Şimdi Ara

asus olu pixel iade alirlar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fhd 23.6 inc dvi d girisi olan 1 ms tepkimeli monitoru aldim 2 3 renkde olu pixxel belli oluyor iade alirlar mi monitiru yada degistirirler mi 1 tane var ama 0 almisiz gorunce canim sıkıldı gameextra.com mu ne var ordan almistim 2 gun oldu daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İade hakkınız var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    asus alır içiniz rahat olsun benim ana kartımın çip seti yanmıştı garantinin bitmesine 4 ay vardı bire bir değişim yaptılar servisi iyidir asusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Arkadaslar fhd 23.6 inc dvi d girisi olan 1 ms tepkimeli monitoru aldim 2 3 renkde olu pixxel belli oluyor iade alirlar mi monitiru yada degistirirler mi 1 tane var ama 0 almisiz gorunce canim sıkıldı gameextra.com mu ne var ordan almistim 2 gun oldu daha

Netten aldığınız ürünü 14 gün iade etme hakkınız var,eğer iade almazlar ise tüketici hakem heyetine gidin apranızı çatır çatır alırsınız.Ayrıca 2010 yılından beri tüketici

kanununa göre 1 ölü piksel dahi ayıplı mal sayılıyor,ya değişim ya da para iadesi yapmak zorunda,zaten tüketici hakem heyeti o yüzden haklı buluyor ve paranızı

alıyorsunuz ama 4-5 ay sürüyor,bunlar ile uğraşmak istemiyorsanız vatan bilgisayardan ölü piksel testi yapıp alabilirdiniz birtek orası test yaptırıp,satıyor.

• iade talebi yaptım pazartesi bakarlar sanırım paranın derdinde değilim değiştirsinler yeter bana yorumlar için sağolun aldığım firmaya yaptım iadeyi asusa mı yapmam gerekiyordu ?

ürün bu :https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247T/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 11 Haziran 2016; 23:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

iade talebi yaptım pazartesi bakarlar sanırım paranın derdinde değilim değiştirsinler yeter bana yorumlar için sağolun aldığım firmaya yaptım iadeyi asusa mı yapmam gerekiyordu ?

ürün bu :https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247T/

İadeyi asusu değil aldığın yere yapman gerekiyor,14 gün geçseydi o zaman asusa yapman gerekirdi.
  • alırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.