Şimdi Ara

ASUS P4P800 S-X İLGİNÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN KASIM AYINDA ŞU ÖZELLİKLERE SAHİP BİR BİLGİSAYAR SATTIM VE BOARD AÇILMIYOR ŞİKAYETİ İLE GELDİ GARANTİYE GÖNDERDİK , YAPILDI GELDİ VE ÇALIŞIYORDU. ADAMA GÖNDERDİM VE ADAM BANA DEDİKİ BU BOARD AYNEN GELMİŞ HALA ÇALIŞMIYOR DEDİ BENDE TEKRAR GÖNDER OZAMAN DEDİM BEN SANA NİYE YALAN SÖYLİYEYİM DEDİM. ÇÜNKÜ BEN ANKARADAYDIM ADAM MARMARİSTEYDİ VE ŞİMDİ BOARDU YİNE GARANTİYE YOLLADIM ÇÜNKÜ ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ FAN ÇALIŞIYOR BOARDUN ÜZERİNDEKİ IŞIK YANIYOR FAKAT HİÇ BİR TEPKİ YOK, TÜM PARÇALARI DEĞİŞTİRİP DENEDİK AMA ÇALIŞMADI NİYE YAPAR BU NU SİZCE

TEŞEKKÜR EDERİM
    PENTİUM 4 3000 / ASUS P4P800 S-X / KASA İKİNCİ EL AMA POWER SUP SIFIR GELDİ / 128 MB FX5200 TORNADO / 256 MB SIRADAN Bİ RAM DDR 400 /80 GB MAXTOR 7200 / GERİ KALANLARI KENDİ BİLGİSAYARINDAN ADAM TAKMIŞ ZATEN /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ticaretisyen -- 25 Ocak 2005, 11:08:51 >

• Anakart markası olarak çok kötü bir seçim yapmışsın.Ben asla dükkanda ne Amd nede Intel için Asus sattırmıyorum.Asus larda o kadar ilginç sorunlar yaşadım ki artık bıktım.En son olay da Lg Cd-Rw yi ve modem i görmemesiydi.Sana tavsiyem anakartı değiştirebilirsen msi yada gigabyte ile değiştirmen.Büyük ihtimalle o anakart sorunlu ve büyük ihtimalle bios update i yada onarım yapılmış.İmkanın varsa birebir değişim yoluna da gidebilirsin.Şimdiden kolay gelsin.
  • teşekkürler başaran ama bizim toptancı yalnızca / asus / intel /aopen / foxconn satıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.