ASUS P4PE-X Anakarta sahip bir bilgisayarım var alalı yaklaşık olarak 1,5 sene oldu tahminen 1 saat önce bir problemin farkına vardım, Anakartın üzerinde sadece ekran kartı ve modem takılı Hoperlör bağlantılarım olmadığı halde ekranın sağ altındaki SES AYARI kısmından sesi ayarlamak istediğim zaman KASA İÇİNDEN bip sesi geliyor bunun dışında bilgisayarın çalışmasında bir problem yok özellikle tekrarlamak isterim ses KASANIN İÇİNDEN geliyor. Tarif etmek gerekirse BIOS uyarı sesi gibi. bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bu arada herkesin bayramını kutlarım.
kasanın içine iyice bak bencebi tane ufak hoparlör bulursan sakın şaşırma.ama sakın o hoparlörle muzık dınleyebılırmıyım dıye sorma
Anakart üzerinde bir ses çıkışı var, benim asus anakartta da, kasada hoparlör olmamasına ragmen, anakartta olan ses entegresi ve mini hoparlör ile, ses çıkışı oluyor. Tabi bu ses çıkışı, bios uyarı için yada sistemde herhangi bir ses kartı baglı olmadıgında, windows un bip şeklineki hataları verebilmesi için..
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
Anakart üzerinde bir ses çıkışı var, benim asus anakartta da, kasada hoparlör olmamasına ragmen, anakartta olan ses entegresi ve mini hoparlör ile, ses çıkışı oluyor. Tabi bu ses çıkışı, bios uyarı için yada sistemde herhangi bir ses kartı baglı olmadıgında, windows un bip şeklineki hataları verebilmesi için..
+1
Anakartın üzerinde uyarı sesleri için küçük bir haporlör olduğunu biliyorum ama benim merak ettiğim sesi açıp kapatırken anakart üzerindeki bu haporlörden neden bib sesi geliyor bu bir problemden kaynaklanıyor ise sebebini bilmek isterim. ilgilenen arkadaşlara teşekkür
NORMAL BİR SES KARTIN OLAYDI SES AYARIYLA OYNARKEN TİN YADA TIN DİYE SES GELİR ZATEN NE YAPSIN GARİBAN SİSTEM HOPARLÖRÜ ANCAK BİPLYE BİLİYO O BİPTE BUNDAN KAYNALANIYO
Anakartın üzerinde ob ses kartı var ancak sesi açıp kapatırken hoperlörlerden duyulan tin veya tın sesiyle beraber kasanın içindende bip sesi geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme