Metinyoutube SİSTEM BİLGİLERİ VE EKSTRA BİLGİLER AŞAĞIDADIR
ROG Strix 3090
Asus Thor 1200W Güç Kaynağı
AMD Ryzen 9 5950x İşlemci
ROG Strix x570-E Gaming Wifi 2 Anakart
NOT : ( 2 EKRANDA 240 HZ ) https://www.youtube.com/watch?v=4njweraVMW8Arkadaşlar selam. Benim bir sorunum var yukarıda eklediğim videoda bir çok detayı anlattım 2 dakikalık bir video zamanınızı almazsam eğer izlerseniz çok sevinirim. Çift monitörüm var Samsung G7 Odysey ve Samsung G9 Odysey OLED 49 inçlik. G9 ile PUBG, ETS ve FİFA24 oynarken bilgisayarım kapanıyor tamamen. Normal şartlarda bu kapanmanın sebebini 1 aydır bulamamıştım fakat bugün sebebini buldum. Sebep tamamen Odyssey G9 monitör ile oynadığım zaman oluyor. NOT : ( 2 EKRANDA 240 HZ ) G9 DP Kablosunu kasadan çıkarıp 2. monitörüm olan Odyssey G7 'i tek başına kullanarak oyun oynadığım zaman hiç bir kapanma sorunu yaşamıyorum. Sistem bilgilerini aşağıya yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. ROG Strix 3090 Asus Thor 1200W Güç Kaynağı AMD Ryzen 9 5950x İşlemci ROG Strix x570-E Gaming Wifi 2 Anakart |
Odyssey G9 monitörü ile oyun oynarken bilgisayar çöküyor.
-
-
SON DURUM: MSI Afterburn uygulamasından ekran kartının power limitini 70 e düşürdüm. Yani %70 çalışacak hala getirdim ve şu an hiç bir oyunda bilgisayar kapanmıyor. Ama sürekli böyle mi kullanmam gerekiyor yani ekran kartından %100 verim alamayacak mıyım sizce?
-
49" Odyssey OLED G9 G95SC | Samsung Support LEVANT
eylülde yeni firmware çıkmış tam modeli bu ise güncelle
-
Bir durum daha yaşadım bugün. Normal de cs 2 de 5120x1440 çözünürlüğünde hiç bir problem olmuyordu bilgisayar kapanmıyordu. Ama şöyle bir durum oldu 1-2 saat oynadıktan sonra discorddan arkadaşa 5120x1440 çözünürlüğe sahip monitörün ekran paylaşımını açtım ve bilgisayar 2 dakika sonra kapandı. Çok garip..
NOT : BU ARADA BİLGİSAYAR KAPANAN OYUNLARDA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 5120X1440 'dan 2560x1440 A DÜŞÜRDÜĞÜM ZAMAN BİLGİSAYAR KAPANMIYOR, YADA AFTERBURNDAN GPU POWER LİMİTİ 70 E DÜŞÜRDÜĞÜM ZAMANDA DA KAPANMIYOR..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X