Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hololoy112

quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

Arkadaşlar bugün sts(sakarya telekominkasyon sistemleri)ni aradım.Geç saatte aramam (18:00) dolayısıyla 1 kişyi bulabildim.Bayan bir satış temsilcisiyle görüştüm.Kendisi bana pazartesi günü (4 aralık 2006) tarihinde p525 in piyasaya kesin olarak sürüleceğini söyledi.Konuyla ilgili tek bir yetkilinin olduğunu ve net bir fiyat söylemediğini dile getirdi.P535 i sorduğumda aralık sonu olarak tarih verdi.
    Hepimizin gözü aydın

hocam hangi yılın aralık sonu?2007/2008??

aralık sonu dediğine göre 2006 aralığını kastetmiş olması lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

Pocketmania dostum sen bunu kullanan biri olarak cevaplandırabilir misin ?

* Arayan, cevapsız ve aranan kişilere ait liste kaç kişilik?
    * Telefon ses kalitesi
    * Telefon şebekeye erişim gücü (çekim gücü)
    * Zil ses ve şiddeti
    * Sair (senin eklemek istediğin) telefon özellikleri
    * Senin en çok hoşuna giden, kullandığın özellikleri
    * Beğenmediğin, keşke olsaydı veya eksik dediğin özellikleri

nelerdir ?

Biraz bahseder misin lütfen ?

Selamlar.

Haydi pocket, küçük bir cevap lütfen
  • dostum merhaba kusura bakma buaralar bakma imkanım olmadı biara baktım ama isim acele oldugundan yazamadım.suan telefon ozelligini kullanamıyorum nedeni halen kayıt icin cihazı getiren adamı beklemem adam islerini hallederse gidip airport gumruge kayıt icin basvuracaz sonrada o evrakları turkcell extraya goturecem ay sonuna kadar mudderi varmıs.kapanıncaya kadar 3-4 gün kullandım sorularına gelince listeler kac kişi onu merak etmedim onun icin bilemiyorum zaten listeyi doldurmaya kalmadan telefonu kapattılar:( ses kalitesi normal telefonlar kadar olmasada iyi sayılır.beni memnun etti sayılır.cekim gücü de kullandıgım kadarıyla iyi zil sesi ve siddeti gayet iyi onu bende merak etmistim ilk kullandıgımda,memnun kaldım .telefon ozellikleri diger pocket pc ler gibi dostum soyleki her kisiye ozel resim ekleme music m3 ekleme vs seyleri yapabilirsin ayrıca ozel telefon programları ekleyerek zenginlestirebilirsin.ben so konuda memnun kalmadım soyle ki bilirsin telefon kişi listesine gelince 3 erli gruplar var(abc-def-ghi gibi bu grupların uzerine tıkladıgımda ogurubun listesini acmıyor mesela atıyorum mehmeti arayacagım lmn guruba tıklıyorum ıııhhhh bisey yok anlatabildiysem neala....kamera ve bluetooht wifi ozellikleri muthis encok kullandıgım ozellikleri bunlar.
    quote:

quote:

Pocketmania dostum sen bunu kullanan biri olarak cevaplandırabilir misin ?

* Arayan, cevapsız ve aranan kişilere ait liste kaç kişilik?
    * Telefon ses kalitesi
    * Telefon şebekeye erişim gücü (çekim gücü)
    * Zil ses ve şiddeti
    * Sair (senin eklemek istediğin) telefon özellikleri
    * Senin en çok hoşuna giden, kullandığın özellikleri
    * Beğenmediğin, keşke olsaydı veya eksik dediğin özellikleri

nelerdir ?

Biraz bahseder misin lütfen ?

Selamlar.

Haydi pocket, küçük bir cevap lütfen

• beni bile yalancı çıkardılar .. can saolsun ha 1 aralık ha 20 aralık ben M700 alacağım hala kararsızım ama ( 128 MB. olmasından dolayı ) yoksa bence P535 değerinde telefon ... x500 de aynı tabi.. ( ama klavyesi yok )

tabi bide bu var .. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=300&productid=bd70430
  • Birileri bu forum basligini ilgililere gonderse sanirim biraz akillanirlar SORUMSUZ distribitorler diye dusunuyorum. Ne bu ya!!
  • p535 beklemeye başlayalım ne de olsa bu kadar bekleyince bünye alışıo, ya da gidip m600+ alıp bu defteri kapatacam
  • arkadaşlar,
    son bomba, 8 aralık oldu, yeminle!
    şaka gibi
  • insallah
  • boşverin p535'i bekleyelim şunun şurasında ne kaldı ki
  • harbi diyosun ben 3.5 aydır pda alıcam diye bekliyom işin garip tarafı bünye harbiden alşıo ve bir hastalık haline gelio amaç pda almaktan çok bekleme fobisi oluştu. p525 ibekledim vazgeçtim eten x500 ü beklemeye başladım şimdide diyorum bir maceraya daha atılsamda asus p535 i beklesem hastalık haline geldi esasında bu tür bekleme hastalığına bi isim vermeli ve forumlarda bu kullanılmalı bence

hastalık adı:SOPAKOLİK

hastalık semptomları: Bir teknolojik ürünün piyaslara çıkıp türkiyede satılmasını beklemek,ürün satışa sunulduktan sonra başka bir ürünü beklemek, o ürün çıktıktan sonra yine başka bir ürünü beklemek, ürünü alamamak.

tedavisi:ZENGİN olmak ki sürekli değiştirebilirsin, Yurt dışında yaşamak , yurt dışı seyahatlerinde bulunmak(imei kaydı problem olabilir)

hastalık adı konusunda önerilerinizi bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

p535 beklemeye başlayalım ne de olsa bu kadar bekleyince bünye alışıo, ya da gidip m600+ alıp bu defteri kapatacam

• beyler gozunuz aydın STS satışa başladı beni aradılar fiyatı 1350 mail orderlar bugun kargoya vericekler yarın kullanmaya baslıyorum ASUS kapmanya yı ertelediği için daha kendilerini arıyan müşterilere öncelik sağlayıp satmaya baslıyorlar

iyi günler dilerim
  • aha beni ararlarsa ne diyecem
  • dostum benim fobim var beklemeye devam edicem beklemeden yapamıyorum dersin
    fiyatda bence normal 1750 nin 1500 ytl oldugu devirde keyborad kullanımı kolay olan bir asus pda için normal sayılır yurt dısından baktım bugun rusyadan 700 dolar civarında getirtebiliyorum fakay kaydertme ileride garanti vs olayları için riske girmek istemedim....
    1 gb sd kart da hediye ediyorlar
  • bende suan ukraynadayim su anki fiyati 550 dolar
  • Asus P525 telefon görüşmelerinde eko yaptığı ve net olmadığına dair tek tük yorum var.( Asus resmi forumunda)

Kullanan arkadaşlar bu konuda görüşlerini yazabilirse seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Aralık 2006; 23:18:21 >
  • evet nihayet benide aradılar fiyat: 1.350 ytl 1 gb kart hediye veeee ben almıyacağımı söyledim eylül den beri beklediğim halde almayacağımı onun yerine başka bir pda alacağımı söyledim hiç oralı olamadan tamam dediler görüşme bitti.... the end
  • quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

evet nihayet benide aradılar fiyat: 1.350 ytl 1 gb kart hediye veeee ben almıyacağımı söyledim eylül den beri beklediğim halde almayacağımı onun yerine başka bir pda alacağımı söyledim hiç oralı olamadan tamam dediler görüşme bitti.... the end

Fiyatlar peşin mi vadeli mi ?
  • Fiyatlar peşin, vade yok malesef bende konuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

evet nihayet benide aradılar fiyat: 1.350 ytl 1 gb kart hediye veeee ben almıyacağımı söyledim eylül den beri beklediğim halde almayacağımı onun yerine başka bir pda alacağımı söyledim hiç oralı olamadan tamam dediler görüşme bitti.... the end

ya sitede fiyat falan belirtilmiyo yoksa ayrıcalıklı kişilere mi satılacak
  • Ne bu Ferrari mi satıyorlar.
    Her zaman yaptıgım hataya düşmem artık biraz beklicem sonra alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.