Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi adıma gerekli yerler cevap vereyim. Anonim konuşmalarınızı gerek duyan arkadaşlar cevaplar.
    Öncelikle desadexx ben değilim. Sadece Asus TR'nin laçkalığını için dün üye olan bir üyeyim. desadexx'te buranın binlerce üyesinden bir başkası. Neyse... :)

Fiyat konusuna gelince kendimce o cihazı alabilecek ekonomik güce sahibim ve uzun zamandır beklediğim, çıkan muadilleri ile karşılaştırdığım zaman (HP, Samsung, Benq gibi) daha avantajlı bulduğum bir cihaz. Bu tip "pahalı" ürünlerin her zaman, her ülkede sınırlı sayıda alıcıları vardır. TR'deki alıcıları da burada buluşmuş demekki.
    Hiç kimsenin bu telefonu sevgilisi ile konuşup resim çekmek için alacağını sanmıyorum. En azından ben sıklıkla yapmak zorunda olduğum seyahatlerde notebook taşımamak için almayı planlıyorumDUM. Her otelde olan wireless ile maillarımı alabileceğim MSN ile de ailemle konuşabilirimDİM. Kaldı ki Skype'nin de olması büyük avantajDI. :)

"400" konusuna gelince size katılıyorum. Herhalde kast edilen USD olsa gerek.

• burasi iki üç gündür baya hareketlendi heralde alet piyasaya çıkınca bu topicten kimse kopamıycak
  • sts yi aradım simdi dahala 1 hafta 10 gun diyo hatun
  • 400 meselesine değinmeden geçemem. Sanırım benim mesajımdan başka bir yerde yazmıyor. 400 ün sonundaki "€" işaretine dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca burada bulunan herkesin "400" den bahsederken bunun "YTL" olmadığı konusunda hemfikir olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ben de bir dizüstüne sahibim ve bu cihazın genel kullanım amacı, neleri ne kadar yapıp yapamayacağını, özelliklerini, kendi ihtiyaçlarımı hülasa neden istediğimi biliyorum. Sevgili _uMaY_ arkadaşa teşekkür ederim. Aslında zaman zaman "e biz bunu aldık, hevesim bitti şimdi satayım ve yeni cihazlara yelken açayım" diyen pek çok mesajı da burada okuduk. Onun kastettiği sanırım bu kesim. Tekrar teşekkürler.
  • Aklıma gelmişken sorayım, bu cihazın Almanya' da satılanları orjinal olarak Almanca mıdır? Ya da bir dil paketiyle mi Almanca hale getirilmiştir. Hardreset le orjinale (ingilizce'ye) döner mi? Bilenler lütfen yanıtlayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 21 Kasım 2006; 18:30:40 >
  • Benq siemens yakında P51 i getiriyormuş.
    Dahili GPS de mevcut ve şeklide çok güzel...
  • arkadaslar bu p525 konusundaki fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum..

ben 2 senedir imate jam kullanıyorum ve winmobile ı ilk günden beri cok sevdim. tek sorunum cok arabada seyahat etmem ve müşteri konuşmaları yapmam gerektiği için telefon işlevinin kullanılabilirliginde sorun yasattıgıydı. Bir de surgulu kapagın yalama olması cok can sıkıyordu... neyse bir gun bu forum acılmadan once yabancı sitelerden p525 in çıkacağını ögrenince hele hele daha sonraları türkiyede satışa sunulacağını ögrenince cok sevinmistim. böylece marttan beri eylulu beklemeye basladım..

geciken tarihler, belirsiz acıklamalar, bosuna umutlar, dogru duzgun bir muhattabın bulunamayısı ve en sonunda da 1000-1200 arasında olması gereken cihaza 1500 gibi rakamların konusulması beni bu cihazdan oldukça soğuttu.

evet benim gibi ppc de kullanılabilirlik arayanlar için pek alternatifi olmayan bir cihaz. ama ithalatçı firmaların tutumları beni aldığım zaman yaşayabileceklerimin habercisi gibi. oyle bir firma dusunun ki...aylar öncesinde mankenlerle show yapıp tanıtımını yapıyor ama 4 ay geçiyor hala cihaz yok!!! bu adamlar ciddi ciddi ne pazarlamadan anlıyorlar ne de satıştan.peki bunlar ilerde telefona bir sey olursa servisten nasıl anlayacaklar???!!! herhalde bu sefer de "parca 1 hafta olmadı 10 gune kadar gelecek" deyip 3 ay bekletecekler... sonra da 100 ytl ye yaparız dedikleri tamiri 150 ytlye yapacaklar.!!

ya bu ulke nokia dan baskasını dusunemeyecek ilerisini goremeyecek ve aslında pek de ihtiyac duyamayacak buyuk çogunluga sahipken, sen nokianın flash modeli n95 e gore kullanıcıların aklını celeceksin ve bunu bu gibi tutumlarınla yapacaksın!!! eger bu iste basarılı olurlarsa turkiyede yoldan kimi cevireniz bu iste basarılı olur demektir...

elin oglu yurtdısında p535 i kullanıyor olacak 10 gun sonra ... bizimkiler yurtdısından 8 ay gec cıkaracak p525 i ve neymis efendim avrupaya turkiyeden acılacaklarmıs!!! bırakın bu isleri...

telefonu cok sevmis, istemis ama simdi sogumus biri olarak soyluyorum...

kız guzel ama ailesinde is yok... kaynana ise yalancı!!!

eskimis teknolojiyi sunup turkiyeyi uretimden kalkan modellerin coplugu haline getirmek isteyen zihniyete

bu arada asus un gigabyte firmasıyla evlenecegini ve ortak model cıkaracaqını da ekleyeyim... belki ikisini toplasan turkiyede 1 adam eder bundan sonra...

• qtek s200 alacam böyle giderse... bu makineyle kıyaslananaz ama...
  • beyler bende telefonu bekleyenlerden biryim ama bana şu konuda bilgi verecek olan var mı ?

Bağlantı: WLAN 802.11b ( Bağlantı: WLAN 802.11g yok mu )
    ben şu anda WLAN 802.11g ile arkadaşın netinden yararlanıyorum .. acaba bu makine ile bağlanamayacak mıyım ? bana kesin bir bilgi verirseniz bu beklemeye razıyım..

http://www.mobimag.com/haber_detay.asp?haber_id=509
    burada da haber var satışı konusunda ama tarih verilmemiş.
  • dostum merhaba almanyada satılanı malesef orjinal hardresetle ingilizceye dönmüyor malesef.ben asus p525 almanyadan alınmıs almanca kullanıyorum hardreset de yaptık cihaza cihaz yine almanca malesef.dostlar bu arada ilginctir cihaz düzeldi.gecen gün yine bi hardreset deneyim dedim baktım makine acıldı.agzım acık kaldı.3-4 gün ugras ugras sonunda kendine geldi.sadece hardresetle.cidden tuhaf cihazmıs.wirelessdan internete girmeyi skpeden gorusme yapmayı mailleri kontrol etmeyi tv seyretmeyi ozlemistim dün yine kavustum bu olanaklara.bisey diyeyim ben pdasız hayat düsünemiyorum cihaz elim kolum vücudumun bir parcası gibi oldu kopamam ondan
    quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

Aklıma gelmişken sorayım, bu cihazın Almanya' da satılanları orjinal olarak Almanca mıdır? Ya da bir dil paketiyle mi Almanca hale getirilmiştir. Hardreset le orjinale (ingilizce'ye) döner mi? Bilenler lütfen yanıtlayabilir mi?

• Sayın Umay binbaşım yanımızda er yazıyor diye hor görme bizi :)))
    Evet doğru tahmin etmişsin biz aynı kişiyiz tyunderxxx doğru yazdıysam diğer ismimi, en azından yakın fikirlerdeki kişileriz.
    Neyse ben 350€ civarıdır sanırım dedim emin olmadığım belli ve euro işareti var, ben kendi adıma konustum genelde dubai singapur filipinler ve karayipler taraflarına yolum düşer buralardan telefon aldığımda olmuştur bu konuda gayet tecrubeliyim ne nerede ne kadar ucuzdur ...
    Ben sadece bir şekilde insanlar tepkisini beraberce gösterirse bireysel yazışmalardan daha etkili olur diye düşündüm hepsi bu kaçakçı değilim alırsam sadece kendime alırım ve gümrüğe onaylatırım tabiki yalnızca 1 telefon. Demek istediğim herkes araştırabilir kendi çevresinden diyeydi komplo teorilerine gerek yoktu ama tabi şüpheci olmakta fayda var genede her konuda neyse ben önümüzdeki ay shangai a gidicem işim gereği ordan bulursam bişeyler alırım kendime almasamda bakarım fiyatlara söylerim size hiç bir faydası olmasada belkide burada çıkarsa bu ay dayanamayıp taksitle alırım.

Ayrıca üzülme konusuna gelince gidip koluman ın kapısında ağlayabilirsin 140.000 € ya araba satıyorlar. Zevkler ve renkleri tartışırsan insanların cebindeki paraya karışırsan bende ukelalık yapmak durumunda kalırım.Kusura bakma binbaşım

• Telecity ve Sakarya Telekom ile yaptığım görüşmelerde. 2 firmadada telefon mevcut. Telecity ürünün trt vs. işlemleri bitmediğini söyledi pekde inandırıcı gelmedi açıkcası. Sakarya telekom ise daha akla yatkın bir açıklama yaptı. Asus bu cihazı kampanyalı bir lansman ile satmak istiyor ve bu kampanyanın detaylarını hazırladıklarını söyledi.

2 Firmada önümüzdeki hafta satacağını söylüyor cihazı.
  • bence böyle bi ürün yok.

hepimiz hayal görüyoruz
  • Arkadaşlar,

Yolu doğubank'tan geçecek olan, oralarda çalışan birimiz var mı aramızda?
    Ben kasım gibi dükkan dükkan baktığımda hiçbirinde yoktu, sadece bir dükkan biliyordu, o da geitiriz tabiiii demişti :) Girişteki sağdaki dükkan, jarsar falan satan :)

Artık bu yurtdışında bayadır var olduğuna göre herhalde birilerinin ilgisini de çekmiştir.
    Bakan birisi bir haber etse foruma... fiyat bilgisi falan
  • ne biçim memleket ya adamların malı ellerinde, müşteri hazır adamlar satmıyo yaa[
  • Ya bu nasıl işt STS yi aradım yılbaşında satışa sunucaz diyor. İnanılır gibi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Ya bu nasıl işt STS yi aradım yılbaşında satışa sunucaz diyor. İnanılır gibi değil.

hocam ciddimi diyosun sen ya
  • Çok ciddiyim. STS de çıkan bi bayan satış temsilcisiymiş öyle dedi. Bilmiyorum belki de olaylardan bihaber olabilir.
  • beyler bende telefonu bekleyenlerden biryim ama bana şu konuda bilgi verecek olan var mı ?

Bağlantı: WLAN 802.11b ( Bağlantı: WLAN 802.11g yok mu )
    ben şu anda WLAN 802.11g ile arkadaşın netinden yararlanıyorum .. acaba bu makine ile bağlanamayacak mıyım ? bana kesin bir bilgi verirseniz bu beklemeye razıyım..
    cevap veren yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Çok ciddiyim. STS de çıkan bi bayan satış temsilcisiymiş öyle dedi. Bilmiyorum belki de olaylardan bihaber olabilir.

hocam bayansa kesin atmıştır o.

yada acaba p535 imi dediki

artık hakkaten okadar bu hafta geliyomuş lafının üstüne bu hafta gelmezse allahlarından bulsunlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.