Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IEEE 802.11b

802.11b standardı, 2.4GHz ISM bandında gerçekleşen işlemler için tanımlanmış bir standarttır. DSSS modülasyonu kullanan RF kanalları sayesinde yüksek hızlarda daha uzak noktalara veri iletimine olanak sağlar. Bu standart IEEE'nin 802.11 orjinal standardından 5 kat daha fazla veri hızına ulaşarak saniyede 11 Mbit verinin iletilmesini mümkün kılar.

802.11b genellikle ofis ortamları, hastaneler, depolar ve fabrikalar gibi ortamlarda kullanılmaya oldukça uygundur. Özellikle konferans salonları, çalışma alanları ve kablo çekmenin tehlikeli olduğu noktalarda ağ bağlantısı sağlanması için uygun bir teknolojidir. Kısaca 802.11b, WLAN'lar mobilitenin gerekli olduğu ve orta hızlı ağ bağlantılarına ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılır. 801.11 standartlarının diğer önemli özelliği de açık standart olmalarıdır.

IEEE 802.11g

802.11g standardı temel olarak 802.11b standardının bir uzantısıdır. Bu standart ile birlikte veri iletim hızı 2 kat artarak saniyede 22Mbit'e ulaşmaktadır. Böylelikle video uygulamaları da dahil olmak üzere, bir çok multimedya uygulaması desteklenebilir hale gelmektedir. Bu standardın 802.11b ile uyum konusunda belli noktalarda yetersiz kalmasından dolayı henüz çok fazla uygulaması ve destekleyen ürünler görülmemektedir. Bu standardın kullanıma girmesiyle birlikte erişim noktalarında ve alıcılarda belli fiziksel değişikliklerin gerçekleştirilmesi gerekecektir.

(bilgi yandaki linkte yer alan siteden alıntıdır:http://www4.dogus.edu.tr/bim/wireless.htm)

• Ayrıca bu türlü cihazların tümünden tüm wireless bantlarına erişmek mümkün olabilmekte.
  • teşekkürler ayrıntılı yazmışsın yani bağlanabilirim.. şu an bile 802.11g den bağlanıyorum.. param boşa gitmesin diye sordum 802.11b yazıyorda ne bileyim belki bağlanmazsa diye sordum boşuna para harcamayalım .
  • yaw almanyadan alındı diemi almanca yoksa almanyada satılıyor die üreticiler dil ayarlarından almancayımı seçmiş..benm bildiim wm2005 işletim sisteminin dik seçeneklerinde bir sürü dil mevcut..telde dil ayarları kısmına gelip ingilizceyi seçip teli baştan başlattınızmı ingilizce olacaktır...yani dil ayarlarına baktınızmı kısaca?
  • Merhaba,
    Öncelikle yaptığınız kritiğin bukadar varsayımlar üzerine olmasına rağmen nasıl oluyorda bu kadar net bir şekilde suçlayabiliyorsunuz insanları, inanın şaşırtıcı. Aşağıda telefonlar vermişsiniz ve benim fiyat belirlemediğimden bahsetmişsiniz. Ama beni aradığınızı hatırlamıyorum? İşin ilginci bu siteye 20 Kasım da üye olmuşsunuz 7 adet mesaj atmışsınız ve hepside bu konuyla ilgili. Belkide bu mesajı hiç okumayacaksınız, sonuçta amaç bunları buraya yazmaktı. Şimdi madem burada kamu oyunda herşeyi konuşabiliyoruz. Ben size soruyorum, şu sizin firmada arkadaşlarla konuştuk Asus fiyat belirleyemiyor dediğiniz kişiler kim burada bir deklere edin. Edin çünkü iddialarınız asılsız. Ya bu bahsettiğiniz kişilerin konu hakkında en ufak bir fikirleri yok, yada böyle bir durum yok siz başka bir amaçla bunu yapıyorsunuz. Bu arkadaşlar size ürünlerin TK dan bandrol ve hologram beklediğini söylemedi mi? Yani siz tek bir durumdan yüzlerce çıkarımda bulunmuşsunuz, ama maalesef bu işin stok maliyetinin beklemek gibi bir lüx e sahip olamıyacağı hakkında nedense bir mantık yürütemememişsiniz. Ürünlerin fiziki olarak stokta olması ürünlerin imei numaralarının kaydı yapılmadan satılabileceği anlamına gelmez. Bunun haricinde yapmış olduğunuz eleştirilerin yapıcı değil daha çok art niyetli olduğuna inanıyorum. Ayrıca vermiş olduğunuz telefondan hala beni arayıp bilgi alabilirsiniz. Hemde tanışmış oluruz.
    Saygılarımla,
    ASUS' tan Ali

quote:

Orjinalden alıntı: tylerdurdenxxx

Arkadaşlar merhaba,

Benim de bu konuda edecek bir iki kelime lafım "birikti" artık.

Asus Türkiye dist.lerinden biriyle olan çok yakın iş ilişkilerimiz sebebi ile Ağustos'ta (ya da Eylül başı) Asus lansmanına gittik.
    Yani bundan 3 ay önce cihazı baya bir kurcalama şansım oldu.
    Ve orada, hepinizin bildiği üzere, Eylül'de çıkacağı söylendi, asus.com.tr'da aynen böyle yazdı.

Arkadaşlar, yaklaşık 1400 + KDV gibi çıkacağını bildiğim için aylardır bozuk telefonumu upgrade etmeden param cebimde bekledim. Hele şu son Kasım ayı gerçekten ızdırap dolu oldu. İnsan kendi 1.400 YTL ile bu kadar rezil olabilir mi yaaa???

Firmadaki dostlarla her gün bu konuyu konuşuyoruz. Son gelinen noktada, mallar depoda (bu arada ilk parti sadece STS tarafında sürülecek, Telecity çekmemiş) hem de 10 gündür depoda. Peki biz bu milyarları biriktirmiş kitle neden alamıyoruz biliyor musunuz?

Çünkü ASUS'TAN Ali Bey ve Ekibi- 0216 521 4601 - yaklaşık on gündür cihaza fiyat biçemiyorlar!!!!!!!! Bu konuda gayet ciddiyim.

Kendi piyasasını bu denli oluşturmuş, marka güveninirliği olan, 1400 YTL vermek için sırada bekleyen onlarca kişi varken en azından 10 milyarlarca ciroyu nasıl böyle SORUMSUZ yönetebiliyorlar ŞOK İÇİNDEYİM.

Ben kendi işimde yapmam gereken bir bütçeyi on gün içinde teslim etmesem, arkada bu denli talep gören bir ürün için, inanın kapının önüne koyarlardı beni!

Kendilerince istedikleri kadar açıklama yapsınlar, web sitelerinde Eylül dedikleri, üzerinden 3 ay geçen ve 10 gündür depoda fiyat belirleyemedikleri için yatan malı beklemekten artık sıktım sıyrıldı. Bir insan parası ile ancak bu kadar rezil olabilir? Başka hiçbir ülkede, cebine 1.500 YTL koyup üç ay mal beklemezsin, official lansmanı yapıldıktan sonra.

Bu rezillikten sonra akşamına gidip Nokia N82 almaya kadar verdim. İstemeye istemeye... 3 ay bekledin, 1 hafta daha bekleyiver diyecek arkadaşlara ise, her şeyin bir limiti var, ben limitimi doldurdum demek istiyorum. Birilerinin bir tepki vermesi lazım. Ki benim tepkimin gereken kişilere ulaşacağını adım gibi biliyorum.

Alacak arkadaşlara keyifli kullanımlar diliyorum.

Saygılar.

• İlginç bir açıklama,ayrıca hiç inandırıcı değil. Allah aşkına hangi distiributor ürünü stoğuna koyup eylül ayından bu yana fiyat belirlenmesini bekler???
    Sitede Eylül ayı dendi doğru yanlız biz TK nın bandrol mevzuunu bukadar uzatacaklarını hiç tahmin edemedik. Sizde eğer bu sektorden seniz, bu durumu bilirsiniz. Ayrıca rice edeceğim arkadaşlarınıza sorar mısınız, üretim hususunda herhangi bir sıkıntısı olmayan ürünü neden belirlenen tarihlerde getiremedik? Biliyorsunuz Asus ürünlerini distributorler kendileri ithal ediyor. Bu sorunun cevabını kolaylıkla bulabileceğinize inanıyorum.
    Saygılarımla,
    ASUS'tan Ali
    quote:

Orjinalden alıntı: tylerdurdenxxx

sorunuzun cevabını vereyim, bu REZALET tamamen ASUS'TAN kaynaklanıyor. İlk mesajımda isim ve telefon numarası bile verdim. Ve bilerek, bilinçli olarak verdim. Distribütörlerde mal hazır yatıyor arkadaşlar. ASUS Türkiye satış fiyatını 10 - hatta 11 oldu, bildirmediği için malı piyasaya süremiyor dist.'ler. Olayın tüm sorumlusu, bütün laçkalık tamamen ASUS TÜRKİYE'nin...

Şimdi kendilerince onbin tane açıklama yapabilirler ancak TÜM AÇIKLAMALARINA TEK BİR SORU SORMAK İSTİYORUM:

KENDİ OFFICIAL WEB SİTENİZDE, OFFICIAL BASIN BÜLTENİNİZDE EYLÜL AYINDA ÇIKACAK DEDİĞİNİZ TELEFONUN FİYATINI BELİRLEMEK 10 gün, ne 10 günü, eylül ayından belli çıkacağı, AYLAR SÜRER Mİ??? BU NASIL BİR SATIŞ POLİKİSADIR????????????? EYLÜL'DEN BU YANA, YAKLAŞIK 80 GÜNDÜR BİR FİYAT BELİRLEYEMEDİNİZ!!! YAZIIIK!

(arkadaşlar, kusuruma bakmayın. Aylardır bozuk telefonla bu cihazı beklediğim için yazdıkça deliriyorum... ASUS hariç gerdiğim tüm arkadaşlar kusura bakmasın...)
    quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

arkadaşlar bu kepazelik Asus türkiye den mi kaynaklanıyor yoksa ürünü satacak dağıtıcılardan mı??
    Asus benim bildiğim ve güvendiğim bir markadır. Distribütörler böyle bi rezalet sergiliyorsa Asustürkiye bunun hesabını sormalıdır. Bir ürün sorun çıkartırsa ya da benzer sıkıntılarla müşterinin karşısına çıkarsa kimse dağıtıcıdan soğumaz direkt markaya karşı cephe alır. Ürünü bundan sonra illa alacağım dersem de yurtdışından getirteceğim. Tavır koymak isteyen arkadaşlara hak veriyorum ama müşteri kitlesi bu forumdan ibaret olmayacağı için satış konusunda da sorun yaşamayacaklar biz de bu bekleme sürecinde inip kalkan sinirlerimizle kalacağız malesef

• quote:

Orjinalden alıntı: Cafe_in

İlginç bir açıklama,ayrıca hiç inandırıcı değil. Allah aşkına hangi distiributor ürünü stoğuna koyup eylül ayından bu yana fiyat belirlenmesini bekler???
    Sitede Eylül ayı dendi doğru yanlız biz TK nın bandrol mevzuunu bukadar uzatacaklarını hiç tahmin edemedik. Sizde eğer bu sektorden seniz, bu durumu bilirsiniz. Ayrıca rice edeceğim arkadaşlarınıza sorar mısınız, üretim hususunda herhangi bir sıkıntısı olmayan ürünü neden belirlenen tarihlerde getiremedik? Biliyorsunuz Asus ürünlerini distributorler kendileri ithal ediyor. Bu sorunun cevabını kolaylıkla bulabileceğinize inanıyorum.
    Saygılarımla,
    ASUS'tan Ali

ali bey siz bizlere açık yüreklilikle tahmininize göre ne zaman çıkacak bize bir tarih verebilirmisiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

quote:

Orjinalden alıntı: Cafe_in

İlginç bir açıklama,ayrıca hiç inandırıcı değil. Allah aşkına hangi distiributor ürünü stoğuna koyup eylül ayından bu yana fiyat belirlenmesini bekler???
    Saygılarımla,
    ASUS'tan Ali

ali bey siz bizlere açık yüreklilikle tahmininize göre ne zaman çıkacak bize bir tarih verebilirmisiniz?

ewet ewet hatta bide fiyat konusunda olsun lütfen

• ali bey ayrica turkce rom veya upgrede romu asus linkinde verilecekmi?yada servislerde turkce rom yuklenme imkani varmi?benim cihaz almanyadan geldi ve asus garanti belgeli..biran once turkceye terfi etmek istiyorum...[:/-]
  • Anlaşılan Ali Bey'in tek sorunu buraya laf yetiştirmek. Bu kadar insan merak içinde beklerken onlara bir takım faydalı bilgiler verip aydınlatmak hiiiiiiç de umurunda değil.

Artık bilmiyorum cihazı alınca nasıl bir hizmet anlayışı bizi bekleyecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 24 Kasım 2006; 21:21:00 >
  • dostum keske hersey dedigin kadar kolay olsa.didik didik ettik yok malesef orjinalı almanca rom.o dil secenekleri ayarlar bolumunde var ama yerel ayarlar saat uzunluk olculeri vs gibi seyleri yerel dilde belirtiyor o kadar.baska bisey de yok
    quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

yaw almanyadan alındı diemi almanca yoksa almanyada satılıyor die üreticiler dil ayarlarından almancayımı seçmiş..benm bildiim wm2005 işletim sisteminin dik seçeneklerinde bir sürü dil mevcut..telde dil ayarları kısmına gelip ingilizceyi seçip teli baştan başlattınızmı ingilizce olacaktır...yani dil ayarlarına baktınızmı kısaca?
  • Sayın Ali Bey,
    Bu açıklamaları daha önceden yapsaydınız burada yazılan bi sürü tepkinin önüne geçerdiniz bizde bilirdik bu işin neden geciktiğini şimdi detaylı ve güzel bir şekilde prosedürü anlatıp gecikmenin sebeplerini yazmışsınız genede teşekkür ederiz. Ama herkes tepkisinde haklıdır çünkü buraya yazan ve yetkili yerleri arayan bir sürü kişi var ve kimse tatmin edici bir cevap alamamış hiçbiyerde de yazmıyo bu işi Ali Bey e sorun diye o yüzden tepkiler haklı kimseye bişey söylemenin anlamı yok açıklama yapın yeter.
    Bi de biraz daha ayrıntı verirseniz size daha fazla kişi teşekkür eder. Fiyat ve tahmini bir çıkış tarihi ( 1 ay , 1 sene veya hiç bi zaman gibi bir tarih yaklaşık olarak)
    Teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: desadexx

Sayın Ali Bey,
    Bu açıklamaları daha önceden yapsaydınız burada yazılan bi sürü tepkinin önüne geçerdiniz bizde bilirdik bu işin neden geciktiğini şimdi detaylı ve güzel bir şekilde prosedürü anlatıp gecikmenin sebeplerini yazmışsınız genede teşekkür ederiz. Ama herkes tepkisinde haklıdır çünkü buraya yazan ve yetkili yerleri arayan bir sürü kişi var ve kimse tatmin edici bir cevap alamamış hiçbiyerde de yazmıyo bu işi Ali Bey e sorun diye o yüzden tepkiler haklı kimseye bişey söylemenin anlamı yok açıklama yapın yeter.
    Bi de biraz daha ayrıntı verirseniz size daha fazla kişi teşekkür eder. Fiyat ve tahmini bir çıkış tarihi ( 1 ay , 1 sene veya hiç bi zaman gibi bir tarih yaklaşık olarak)
    Teşekkür ederim...

bence hiçbizaman

• arkadaslar asus p525 kac gb kadar destekliyor 2gb mi 4 gb mi ?
  • Valla dedimya Ali bey'in benim anladığım kadarıyla tek derdi kişisel olarak burda kendisine söylenenlere laf yetiştirmek. Onun dışında müşteri memnuniyeti, hizmet, insanlara merak ettikleri konu hakkında bilgi vermek hiiç önemli değil.

Şurda cihazı alacak olan 50 kişi almasa ne olurki ? Tepki koysa ne olur ? Klasik biz büyüğüz bize birşey olmaz almayan almaz zihniyeti
  • Haydi bir soru da benden:

"http://tr.asus.com/news_show.aspx?id=3872 "

Yukarıdaki link Asus Tr sitesi ve P525 in duyurlmasında özelliklern anlatıldığı bölüm.
    Burada "...Microsoft Windows Mobile 5.0 işletim sistemi üzerinde popüler Office uygulamalarından Excel, Word ve PowerPoint sorunsuzca kullanılabiliyor..." şeklinde bir cümle geçmeke.

P525 Win Mob. 5 yüklü olması dolayısıyla Office programlarını çalıştırabilmekte. Bunda hemfikiriz. Peki bu programlar (word, excel, outlook, vs) cihazda yüklü olarak lisanslı mı sunulacak. Yoksa "bu cihaza bunlar yüklenebiliyor, temin edin, yükleyin, kullanın" mı denmek isteniyor.

Sanırım bu soruya kullanıcı olarak pocketmania en doğru cevabı verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 24 Kasım 2006; 23:22:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

Tavır koymak isteyen arkadaşlara hak veriyorum ama müşteri kitlesi bu forumdan ibaret olmayacağı için satış konusunda da sorun yaşamayacaklar biz de bu bekleme sürecinde inip kalkan sinirlerimizle kalacağız malesef

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Şurda cihazı alacak olan 50 kişi almasa ne olurki ? Tepki koysa ne olur ? Klasik biz büyüğüz bize birşey olmaz almayan almaz zihniyeti

Evet Ali Bey!
    Kişisel değil kurumsal nitelikli cevap bekliyoruz. Bu ürün ne zaman alınabilir olacak?
    Net cevap veremiyorsanız en azından cevap verememeniz için geçerli ve anlamlı sebepler gösteren NET bir cevap yazın. Telekomünikasyon Kurumuna kalmış diyorsanız kolay gelsin.

• sevgili PRMTR kardes tabiki bu saydigin office programlari yuklu olarak geliyor cihazla beraber ama sadece outlook kutu icerisinde ki cd lerden birinin icinde o cd den outlook ve activesncyc programlarini yukluyorsunun.cihazla beraber gelen butun programlar tescillidir.ayica cihaza 2gb ta kadar minisd kart takilabiliyor.benim ki 2gb ve sorunsuz kullanabiliyorum....
  • 1. telefonda wifi 802.11g den hiç bağlandınmı ?
    2. kızılötesi varmı ? kumanda programı varmı ?
  • Sn. Ali Bey,

Telefonunuzu arayıp size sormadım ama burada diger insanların da merak ettiği bazı soruları size hepberaber öğrenmek için sormak istiyorum. Eğer bu forumu takip ediyorsanız ve Asus için bir veri teşkil ediyorsa burada yazanlar, bu soruları cevaplamanızı rica ederim.

1- P525 ve P535 modelleri Türkiye piyasasına ne zaman çıkarılacak?
    2- Bu modelleri satın alanlar servis adına nerelere başvurabilecekler?
    3- Bu modelleri getirip getirmemek bir tek distributörlerin seçimine mi kalmış yoksa Asus'un Türkiye konusunda kendi bir politikası mevcut mu?
    4- Türkiye'deki ppc kullanıcıları kendilerine bundan sonra bu konuda ciddi bir kurum bulabilecek mi? Türkiye'de bu konuda ciddi bir açık var..

En son söylemek istedigim de, lütfen bu forumda yazılan görüşleri göz önünde bulundurun. Bu foruma girip fikirlerini yazan insanlar uslupları ne olursa olsun bu konuda neticede Türkiye'de en çok ilgili insanlar. Buradaki insanları tatmin etmek, onları ve çevrelerini kazanmak olacaktır. Ürünlerinizi buradaki insanlardan başka hiçkimse daha iyi tanıtamaz. Sizler de iyi bilirsiniz ki, iyi bir şeyi müşteriler çevrelerinde 2 kişiye, kötü bir şeyi ise 40 kişiye anlatıyorlar...
    Bizleri tatmin edici açıklamalar yapmanız dileğiyle...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.