Şimdi Ara

ASUS Oyun oynarken donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce asus k53sv pc aldım.daha yeni oyun yükledim.Fakat oyunlarda10 dk sonra oyun donuyor.Hangi oyunda denediysem hep donuyor.4 gb ram 1gb gt540 m ekran kartı var.oynadığım oyunlarda kaldırabilecek oyunlar.crysis 1,far cry.Acaba neden böyle bir proplam yaşıyorum? pc yi vatan competerdan aldım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...

• geçmiş olsun noteboklar oyun bilgisayarları olamadı hiç bir zaman ne kadar oyun için notebok çıktı ise bir yerde tıkandı donanım haber bunu gayet iyi gösterdi bize videolarla konu anlatımları ile anlatımlar yaptı.
    direk servise gönderin
  • tamm peki sorun ne olabilir acaba.
  • oyunların grafik ayarlarını düşürebilirsin ve dizüstülerin altına takılan soğutuculardan alabilirsin ısınmadan dolayı olabilir.
  • ısınmadan kaynaklanan bır sorun donar kasar yada kartların yuvaya oturup oturmadığına dıkkat et
  • o makinenin üzerinde 2 adet ram olacak 2gb lik bence ramleri sök ve tek tek dene onların birinde problem olabilir.. ısınma sorununa gelince o makine yüzey tasarımlı bir makine yani ısı olayı pek etken değil o makinede tabiki cpu fanı çalışıyorsa... onun dışında cpu fanı ne alaka gideceksin.. ekran kartını soğutan soğutucuyla cpu soğutan soğutucu tek parça halinde nvidia chipinde anlayacağı o fan soğutuyur.. ama bence problem ram lerinde bir tanesi sıkıntılı.. ram şiştitkten belli bir süre sonra boom :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.