bi aydır kullanıyorum.. yeni yeni bi sıkıntı çıkarmaya başladı.. ne zaman bilgisayarın wifi ını açsam modemdeki internet gidiyor.. ben dahil kimse internete bağlanamıyor.. ancak bilgisayarın wifi ını kapatıyorum.. modeme kapa-aç yapıyorum, öyle geliyor tekrar internet.. sorun ne olabilirki acep.. var mı bi fikri olan?
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    sağol hocam ekranın üst ve sağ tarafında ince siyah çizgi (kayma) varmış gibi geliyormu sizede
    İnceledim ama öyle bir durum göremedim
    Bende göremedim.
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Bendeki de aynı. Hitachi HDD ve Liteon SSD.
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • asus n750 jk laptopu çok beğendim. her işimi görüyor.

artık bir de bu bilgisayara mac os x 10.9.5 yada daha üstü yosemite mac kurmak istiyorum.

teknopatın böyle bir konusu var. bir arkadaş yükledim demiş . bizim bu laptopa. ama bende aynı yöntemleri denedim. başlangıçta mac os x ekranı tam gelmeden siyah ekran da mac bir şeyler yüklerken takılı kalıyor.

sizden ricam mac osx yazılımı bu asus n750 jk yukleyen arkadaşlar varsa ayrıntılı tarif edebilirmi. (mac osx yazılımı final cut pro için kullanacam. )

yoksa windows makineden vaçgemem hiçbir zaman.
  • Arkadaşlar , bu laptop u dün aldım .. windows hdd de kurulu ssd de nasıl kurabilirim ?
  • arkadaşlar n750 jk laptopun sağdaki 2 tane usb çalışmıyor.

yanındaki microfon ve kulaklık soketi çalışıyor. bunu düzeltmenin bir yöntemi varmı.

usb takıp çıkartınca herhangi bir usb takılma sesi yok. aygıt yöneticisinde bir kıpırdama yok. ama soldaki 2 tane usb çalışıyor.

ayrıca ekranda sağ tarafta orta tarafta kalan yan yana 3 piksellik bir yer bozuk. nokta şeklinde bozuk . ölü piksel olmuş. beni çok rahatsız etmiyor ama garanti süresince bu sorunlar düzeltilebilirmi.

yanlız bir sorun var . bir arkadaştan bu usb tanımama ile yardım istemiştim. arka kapaktaki vidaları arkadaşım açmaya çalıştı. t5 torklu siyah vidalar ın kafasını açarken bozmuş. nerdeyse açana kadar tüm vidaların kafasını bozmuş. bu şekilde tamire gidermi bu laptop. gitmezse bu vidalardan nerde bulabilirim. aliexspress te var. ama onlarda topluca satıyorlar. ve aynı vidadan gelirmi bilmiyorum.

duyan bilen bu laptop tan kullanan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.

• Film izlerken görüntü kalitesi iyi değil gibi. Intel yerine nvidia ekran kartını nasıl kullanabiliriz ? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveman

arkadaşlar n750 jk laptopun sağdaki 2 tane usb çalışmıyor.

yanındaki microfon ve kulaklık soketi çalışıyor. bunu düzeltmenin bir yöntemi varmı.

usb takıp çıkartınca herhangi bir usb takılma sesi yok. aygıt yöneticisinde bir kıpırdama yok. ama soldaki 2 tane usb çalışıyor.

ayrıca ekranda sağ tarafta orta tarafta kalan yan yana 3 piksellik bir yer bozuk. nokta şeklinde bozuk . ölü piksel olmuş. beni çok rahatsız etmiyor ama garanti süresince bu sorunlar düzeltilebilirmi.

yanlız bir sorun var . bir arkadaştan bu usb tanımama ile yardım istemiştim. arka kapaktaki vidaları arkadaşım açmaya çalıştı. t5 torklu siyah vidalar ın kafasını açarken bozmuş. nerdeyse açana kadar tüm vidaların kafasını bozmuş. bu şekilde tamire gidermi bu laptop. gitmezse bu vidalardan nerde bulabilirim. aliexspress te var. ama onlarda topluca satıyorlar. ve aynı vidadan gelirmi bilmiyorum.

duyan bilen bu laptop tan kullanan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.

may may may

sesimi duyan yokmu.

• braveman B kullanıcısına yanıt
    O vidalar zarar gördüyse serviste anlarlar ve cihaz garanti dışı kalabilir.
  • Arkadaşlar , benim laptopta mı sorun var anlayamadım. . ses sistemi çok dandik .. hoparlör ile müzik hiçbir şekilde dinlenmiyor .. Önceki laptop um toshiba , harman kardon sistem vardı ve 6,7 senelik laptop un ses kalitesi , bu bilgisayarın ses kalitesiden milyon kat daha kaliteliydi..
  • *Designer* kullanıcısına yanıt
    Surround hoparlör gibi çalıyor benimde hoşuma gitmiyor. Ben optik kabloyla ses sistemine bağladım ordan dinliyorum.
  • asus n 750 jk laptopun altındaki vidalardan (t5 vida çeşidi diye geçiyor) nerden alabilrim. tam link verebilen olurmu. acil .

lütfen adres verebilen olursa .nokta atışı yapayım. vidaların aynısından lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.