Şimdi Ara

Asus P4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar elimde asus p4V8X-X marka bi anakart var 2 tane 256 mb ddr ram 80 lih ıde hdd bide 128 mb egpekran kartı....
    ben bu sisteme windows xp sp2 kurarken kitliyoo bunun nedeni ne dir açaba yardımçı olurmusunuz.
    mail adresim mustafabeker55@hotmmail.com

• ramlerini ve ram yuvalarını kontrol et dostum enişteminde yeni aldıgı anakartta xp kuramamıstık sabaha kadar denedik megerse ram slotunun teki arızalıymıs 2ramle kuramamıstık tek ramle kurmustuk
  • tek tek denedim ram ları ikisindede aynı sp 2 li kurmaya başladıgımda dosyaları kopyalıyo fakat kapanıp açıldıktan sonra kitliyo sp1 kurunça hiç bi sorun yaratmıyor
  • windows sp2 cdsini gözden geçir sorun olabilir olmassa sp1 yükle sp2ye yükseltirsin
  • cd temiz cd yi denedim başka bir pc ye kuruyoo benim merak ettigim anakart mı sp2 mi kabul etmiyoo kabul etmesi için ne yapmam lazım biosunumu günçellemem gerek günçelleme yapmak istedim ama asusun sitesinde günçel biosuna ulaşamadım.:(
  • bios update denemelisin

edit// mesajını geç gördüm bios default dene sorun aynı aynı ise güncel olmasa bile yeniden indirip denemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Nisan 2007; 20:32:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.