Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dist.'ler ekim başında aynı şeyi beri aynı şeyi söylüyorlar.
    sonra biz buraya onların söyledikleri "bahane" yi yazınca suç oluyor.
    O zaman biri çıksın, doğruyu yazsın!
    quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

biraz önce sts ile görüştüm tekrar 1 hafta içinde satışa sunulacak fiyat çalışması yapılıyor diye söylendi
    fiyat belirlemekte bu kadar zorlanıyorlarsa acaba biz tüketiciler olrak fiyat belirlemede yardımcı olsak çok
    zor bişey olmasa gerek geliş fiyatı + masraflar + kar . şuraya bak be bi pda alıcaz diye yurtdışından mal getirmenin artı maliyetlendirmeyi nerdeyse öğrendik

• ARKADAŞLAR Bu topiği açan birisi olarak artık asus p525 den vazgeçtim biraz önce ultravizyon ile görüştüm ve ETEN x500 te karar kıldım firmada aralık ortası en geç aralık sonu ama yılbaşına yetişeceğini söylediler tk ile ilgili imei vs işlemleri mal gelmeden önce başlatacaklarını ve inanılmaz olan adamlar felaket dercede ilgili davrandılar (sts - asus - telecity BAN) artık bu topikte ben fazla gözükmeyeceğim herkese (asus bekleyenlere) SABIR diler görüşmek üzre bye
  • beyler benim aldığım bilgiler sağlam bilgiler 1 ARALIK dediler ve gazetelerde vb.vb. duyurular yapılacakmış... haberiniz olsun şurada 1 hafta kaldı fiyatı benim öğrendiğim şahıs kendisi burada açıklasın ..
    ama muadillerinden biraz daha ucuz olacakmış.. 1600 felan değil ... saygılarımla...
  • ETEN x500 ün fiyatı hakkında bilgi verdilermi ?
    M700 de aynı zamandamı gelecek acaba bunun hakkındsa bir bilgin varmmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 29 Kasım 2006; 3:33:54 >
  • Pocketmania dostum sen bunu kullanan biri olarak cevaplandırabilir misin ?

* Arayan, cevapsız ve aranan kişilere ait liste kaç kişilik?
    * Telefon ses kalitesi
    * Telefon şebekeye erişim gücü (çekim gücü)
    * Zil ses ve şiddeti
    * Sair (senin eklemek istediğin) telefon özellikleri
    * Senin en çok hoşuna giden, kullandığın özellikleri
    * Beğenmediğin, keşke olsaydı veya eksik dediğin özellikleri

nelerdir ?

Biraz bahseder misin lütfen ?

Selamlar.
  • Beyler P525 leri bu hafta sonunda 2 dist firmada Vatan Bilgsayara fatura edicekler ilk parti gelen tüm ürünleri sadece vatan larda satılacak taksitlendirme ve promasyon amaclı bir kac hediye daha olucakmıs bilgilerinize bir iki gün daha beklemeye değer sanırım....
  • Ben karar verdim X500'ü bekleyeceğim bu kadar bekleyen 20 gün daha X500'ü de bekleyebilir Hatta Asus P535'i de bekleyenler bile olabilir aramızda umarım o bu kadar bekletmez
    P535 X500 karşılaştırması
    http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 29 Kasım 2006; 22:07:41 >
  • p 525 benim için önemli kısmı telofon şeklinde tuşları olması idi fakat bu kadar sorumsuzluktan sonra eten x 500 tercihim olacak çünkü dist firma konuyla alakalı ve ilgili konuşuyorlar ve her türlü prosedür hakkında size bilgi veriyor birde cihazda EDGE, Wİ-Fİ g , GPS olması dizaynının ise çok ince ,şık olması beni bu ürüne yöneltti. Klavyeli modeli m700 yılbaşı gibi yada yılbaşından 10-15 gün sonra gelecek dediler bende asus daki problemi örnek verdim,yani ürün geldi yok çekilecek yok işlemleri bitecek yok fiyat vs vs bunlar olabilecekse baştan bana satılacağı en son tarihi söyleyin dedim ve x 500 için en kötü ihtimalle aralık ayının son haftası denildi bence samimi bir konuşmaydı inşallah aranızda asus p535 bekleyen yoktur bu kadar sıkıntıdan sonra bekleyen varsa helal olsun peygamber sabrı varmış derim. Neyse benim için p 525 için tuş takımı önemliydi ama ezdial adlı bir program buldum onunla ekrandan numara çevirmek bu tür (klavyesiz) modeller için çok kolaylık sağlıyor . Şöyle söyliyeyim normal bir cep telefonun dan daha hızlı arama yapabilirsiniz pda ile x 500 e bu programıda kurduktan sonra sıkıntım kalmayacak p525 i bekleyenlere sabır, p 535 bekleyenlere allahtan rahmet diler saygılarımı sunarım

• bence bu kadar beklenti biraz daha beklenmesinde bi sakinca yok
  • sonuç ne simdi ne zaman satılcak ben vaz geçmek uzereyim
  • en son bu hafta sonu dediler ama belli degil
  • 1 aralık
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

beyler benim aldığım bilgiler sağlam bilgiler 1 ARALIK dediler ve gazetelerde vb.vb. duyurular yapılacakmış... haberiniz olsun şurada 1 hafta kaldı fiyatı benim öğrendiğim şahıs kendisi burada açıklasın ..
    ama muadillerinden biraz daha ucuz olacakmış.. 1600 felan değil ... saygılarımla...
  • labraxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 1 Aralık 2006; 15:00:32 >
  • bugun gunlerden ne yahu? 2007 olmasin sakın o tarih
  • GHANELİ sakın yanlış anlama ben yoruldum artık bu bekleme işinden zaten gelsede almıyacağım ama biraz stress atalım diye bi espiri yaptım dikkat edersen forumde bende senin gibi şu tarihlerde gelecek diye hep yazdım ama sonuç ortada. çok sinirli bir topic oldu zaten burası bekleyenler için bi gülümseme dahi sağlayabildiysem ne mutlu bana sakın yanlış anlama ok?
  • Mesela böyle dimi labraxx

quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

sakarya telekom ve telecity türkiye distirübütörü ekim sonu satışa sunacaklar
  • Arkadaşlar bugün sts(sakarya telekominkasyon sistemleri)ni aradım.Geç saatte aramam (18:00) dolayısıyla 1 kişyi bulabildim.Bayan bir satış temsilcisiyle görüştüm.Kendisi bana pazartesi günü (4 aralık 2006) tarihinde p525 in piyasaya kesin olarak sürüleceğini söyledi.Konuyla ilgili tek bir yetkilinin olduğunu ve net bir fiyat söylemediğini dile getirdi.P535 i sorduğumda aralık sonu olarak tarih verdi.
    Hepimizin gözü aydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

Arkadaşlar bugün sts(sakarya telekominkasyon sistemleri)ni aradım.Geç saatte aramam (18:00) dolayısıyla 1 kişyi bulabildim.Bayan bir satış temsilcisiyle görüştüm.Kendisi bana pazartesi günü (4 aralık 2006) tarihinde p525 in piyasaya kesin olarak sürüleceğini söyledi.Konuyla ilgili tek bir yetkilinin olduğunu ve net bir fiyat söylemediğini dile getirdi.P535 i sorduğumda aralık sonu olarak tarih verdi.
    Hepimizin gözü aydın

P535 aralık sonu ha çok ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

Arkadaşlar bugün sts(sakarya telekominkasyon sistemleri)ni aradım.Geç saatte aramam (18:00) dolayısıyla 1 kişyi bulabildim.Bayan bir satış temsilcisiyle görüştüm.Kendisi bana pazartesi günü (4 aralık 2006) tarihinde p525 in piyasaya kesin olarak sürüleceğini söyledi.Konuyla ilgili tek bir yetkilinin olduğunu ve net bir fiyat söylemediğini dile getirdi.P535 i sorduğumda aralık sonu olarak tarih verdi.
    Hepimizin gözü aydın

hocam hangi yılın aralık sonu?2007/2008??
  • bi gidisle 2007
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.