Şimdi Ara

Asus notebook k53sd format atma ve ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus notebook a format atıcaktım orjinal işletim sistemi kafamı karıştırdı f9 la girdim fakat burdaki seçenekler kurtarma adına heralde makinede orjinal işletim sistemi var normal bir yerden indirip key i girsek bir sıkıntı olurmu masaüstü pc de herseyi silip öyle formatlıyordum bunda farklı bir durum varmı ? Ayrıca makinenin hdd si bozuk heralde ssd ya da hdd taksam dikkat etmem gereken birsey varmı yazılımsal anlamda Birde bu f9 daki sistem tam olarak ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 10 Ekim 2016; 7:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• F9 daki sistem bir nevi format zaten. Yani bilgisayarı ilk aldığında nasıl geldiyse o güne döndürür. Bu recovery üretici tarafından oluşturulduğu için içinde tüm driverlar yüklü gelir. Onun dışında kendinizde sahip olduğunuz windows sürümüne ait microsoft tarafından yayımlanmış iso dosyasını indirip kendi serialinizi girdiğiniz taktirde yine format atarsın. Ama bu işlem recovery diskinin bozulmasına yol açar.

• solam kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler o sistemi bozarım diye korkuyodum zaten peki ben hangisi seçicem
    1. Wimdows u sadece ilk bolume kurtarın
    2.windowsu tüm hd ye kurtarın
    3.Windowsu iki bolumuyle birlikte tüm hd ye kurtarın
    Bunların hangisi tam olarak iki diske de format atıcak

• Söylediğiniz seçenekler galiba farklı seçenekler recovery f9 menüsünü açtığınızda karşınıza çıkan ekranı ss atar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 10 Ekim 2016; 12:35:15 >
  • Telefondayim atamadim ama aynen bu sekilde yaziyor yurda donunce atarım

• Eğer bilgisayarınız açılıyorsa tavsiyem f9 ile uğraşmayın. Ayarlar menüsünde fabrika ayarlarına dön sıfırla vs gibi bir secenek olmasi lazim oradan sıfırla kısmına girdiğinde 2 seçenek soracak. Dosyaları koru ve tüm dosyaları sil seçenekleri çıkacak karşına. Tam verimli bir format için tüm dosyaları sil seçeneğini seçmenizi tavsiye ederim

• solam kullanıcısına yanıt
    Tekrar tesekkurler donunce incelerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.