Şimdi Ara

Oyun oyunarken Laptop 90C çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken laptopum CPU ve GPU sıcaklık yavaş yavaş önce 80 sonra 90'ı görüyor normal hiç birşey açık değilken masaüstünde yada hiç birşey açık değilde hani oyun dışında başka birşey yapıyorsam ısı genelde 50-55 derece arası birşey normal yani sizce sıcak havaların getirdiği bir sorunmudur bu yoksa termal macunumu yenileyimmi ?

• 100 derece kadar sorun olmaz.
  • Anlık olarak birşey olmaz belki ama sürekli 90+ derecede kullanmak bir yerden sonra işlemcide stabilite sorunları yapabilir ve normal hızının altında(underclock)
    veya daha fazla voltaj ile kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Sistemin fanlarını, ve ısı boruları üzerindeki dissipator yapraklarını güçlü bir üfleyici ile temizleyin.
    Dediğiniz gibi macunu değiştirin ve ekstra laptop soğutucu altlıklardan alıp kullanın. Laptopta yapabilecekleriniz bunlar, donanım dar alanda sıkıştığı için soğutmak her zaman problemlidir.
  • şimdi RPM si en yüksek bi laptop soğutucu alıcam 1-2 hafta sonra kesinlikle , onun dışında termal macunu değiştireyim diyorum bir ara fanı ve fan çıkışını temizledim baya toz çıktı ama o boruların içine hava falan üfletmedim çünkü hani girişi bulamadım , inşallah ekstra soğutucu işe yarar yani normal bf4 falan yada total warda falan 90 derece sabit oynuyorum bazen 85 oluyor total warda falan savaştan çıktıktan sonra normal dünya haritasında bi düşüyor 80'e falan ama işte fazla gibi geldi bana ilk aldığım zamanlardamı böyledi bilemiyorum dediğiniz gibi normalde olabilir ilk aldığım zamanlar hiç bakmamıştım ısıya keske baksaydım en son 1 yıl önce falan olmuştur servise gönderdiğim(garanti bitti) onuda pil için göndermiştim değiştirmemişler ama o arada termal macunu yenilemişlermidirki değişenler bölümünde yazmıyorduda.
  • laptop ile oyun oynamak sıkıntılıdır her zaman, gerek işlem kapsitesi gerekse sıcaklık olarak masaüstü sistemlerden her daim geridedir. şimdi soracaksınız, benim için mobilite önemli, arkadaşlarımla bir arada oynamak için laptop aldım diyeceksiniz. ben ise kaç kez beraber oynadığınızı soracağım. yazık günah arkadaşlar oyun laptoplarına verilen paraların yarısına çok daha performanslı sistemler toplanabilir, kalan parayı da yüksek kaliteli ekipmanlara harcarsınız. ha yine de laptop lazımsa "gündelik işler için", o zaman artan paraya kaliteli ekipman yerine ultrabook alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben bilgisayarın verdiği performanstan falan yakınmıyorum üniversiteye yerleşeyim toplama alacağım sadece oyun için , laptopu alma sebebim yazılım müh. okuyacağım ünide lazım olacak laptop.
  • termal macununu değiştirdim 11 TL lik bişi aldım neyse sürdükten sonra performans düşüsü yaşıyorum birde işlemci sıcaklıgı normalde dediğim gibi 90 lara çıkıyordu şimdi 70 lerde 80 lerde çok güzel ama GPU hala aynı ve rahat bir 15 fps falan fark ediyor oyunlarda bf3 60 fps oynarken şimdi 30-35 lerde acaba macunundamı kalitelisi lazım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.