Şimdi Ara

Asus P525 Hard reset nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben makinanın fabrika ayarlarına geri dön işlemi yaptım...

Ekranda şu anda ''Tab the screen to set up your Windows mobile based device'' görülüyor...

Ne yapmam gerekiyor...

• tamam senden ekran kalibrasyonu yapmanı istiyor kalem ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

tamam senden ekran kalibrasyonu yapmanı istiyor kalem ile

yaptım ancak align screen ekranını nasıl ok'leyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci38 -- 13 Aralık 2006; 13:18:35 >
  • ''Align Screen

Tap the target firmly and accurately at each location on the screen. The target will continue to move until the screen is aligned''

Ekranda bu yazılat var...

Ne yapmam gerek...
  • arkadaşlar ben bölümün moderatörü falan da değilim belki haddime de değil ama koca p525 başlığı var sorumuzu oraya yöneltsek de konu kalabalığı yaratmasak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

arkadaşlar ben bölümün moderatörü falan da değilim belki haddime de değil ama koca p525 başlığı var sorumuzu oraya yöneltsek de konu kalabalığı yaratmasak?

Arkadaşım haklısın özür dilerimmm...O başlık şu anda Hepsiburada'ya kilitlenmiş durumda... O nedenle yeni başlık açtım...Tekrardan özür dilerim...

Eğer yardımcı olacak arkadaş varsa ekranımda aynı yazı duruyor...
  • arkadaşlar sorunu boğaziçindeki arkadaşlardan mehmet bey yardımıyla çözdüm. Kendisine teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalpakçı hard reset yapınca ingilizceye dönüyormu ? ben ingilizce kullanmak istiyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

kalpakçı hard reset yapınca ingilizceye dönüyormu ? ben ingilizce kullanmak istiyorumda

Benim yaptığım hard reset değilmiş. Ben makinanın içindeki fabrika ayarlarına geri dön yapmıştım...
    O nedenle sorunu cevaplayamıyacağım...
    Yalnız fabrika ayarlarına geri dönde Türkçe geri yüklemeyi kendisi otomatik yapıyor...
    Bir şey daha var fabrika ayarlarına geri dönde dil menüsü geliyor belki orada mudahale ederek ingilizce yapılabilir.... Bilemiyorum denemek gerekiyor...
  • teşekkür
  • Bu arada HARD RESET ATMAK isteyen arkadaşlara bilgi olsun diye Boğaziçi'ndeki arkadaşların bana gönderdikleri cevabı buraya aktarıyorum...

''Hard reset atmak icin; cihazı kapatın, hold tusunu kapatın.joystik tusunu ust konumuna getirin sonra reset tusuna basılı tutun ekrana `warning` gelene kadar bekleyin.Hard reset atılmıs olacak..''
  • hocam telefonda ne var ne yok herşeyin silinmesi için bir yöntem yokmu ..
    senin dediğini denedim olmadı ?
  • valla bi müddettir bu hard reset ile uğraşıyordum... iyi ki yazmışsınız :)

teşekkürler :))
  • Hard Reset için teşekkür ederim
  • bu arada olmadı diyen arkadaşım waring yazdığı zaman yeşil düğmeye basman gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.