Şimdi Ara

Asus P4P800-X anakarti alayim mi? SiZCE ACiL!!!Yardimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acaba bu bahsettigim ana karti alayim mi?Sizce iyi bie ana kartmi eger kullananlar varsa lütfenn yardimci olsun.Arti lari ve de eksileri neler.Benim islemcim p41.6 478pin(acaba islemciyi en yüksek nekadara kadar destekliyor bu kart) ,birde ekran kartim asus a9550 ge 128mb 8x.,Benim ana kartim biraz eski oldugu için sanirim tanimadi bu ekrankartini,su andaki ekran kartim geforce mx400 64mb..Ana kartimi da yükselteyim diyorum.Ama karar veremedim bir türlü sizce gözüm kapali alayimmi bu karti?http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1355 özellikleri burada var.ve de fiyati nasil bu sitede...

• kötü
    şaka bi yana ben 2 tane almıştım zamanında ikisi de berbattı
    üst topiclerden birinde arkadaşın biri de aynı anakarttan şikayet ediyodu
    bence başka bi şey al msi neo2 yada gigabyte falan al
  • Asus P4P800 SE kullanıyorum ve memnunum . Aynı özelliklerde görünüyor. Fazla para harcamak istemiyorsan. Alltaki anakart bayağı ucuzmuş. Yanlız 4 yerine 3 ram slotu var. İnşallah sorun çıkmaz tek cevap yazan ben oldum şimdilik.
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=117

Not: Ben yazarken cevap gelmiş. Demek MSI veya Gigabyte IPE1000G modellerine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 9 Kasım 2005, 17:47:38 >

• o/c yapmıyacaksan asrock alıcaksın 45 usd ......
    asus alırsan bundan sonra soket 478 e çok fazla para yatırma ucuz bişeyler bak bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Ja-Wuuu

kötü
    şaka bi yana ben 2 tane almıştım zamanında ikisi de berbattı
    üst topiclerden birinde arkadaşın biri de aynı anakarttan şikayet ediyodu
    bence başka bi şey al msi neo2 yada gigabyte falan al

ok arkadaslar öyleyse biraz daha arastirayim en iyisi hemen sabirsizlanip dalmiyayim olaya.
  • 478 pin biraz daha kullanirim.söle islemcimi en fazla 3.5 ghz falan yapar1m bayagi bi bu islemci yeter bana.iibir anakart bulabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_ByKadir -- 9 Kasım 2005, 17:55:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_ByKadir

478 pin biraz daha kullanirim.söle islemcimi en fazla 3.5 ghz falan yapar1m bayagi bi bu islemci yeter bana.iibir anakart bulabilirsem.

Hangi işlemciyi 3.5 ghz yapacaksın başta bahsettiğini mi (p4 1.6)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_ByKadir

478 pin biraz daha kullanirim.söle islemcimi en fazla 3.5 ghz falan yapar1m bayagi bi bu islemci yeter bana.iibir anakart bulabilirsem.

Hangi işlemciyi 3.5 ghz yapacaksın başta bahsettiğini mi (p4 1.6)

Biraz komik te evet yani demek istedigim.478 pin en hizli p4 islemciye kadar yükseltmem yeterli benim için ilerde demek istedigim oo 3.5 i salladim kafadan... demek istedigiyim buydu(.478 pin en hizli p4 islemciye kadar yükseltmem ). yani oly bundan ibaret.Arkadas 478 pin e o kadar para vermene gerk yok dedi de ondan yazdim.yeterki ana kartim iiolsun.su islem cilerden pek anlamam zaten..

• sen al abi o anakarttan...sorun filan yok anakartta ..şu an p4 3.0 prescott ile kullanıyorum....anakartın biosundan otomatik olarak yüzde 20ye kadar o/c yapabilirsin sorunsuz bir şekilde..ben stock fanla 3300 mhz kullanıyorum..iyi bir soğutma ile çok iyi değerlerde hız aşırtabilirsin
  • bende kullandım gayet iyi bir anakarttı 865 çipsetli olarak pat desteğide var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.