Şimdi Ara

asus p2b hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende çok eski bir sistem var ve bu sistemi upgrade etmek istiyorum ,nasıl yapılabilir.Bilen varsa bi el atıversin be.
    Anakart ASUS P2B ,işlemci PII-266
    Acaba anakartta PIII kullanabilir miyim.

• Şu linke bi göz at. PII 233 ten 450 ye kadar ve Celeron işlemcileri kullanabilirmişsin.
    http://168.144.40.146/reviews/asusp2b.html
  • Bir de revizyon 1.12 diye bir inceleme var.Bunda P3 işlemcileri kullanabileceğinden bahsediyor.Yukardaki link revizyon 1.02 için.
    Bu link ise revizyon 1.12 için
    http://168.144.40.146/reviews/asus-p2b-rev112.html
  • sağolasan FrEaK_BaRoN kardeş yolladığın linkler çok faydalı oldu.İncelemeye devam etmekteyim
  • pardon, konuyla alakasız ama

@ FrEaK_BaRoN

--------------------
    PIV 1.8A Ghz @ 3.06 Ghz
    ASUS P4 T533-C
    2*128 Samsung PC800 256RD RAM(800@1104MHZ TURBO)
    Samsung 30GB 5400 Rpm
    --------------------

o anakart ile 2808mhz(156fsb) yi geçemezsin
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ReaL</i>
    <br />pardon, konuyla alakasız ama

@ FrEaK_BaRoN

--------------------
    PIV 1.8A Ghz @ 3.06 Ghz
    ASUS P4 T533-C
    2*128 Samsung PC800 256RD RAM(800@1104MHZ TURBO)
    Samsung 30GB 5400 Rpm
    --------------------

o anakart ile 2808mhz(156fsb) yi geçemezsin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Haklısın ReaL.Ben zaten yaptığımı değil yapabileceğini yazdım.Civilden aldığım işlemci.O yapmışsa doğrudur. Zaten bu aralar bir sorun var 1.8 den fazla yapmıyo.Başlık açtım.Ayrıntılar orda
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by caveman</i>
    <br />arkadaşlar bende çok eski bir sistem var ve bu sistemi upgrade etmek istiyorum ,nasıl yapılabilir.Bilen varsa bi el atıversin be.
    Anakart ASUS P2B ,işlemci PII-266
    Acaba anakartta PIII kullanabilir miyim.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

cave.....bu linke bir bak....by moherboard....sonra SLOT1.....ve P2B'yi seç...

http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cpusupport.aspx

eğer 1,12 ise....seçenek şansın çok....ama daha altı için VOLTAJ REGULATÖRÜ sorun çıkartıyo...

bende de P2B ver.1,02 var [wand]...ondan elim kolum bağlı...
    ama max PIII 600 koyabiliyorum....

daha fazla yorum yapmadan önce....sen en iyisi anakartına bi bak....

• Abi benim kart da rev.1,02 bunun için pIII 600 için mesela jumper ayar şeması var mı?Voltaj regulatörünü değiştirmekten başka ne gibi ayarlar yapılmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.