Şimdi Ara

ASUS NOTEBOOK GARİP Bİ EKRAN SORUNU YARDIM (ÖLÜ PİXEL Mİ DİİL Mİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün eksen bilgisayardan bi tane asus a6vq serisi notebook aldım ewt geldim baktım birz masa üstünü siyah yaptım oda baktığmda bişi yoktu sanırım ekranda bi süre sonra ekranın ortasında üstlere doru bi tane en fazla 1 mm çapınca diyebiliceğim kırmızı bi nokta gözüktü morelim çok bozuldu çünkü pixelin garanti kapsamınaa girmediğini biliodum neyse yattım sabah 10.30 gibi notebooku bi daha açtığmda inanamadım kırmızı nokta gitmişti halende çıkmıo nedir bu yaww öle pixel tekrar düzelirmi eğer ölü pixel diilse yenileme imkanım war mı lütfen yardımcı olun kırmızı bi ölü pixel olurmu we düzelir mi pixel bende olduğu gibi böleee yardımlarınızı pm den weya msnden alabilrm teşekkürler şimdiden

msn :aspirinim@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEJAWU_93 -- 30 Aralık 2005 11:03:34 >

• Eğer pixel sorunu varsa laptop ın büyük ihtimalle ekran kartı veya ekrankdan kaynaklanıyordur. Doğru pixel garantiye girmez pixelin bozuğunu alıp yerine yenisini veremzler ama ekran kartı veya ekranda sorun varsa değiştirirler. Pixel garantisi diye birşey yoktur zaten .
  • peki ölü pixel gidip gidip gelirmi kendi kendinee bide kırmızı bi nokta mese 1 saat geçti şu anda yine çıkmış ortaya bi saattir yoktu ama ne bu anlamadım walla yaw
  • Büyük ihtimalle senin monitörde bir problem var. Bence sen ilk olarak lap top ı normal bir monitöre bağlayarak çalıştır bak bakalım normal monitörde aynı sorun var mı? Eğer yok ise Laptop ın monitörde bir arıza vardır ve gider değiştirttirirsin. Ama aynı sorun yeni taktığın monitörde de cereyan ederse ekran kartında sorun vardır yine gider değiştirsin. Bence boş boş bekleme bu günde laptop ı götürmezsen arıza için yarın servise gönderirler ve tamir edilip gelir bu gün hiç değilse 1 e 1 değiştirirsin ...
  • Benzer bi olay bi arkadaşın başına gelmişti.Servise götürünce (eğer sninki ölü pixelse)tek bir ölü pxel için değişim yapmadıklarını bu sayının değişim için geçerli olmadıını söylediler.Ama bıraz bastırıp sesini yükseltirsen birebir değişim yapıyorlar.Bnce zman kaybetmeden servise git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.