Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslarim bende biraz gec olsa da bu cihazin guzzeligini farkettim ve aldim..suanki cihaz kutu icinden en son firmware ve romla cikmis bulunmakta fakat bundada YANKI problemi var..bunun cozumu varmi??? benim duydugum seste bir sorun yok fakat karsi taraf konustugunu aynen duyuyormus?? bu bir arzami ne yapmaliyim yardimlarinizi esirgemeyin???

edit kardeslerim yardim edin bu yuzden cihazi iade edecem yarin yoksa
  • valla bendede ayni dert var sitedeki arkadaşlar saolsun teknik servise goturmemi tavsiye ettiler. ben daha goturemedim ama orda sorun cozulup 1 haftada teslim ediliyomuş.. bence sen bi teknik servise gotur guzel alet iade etme..

hadi kolay gelsin....
  • cevabiniz icin tessekur ederim ama sifir aldigim cihaz henuz bugun bir gun bile olmadi simdi icini filan kurcalicaklar....ne bilim hic icime sinmiyor bide ben mersinde ikame ediyorum buraya en yakin teknik servis nerede acaba?
  • http://tr.asus.com/aboutasus.aspx?show=3
    teknik destek adresi bu telefonla bilgi edine bilirsin. bi cok kişide bu problem cikiyo ne yazik aletin performansini etkilemiyo ama tabi bi can sıkıntısı haklisin..bi ara yardimci olurlar inşallah.. kolay gelsin sana
  • Arkadaşlar şu yankı olayı için rom ve radia firmware versiyonlarını bir yazın bakalım bizimkilerle aynı mı. Ve bence servise götürmeden asusun destek sayfasındaki bluetooth ve radio updatesini bir yükleyin bence. Hatta link vereyim direkt yükleyin bende bunlar yüklü ve tam süper çalışıyor. Daha önce sesi kısma problemi vardı karşı tarafın sesi çok geliyor hatta herkes duyuyordu. Bu updatelerden sonra düzeldi.
    Hepsini memory karta atın. Sonra 3--- le başlayan dosyayı tıklayarak çalıştırın ve şarja takılı olmak zorunda bunu yaparken. Sonra 1 ve 2 nolu dosyaları yükleyin. Bence bunlardan sonra düzelecektir.
    Sorun olursa ceyhunguler@hotmail.com msnden bağlantı kurun benle.
    Selamlar.
    En iyi cihaz P525 ve çok memnunuz bunlar ufak problemler ve cihazlarımız süper. :)

Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

cevabiniz icin tessekur ederim ama sifir aldigim cihaz henuz bugun bir gun bile olmadi simdi icini filan kurcalicaklar....ne bilim hic icime sinmiyor bide ben mersinde ikame ediyorum buraya en yakin teknik servis nerede acaba?

• http://rapid*share.com/files/34448941/P525-FW-V4600.rar.html

link vermeyi unutmuşum, download ediniz, link için * işaretini aradan siliniz...

Selamlar....
  • dedinizi yaptim makina coktu aciliyor fakat sebeke gormuyor lutfen yarim edin
  • Çöktü ne demek, hangisini yüklerken çöktü, açılıyorsa çöktü ne demek anlayamadım. Aynı updateleri ben kullanıyorum ve benim gibi 3 arkadaşım ve bir problem yok. Sadece 3 noluyu yüklerken hiç bir şeye dokunmaman gerekiyordu, diğerleri normal program yüklemesi yada yanlış bi,şi mi yaptın biraz detaylı anlatsan yardımcı olabilirim...

quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

dedinizi yaptim makina coktu aciliyor fakat sebeke gormuyor lutfen yarim edin
  • :) ceyhun abi ben zaten 4.60 kullaniyodum .a,acim seni asla kotulemek diildi konunun baslarindada belirtigim gibi acemice bir pda gecisi yasadim.senin verdigin firmware duzgunce yukledim ama sorun yinde cozulmedi!!!

yani benim asusta bir sorun yok hersey gusel ama benle konusan kimse onda konustuklarini geri duyma problemi oluyor eko gib i ben okumustum olanlar varmis adam bugun iki9nci bir makina acti kutudan ondada var :)

sence ne yaqpmaliyim bide asusun uptdate sayfasinda bir firmware var 3.43 bendeki 3.31 ama oda turkce diil ben onu yuklesem benim makina ing mi olacak yada duzelirmi??

bir gunluk cihazimi gondermeye kiyamiyorum servise sen ne dersin buarada msnden ekledim seni bakmadin manyak ........ diye baslayan benim
  • ceyhun abiye binlerce kez tskr ederm cok kibar ve yardimsever bir insan ayrica babacanda ......sorunumu minumuma indirdi saolsun :)
  • Asus markasınında girmediği alan kalmadı.Anakart tan nerelere.
  • yav arkadaşlar banada bi el uzatin allah icin..

simdi ceyhun abi benim alettin
    rom date: 2006/09/20
    ROM version: v3.33.0 WWe5
    radio version: v.4.6.0
    Mp: V0.164 budur..

ben simdi senin verdigin linkteki programlari kurayim mi ne dersin...
  • bizim rom V3.31.0
    o zaman sadece bluetooth için olanı yüklemen yeterli. onu yükledikten sonra yankı yok denecek kadar azalacak. ses seviyesi de eşit aralıklarla azalıp çoğalacak, şu anda en kısıkta hiç duyulmuyordur ve bir üste çıkardığındada çok ses çıkıyordur. bu olay da düzelecektir. diğerini yüklemene gerek yok sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: chahin

yav arkadaşlar banada bi el uzatin allah icin..

simdi ceyhun abi benim alettin
    rom date: 2006/09/20
    ROM version: v3.33.0 WWe5
    radio version: v.4.6.0
    Mp: V0.164 budur..

ben simdi senin verdigin linkteki programlari kurayim mi ne dersin...
  • abi allah senden razi olsun.. oldu valla servis mervis işine bılaşmadan hallettim.
    tekrar cok teşekkur...
  • arkadaşlar ben de laptopla bağlantıyı sağlayamıyorum
    1.neden kablo kayıp
    2.neden bluetoth ile bağlantıda da ip alamıyor ve sonucunda bağlanamıyor

ne önerirsiniz ?
  • hayalbert bağlantıda bluetooth manager e girip new dedikten sonraki ekranda gerekli modu seçip next ile devam edersen bilgisayarına bağlantıyı kurursun. hatta active sync kulakklık bağlantılarını falan da burdan kolayca yaparsın. eğer sorununu anlayabildiysem burası çözecektir.
  • benim sorunum bambaşka!!!
    yaw bu alete normal teller (smbiyan) bluetooth ile bişi gönderemiyor hatta göremiyorlar neden acaba?

ceyhun senin bu konudaki durumun nedir,hiç denedinmi benim olmuyor
    bi açıklık getirelim ağbi ya.
  • ya arkadaşlar ben yedek pil ve şarj cihazı meselesini çözemedim tr sitelerde bulan gören varsa alıcam yaw bi yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chahin

abi allah senden razi olsun.. oldu valla servis mervis işine bılaşmadan hallettim.
    tekrar cok teşekkur...

abi sanirim beni firmwar4dan senin sorunun echoydu dimi ve tamamen gectimi simdi???
  • evet bu cihazlarda direkt olarak bluetoothla gönderme olayı yok. cihazla eşleştirmeniz lazım, eğer karşı cihaz dosya paylaşımını destekliyorsa açılan sayfadan dosyayı bulup gönderme yapabilirsiniz. bir diğer yolda başka bir gezgin programı bulup onun içinden gönderme yapabilmek, bunun için zaten araştırma yapıyorum bulunca sizlere de gönderirim...

quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

benim sorunum bambaşka!!!
    yaw bu alete normal teller (smbiyan) bluetooth ile bişi gönderemiyor hatta göremiyorlar neden acaba?

ceyhun senin bu konudaki durumun nedir,hiç denedinmi benim olmuyor
    bi açıklık getirelim ağbi ya.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.