Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burda bilen bilmeyen herkes asusa bok atıo
    arkadaşlar adamlar eylül dediler tamam ama pazarlamada tarih verildiği zaman gerçekleşecek diye birşey yok
    beğenmeyen almaz gider başka bişi alır
    ben p525 i ağustos sonunda bir tv de tanıtılırken gördüm (teknoloji tv)
    herhalde asusda bu makineyi geç piyasaya sürme meraklısı değil
    cihaza fiyat biçememe gibi bir sebebte çok komik..Yani heryerde fiyatı belli de türkiyede mi belli değil
    Arkadaşlar artık bok atmayı bırakın
    beğenmeyen almaz
    beğenen bekler alır.
    BU kadar..

bu arada asusun teknik servisinden şüphe eden varsa sanırım hiç asus marka kullanmamış,yada kullanmış ama hiç arıza ile karşılaşmamış olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 25 Kasım 2006; 21:26:59 >
  • Sonuçta forumlar insanların bilgilerini paylaştığı ve konular üzerinde tartıştığı bir platform.
    Bu konuyu tartıştıkları için insanlar eleştirilmemeli. Birçok ülke insanlarımıza 3. sınıf insan
    muamelesi yaparken en azından kendi ülkemizdeki birimlerin, kurumların yada insanların bunu yapmaması
    lazım. İnsanlar tepki koyabilir ve bunda haklıdırlarda.

Tabiki isteyen alır istemeyen almaz ancak aynı şekilde şu post'da yazan konuları isteyen okur istemeyen okumaz. Kendimizi tutamayacak dereceye getirecek ve sinirlenecek bir durum yok.

Nacizane fikrim.

Şayet Asus'da görevli ve yetkili durumda olan bir kişi insanlara kişisel olarak laf yetiştirecek vakti bulabiliyorsa
    insanların merakını gidermek içinde bir 10 dakikasını ayırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 25 Kasım 2006; 21:37:49 >

• Ben konu tartışılmasın diye birşey söylemedim.Ancak Asus'u aramamış,bilgi edinmemiş insanların yalan yanlış sözleri buraya yazması kalitesiz bir ortamı doğuruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

konuşmayayım diye kendimi tutuorum ama
    burda bilen bilmeyen herkes asusa bok atıo
    arkadaşlar adamlar eylül dediler tamam ama pazarlamada tarih verildiği zaman gerçekleşecek diye birşey yok
    beğenmeyen almaz gider başka bişi alır
    ben p525 i ağustos sonunda bir tv de tanıtılırken gördüm (teknoloji tv)
    herhalde asusda bu makineyi geç piyasaya sürme meraklısı değil
    cihaza fiyat biçememe gibi bir sebebte çok komik..Yani heryerde fiyatı belli de türkiyede mi belli değil
    Arkadaşlar artık bok atmayı bırakın
    beğenmeyen almaz
    beğenen bekler alır.
    BU kadar..

bu arada asusun teknik servisinden şüphe eden varsa sanırım hiç asus marka kullanmamış,yada kullanmış ama hiç arıza ile karşılaşmamış olsa gerek..

sevgili teenking... eger asus cıkacak dedigi eylul ayında cıkmayınca bir acıklama yapsaydı, su sebepten cıkamıyor bu tarihte cıkacak deseydi buradaki yorumlar bu şekilde olmazdı. İnsanlar tüketici kimlikleriyle haklı olarak deger verilmek ve önemsenmek istiyor. Aynası iştir adamın lafa bakılmaz demiş atalarımız, eger biz bu kurumun işine bakarsak 3 aylık bir gecikme var ve inan servis adına laptop vs de asus ne kadar iyi olarak da bilinse pda işi farklı bir iş ve bu iste ayna olarak bir tek bu veri var elimizde... Türk insanı ve Türk tüketicisi duygusaldır ve mutsuz oldukları zaman ne kadar aşırı tepkiler verseler de mutlu olduklarında farklı millet insanlarından daha sadık olurlar.. asus ilk çıkısında daha iyi bir imaj verebilirdi bu konuda.. burada yazılanlara göre eylulde çıkacak denilen cihazlar daha 15 gun oncesine kadar Türkiye'ye girmemiş gözüküyor ve bu konuda Asus yetkilisi Ali Bey'in sorumlulugu distributor firmalara bırakması muhatabımızın Asus degil o firmalar oldugunu gösteriyor. İnsallah acıklama talihsiz bir acıklama olarak kalır ve tüketiciye asıl patronun Asus olduğu imajı bundan sonra verilir. Ben şahsen bu cihazı alırsam aldığım zaman muhattabım Asus olsun isterim, distributor firma degil ve Asus da bu firmalara söz geçirebilmeli.. Teenkinge sevgiler..

• telefon 802.11g yi desteklemez sanırım cünkü 802,11b olarak geciyor ben oteldeki wireless ten baglanıyorum. telefonda kızılotesi var kumanda programı yok ama forumları takip edersen istemedigin kadar kumanda programı var diledigini indirip kurabilirsin.cihazda birde gps programı var ama sanırım onuda herhangi bir gps haritası felan yükleyince kullanabiliryorsun.kamera gercekten super arkadaslar cok gelismis kamera ayarları var hayran kaldım gercekten.tek kelime muthis..bluetooth programından da cok memnun kalacaksınız.wireless ayar mayar gerektirmiyor wireless olan biryerden direk baglanmanız mumkun.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

1. telefonda wifi 802.11g den hiç bağlandınmı ?
    2. kızılötesi varmı ? kumanda programı varmı ?
  • Asus'un kötü bir firma olduğunu kimse söylemiyor tartışmıyor zaten. the_edge in dediği gibi ortada kaybedilmiş bişi yok en azından bundan sonrası için birşeyler yapmaları lazım.

Arkadaşlar bu cihaz yurt dışında avrupa ülkelerinde ne zaman satılmaya başlandı ? bilen varmı ?
    Merak ettiğim için soruyorum gerçekten.

pocketmania cihazında bir ara bir sorun vardı halloldumu ? Memnuniyet durumun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 25 Kasım 2006; 21:47:46 >
  • benim cihaz almanyadan fatura tarihi 12/10/2006 evet yanlıs duymadınız yani 1.5 ay olmus nerdeyse cihazdaki sorun halloldu memnuniyet durumum gayet memnunumdiyebilirim daha onceden casper m500 kullanıyordum suanki cihazı 10 tane casper m500e degistirmem.ben cihazı istemeden once casper m600 ve 600+lar yeni cıkmıstı.ama birinde dahili wireless ve windows 2005 var o kadar.digerinde camera 2mp ama bendeki camranın yanıda 0.3mp kalır:))))romuda galiba 270mb kadar tek farkı o m600+.nında. alırısın 2gb mini sd babalar gibi keyfine bakarsın asus p525 ile.
    quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Asus'un kötü bir firma olduğunu kimse söylemiyor tartışmıyor zaten. the_edge in dediği gibi ortada kaybedilmiş bişi yok en azından bundan sonrası için birşeyler yapmaları lazım.

Arkadaşlar bu cihaz yurt dışında avrupa ülkelerinde ne zaman satılmaya başlandı ? bilen varmı ?
    Merak ettiğim için soruyorum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocketmania -- 25 Kasım 2006; 21:56:45 >

• Asus kimseye geciktiği bir cihazın hesabını vermek zorunda değil.Sonuçta kimseden eylül ayı için sipariş almadı.Kimseyede hesap vermek zorunda değil.Hatta burda Ali ismindeki yetkilinin buraya gelip cevap vermesi bile abes.Türk tüketicisi bilmediği konularda konuşmayı marifet sanıyor.Ancak bu konuşulan konunun sapmasına,yanlış yerlere ve amaçlara ulaşmasını sağlıyor.Burda o kadar çok geyik yapan ve bilmediği konularda ahkam kesen insan varki saymakla bitmez.Insanların bu cihazı beklemesi elbette hoş değil ancak ASUS gibi bir firma eğer böyle bir müşteri memnuniyetsizliğine sebep verdiyse emin olun isteyerek değildir.Kendinizi ismi verilen firma yetkilisinin yerine koyun bi.Birileri sizin hakkınızda yalan yanlış haberler yazıyor ve sizi suçluyor.Bu ne kadar doğrudur?Nokia firması tüketiciyi 2,5 ay beklettiği modelleri yok mudur?
    Arkadaşlar bu iş pazarlama işidir
    Kesin bir tarih verilmesi imkansızdır.Şunu tekrar düşünmenizi isterim..ASUS gibi türkiyede ki board satış payı %82 olan bir firma PDA gibi ciddi bir işi bilerek bekletiyor olabilir mi?Yada kendi hatalarından dolayı?
    Son olarak;
    Keşke ülkemiz gelişmiş olsaydı da bu teknolojiyi ülkemizde üretebilseydik TK yada gümrük gibi işlemler için beklemeseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 25 Kasım 2006; 21:54:26 >

• Pocketmania şundan dolayı sordum. Bilindiği gibi bazen yeni üretilen yada diğer deyişle yeni geliştirilmiş olan ürünlerde ufak tefek çocukluk sorunları olabiliyor ve şirketler zamanla bu tip sorunları gideriyor. Ben genelde bir ürünün ilk alıcısı olmayı sevmiyorum

Valla onu bunu bilmemde benim şirketimde kurumsal bir şirket. Benim çalıştığım şirkette birisi (Pazarlama Müdürü, Müdür vs.) bu şekilde pazarlama hatası yapsa o gün çıkışını verirler. Öngörü çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 25 Kasım 2006; 22:01:52 >

• anladığım kadarıyla fiyat yüksek olacak piyasa çıkmadan iyice fiyat yükseltmek istiyorlar. bu kadar beklendi bir ay daha bekleyin hp rw6815 asus p525 ten çokta üstün bi cihaz sizlere bunu tavsiye ederim bide fiyat olarak 1000 ytl civarı asusta artık naz yapmaya devam etsin bence vaz geçin bundan hp rw6815 inceleyin bi
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-12815526.html
    http://www.dijitalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=FA777AA

• ahmetcee valla ben onu takip ediyorum. 1000 ytl gibi bi fiyatla satılcak deniliyor ama satışa çıkınca bakmak lazım. Bu arada HP Türkiye'de o cihazın piyasaya sürüş tarihini 1 ay geciktirdi. Bu sorunlar sadece Asus da olmuyor.

ilgili linkde cihaz ile ilgili bulduklarımızı paylaşıyoruz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_10462532/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 25 Kasım 2006; 22:08:41 >
  • arkadasım haklısında cihaz türkiye dısında asusun oldugu her ulkede satılıyor hemen hemen ben oyle bir sorunla karsılasacagını tahmin etmiyorum.benim ilk sorunum bir program yuklerken cihaz gitti.ama hardreset olayını ogrendim 2 gun sonra ilk hardresetimi attıgımda cihaz acıldı.2.sorunda program yuklerken oldu onda hardreset ise yaramadı cihaz acılıyordu ama windows acılacagına beyaz bir ekran geliyordu bikac gün sonra yine bir hardreset denerken bi baktım cihaz acıldı sastım kaldım bu ise.ama bayagı da mutlu oldum.bilmedik programlar atmayın sizde. nolur nolmaz.suan spb pocket plus-coreplayer-tcmp-bikactane lingvosoft ogrenenim seti(türkce ingilizce almanca)flament arkadas saolsun sayesinde full kullanıyorum cok isime yarıyor.winanp-icq-skype avast antivirus pocket streaming world mate pro-resco photo viewer-spb backup-2-3 tane de oyun var. daha yükleyecegim programlar olacak ama temkinli yaklasıyorum:)
    quote:

Pocketmania şundan dolayı sordum. Bilindiği gibi bazen yeni üretilen yada diğer deyişle yeni geliştirilmiş olan ürünlerde ufak tefek çocukluk sorunları olabiliyor ve şirketler zamanla bu tip sorunları gideriyor. Ben genelde bir ürünün ilk alıcısı olmayı sevmiyorum

• pocketmania sağol paylaştığın için.
  • rica ederim racerant kardes.ayrıca hp rw6815 bildigimiz xda atom arkadaslar cihaz iyidir ama asus p525 ten iyi oldugunu kimse ispat edemez.hp rw 6815 cogu ulkede nerdeyse 9-10 aydır satılıyor.hp icin uretilmistir xda atomun firması tarafından.ebat konusunda daha ufak ve daha hafif asus p525e gore.unutulmaması gereken asusta klavye faktoru var ondan dolayı biraz daha kaba ve 20 gr agır hp ye gore.hp nin teknis servis agı daha genis türkiyede tek gordugum avantajı o bence.cihaz 1gb a kadar mini sd destekliyor ve blutooht 1.2 asusta 2gb mnini sd destegi ve bluetooht 2.0 versiyonu mevcut.haksızmıyım arkadaslar!!!! fiyat 1,032 ytl göronüyor bence makul bir fiyat koymuslar hb icin avantaj olabilir.umarım asus fiyat koyarken fazla ucmaz turkiye sartlarında benim cihaz 520 euro ya maloldu(almamnyadan) bana 950 ytl yani:)garibim türkiyede cihazlar pahalı zengin avrupada uzakdoguda daha ucuz nasıl mantık yaa anlamak mümkün degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocketmania -- 25 Kasım 2006; 22:35:39 >
  • nokia yeni cıkardıgı cihaza 1500 ytlden asagı koymuyor n serisi icin tabii.o fiyatlara asus ve diger pda distrubutorleri o fiyatları gorunce basıyorlar boyle fiyarları..tabii.bence suc nokia nın arkadaslar haksızmıyım ...1500 ytlden baslıyorlar bi bakıyon 2-3 ay sonra 500-600 ytl lik fiyatlar etikette beliriveriyor.bizim pda cılarda nokia dan asagı kalmıyorlar,ama nokia gibi de düsmüyorlar aynı fiyata devam 1 sene gecsede aynı keske onlardada 2-3 ay sonra 500-600 ytlik satıs fiyatları gorsek etiketlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocketmania -- 25 Kasım 2006; 22:43:21 >
  • pocketmania iyi günlerde kullan.

Senin cihazın çok önemli artıları var. Asus p525 için piyasadaki en hızlı pda larsan biri olduğu söyleniyor. Aynı zamanda pil ömrü ve güç yönetimi içinde en iyilerinden biri deniliyor. Kamerasının AF Auto Focus özelliği çok iyi.
  • ilk olarak tesekkur ederim bütün soylediklerinde %100 haklısın darısı basına cihaza sahip olmanızı gercekten isterim arkadaslar insan kendini bi baska hissediyor bu cihazla.suanki pda lar arasında bence en kral pda asus p525 üstüne tanımam adamlar yapmıs abi yaa.bu cihazın yapımında emegi gecen bütün asus muhendisleri tasarımcıları ve üretiminde emegi gecen taiwanlı yada fabrikada calısan yabancı uyruklu emektarlara sonsuz tesekkuru ben borc bilirim.
    quote:

pocketmania iyi günlerde kullan.

Senin cihazın çok önemli artıları var. Asus p525 için piyasadaki en hızlı pda larsan biri olduğu söyleniyor. Aynı zamanda pil ömrü ve güç yönetimi içinde en iyilerinden biri deniliyor. Kamerasının AF Auto Focus özelliği çok iyi.

• iyi güzelde cihazın trde çıkacağı yok asus tamamen saçmalamış durumda pazartesi gidip benq p50 alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

iyi güzelde cihazın trde çıkacağı yok asus tamamen saçmalamış durumda pazartesi gidip benq p50 alacam

iyi günlerde mutluluk la kullan

ben genede asus p525 yada p535 bekleme taraftarıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 25 Kasım 2006; 23:38:15 >
  • teşekkür ederin napalım artık wm 2006 ya kadar bununla idare edecezeylülden beri bekliyorum ürünü ekim dediler kasım oldu kasım dediler kasım bitiyor yani neden dışarıdaki kullanıcılar ürüne zamanında ulaşıyorda biz ulaşamıyoruz hele de zamanında ulaşamıyorsunuz cezası veriri gibi fahiş fiyat ve kar politikasıyla saçmalık... başka bişey değil asus alsın 525 lerini deposuna soksun From back side dan

ben cok sinirlenmişim yaw bu konuya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.