Bildirim
Asus N750JK-T4109H Notebook (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHERIFF
Burada var
aliexpress sitesine yönlendiriyor linkte. bu siteden ben de baktım ama. dikkatli bakılırsa sitedeki resimlere vidalar poşetli olan resimler var .ve hepsi puslu çekilmiş bilerek. ne geleceği belli değil o paketten.
dizüstü diye geçenler in hepsi yıldız vidalı. bu asus n750 laptopun ise t5 vidalı. t5 vidalı linklere bakıyorsun. içinde laptop vidası diye geçmiyor.
yani vidayı sipariş verip ölçüsü tutmayacak. aliexpressten olacak gibi değil.
bu vidadan türkiyede satan yokmudur yahu.
-
arkadaşlar asus n 750 jk laptop için asus eve gelen kendi servisi varmış . onu arasam ürüne evde baksalar . yanında da parça olsa gelen firma elemanı evde tamir yapıyor mu.
www.asusnotebookservisi.comAsus Teknik Servis - Notebook, Laptop, Tablet, Telefon Servisihttp://www.asusnotebookservisi.com/?gclid=CIecu5LtgsgCFRcTGwod0g4Gxw
bu site gerçek asus servisimidir. Bir bilen varmı.
garanti kapsamında değişim yaparlarmı.
sağdaki usb girişlerim çalışmıyor. ekranda ufak çizgi halinde piksel ölülüğü var.
-
Merhaba arkadaşlar
Asus N750 JK laptop kullanıyorum, windows 10 a geçtim ve pc açılırken ASUS ID isimli yüz tanıma programını bulamıyorum.
C:\eSupport\eDriver\Software\ASUS\ASUS_FaceID klasörünü sıkıştırıp bana gönderebilirmisiniz acaba ? -
-
Ben Asus teknik desteğe sordum 3. parti yazılımlara destek vermediklerini söylediler. Uyumlu uyumsuz hakkında birşey demediler bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: SHERIFF
Ben Asus teknik desteğe sordum 3. parti yazılımlara destek vermediklerini söylediler. Uyumlu uyumsuz hakkında birşey demediler bana.
bak asus kendi sayfasında yazan windows 10 il asus face id uyumsuzluğu hakkında
http://www.asus.com/tr/support/FAQ/1013006/ -
bu işi Smart logon isimli programda yapıyor ama Face id' nin arayüzü ve yüz okuması daha iyiydi, windows 10'u desteklememesi kötü oldu. -
windows 10 a geçtikten sonra laptopun hoparlörlerinde inanılmaz azalma oldu. full açıkken bile çok az ses geliyor. win 8 varken böyle değildi. yardım edecek birisi var mı? driverları kontrol ettim bir sıkıntı yok -
Arkadaşlar ben windows 10'a yükselttim ama pc Uyku modundayken kapanıyor ve baştan alarak açılıyor. Böyle bir problemi olan var mı? -
Aynı sorun bende var uyku modundan çıkarken sorunla karşılaştı mesajı verip pc yeniden başlıyor. Araştırdım ama sorunu bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 29 Kasım 2015; 12:18:43 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de var çözüm bulabilin varmı? -
bilgisayar her açılışında asus yazısı geliyor fan çalışıyor... sonra kendiliğinden kapanıyor 2. defa çalıştırmamda açılıyor... var mı böyle bir şey yaşayan ? -
laptopun kapanması ile ilgili yada uyku moduna girince uyanırken pc reset atması bende olmadı. windows 10 hem yükselttim. hemde sıfırdan yeniden yükledim. yedeğinizi acronis programı ile başka bir diske kayıt alın. sonra windows 10 tekrar yükleyin.
tanımadığı bir kaç driver çıkabilir. onuda windows 10 güncellemesinden sonra kendini tekrar güncelliyip bulabiliyor.
ama ben zırt pırt güncelleme aldığından windows 10 beyenmedim.
internette windows 10 güncellemelerini komple kapatmayı buldum yaptım. oldu gibi. lakin bu seferde bir şekilde mağaza uygulamasından uygulama yüklenemiyor. döngüye giriyor. anlamsız hata kodları çıkıyor. nette araştırdım bu tür durumlarda tekrar windows 10 kur diyenler var. -
Arkadaşlar bu arada bu asus n750 jk laptopun ekranı mat ya. bu mat olayı beni cıldırtmaya başladı. geçen bir mac kullanan birini gördüm. ekranın IPS olması beni cezbetti.
diyorumki bizim bu asus laptopımıza uygun . kaliteli IPS ve kendinden dokunmatik bir ekran bulabilirmiyiz.
bulduk bunu kendimiz takabilirmiyiz.
kendimiz taktık bunu windows sorunsuz algılarmı.
böyle bir eğlenceye girsek sizce ne kadara ve ne sonuçlarına patlar. deneyen ,bilen varmı -
Arkadaşlar bizim notebook'da m.2 yuvası bulunuyormuş ancak HDD'nin altında yani hdd yi söküp m.2 ssd takılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: karadurak
Arkadaşlar bizim notebook'da m.2 yuvası bulunuyormuş ancak HDD'nin altında yani hdd yi söküp m.2 ssd takılabilir.
asus n750 jk laptopun zaten bir ssd diski var içinde .ve gayet de iyi bir performansı var. internettten indirdiğim asus n750jk ilaptopun içi gözüken bu resimde m.2 yuvasını tam seçemiyorum.
ama alan zaten tıkış tıkış . böyle bir kart takmaya uygun bir yer kalmamış gibi duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: braveman
quote:
Orijinalden alıntı: karadurak
Arkadaşlar bizim notebook'da m.2 yuvası bulunuyormuş ancak HDD'nin altında yani hdd yi söküp m.2 ssd takılabilir.
asus n750 jk laptopun zaten bir ssd diski var içinde .ve gayet de iyi bir performansı var. internettten indirdiğim asus n750jk ilaptopun içi gözüken bu resimde m.2 yuvasını tam seçemiyorum.
ama alan zaten tıkış tıkış . böyle bir kart takmaya uygun bir yer kalmamış gibi duruyor.
Mevcut Hdd'nin altında m.2 slotu bulunmakta. Bu nedenle hdd yi söküp m.2 takabilir ama hdd devre dışı kalacaktır. Ben içindeki hdd nin diskten yükleme sesini sevmediğim için oraya m.2 SSD takmayı düşünüyorum. Hatta siparişini verdim. Samsung Evo Pro 950.m.2 512gb ssd
Ayrıca m.2 ssd' yeni nesil teknolojidir ve normal ssd ye göre 4 kat daha hızlıdır. O Yüzden alacağınız bilgisayarın anakartında m.2 slotu olup olmadığına dikkat edin İlerde çok işinize yarayacak çünkü normal satalar 600mb sınırına takılmış bulunmakta. M.2ler sayesinde sınır aşıldı. Gen2,gen3 SSD'leri incelerseniz anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 2 Aralık 2015; 20:55:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sipariş vermişsin. İşallah sorunsuz çalışır. ürünün ismini googledan aradığımda bir normal masaüstü rami kadar büyük duruyor.
harddsik sökülünce hemen altına sığıyor ve sorunsuz çalışıyorsa alınabilir. performans sonuçlarını bekleriz.
ben bu laptop ta takıldığım 3 şey var. belki bu harddsik ile bu sorunların biraz üstesinden gelinebilir. farklı konular ama sonuçta bilgiler diskten okunduğundan bu ikinci disk işi önemli .
1- ekran kartının nvidia dışında intel ekran kartının oyunlarda araya girip performansı düşürdüğünü düşünüyorum. iki ekrantı değilde sanki intel ekran kartı sanki ön planda. mesala grafik işleme ve video işleme programlarında hangi ekran kartı devrede oluyor. bence intel ekran kartı gereksiz yere her şeye kafasını sokuyor. laptopun performansını alamıyorum.
2- 4 tane usb 3.0 olup ta hem usb 2.0 hem 3.0 aynı sıradaki usblere taktığınızda usb 2.0 olan cihazlarda takılmalar oluyor. çözüm bulan yok.
3- ikinci hdd performansı kötü yada bu şekilde tepki veriyor. gecikmeli çalışıyor. bazen sesler kafa vurma sesine benziyor insanı korkutuyor. bozulur diye dosyalarımı tasınabilir usb 3.0 2.5 diskte taşıyorum. inanın o taşınabilir o kadar takılmalar yapmıyor.
-
Asus kullaniomda urettigi mallarda hep entegre sirf bu yuzden farkli bi marka ariom artik islemci ve ekran karti degisebbilsin yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X