Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bi test yaptim ve gelmiyo dedi karsi taraf.. su anda gecti..
    sadece bluetooth updateni yukledim. duzeldi..
  • pil için asusu bi ara bence vermek zorundalar, şarj cihazı için motorola şarj cihazı al.
    biz pili ebaydan almıştık. pil eminim burada 80-100YTL den aşağı değildir. Ben 10$ a falan almıştım...

quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

ya arkadaşlar ben yedek pil ve şarj cihazı meselesini çözemedim tr sitelerde bulan gören varsa alıcam yaw bi yardım edin.
  • quote:

hayalbert bağlantıda bluetooth manager e girip new dedikten sonraki ekranda gerekli modu seçip next ile devam edersen bilgisayarına bağlantıyı kurursun. hatta active sync kulakklık bağlantılarını falan da burdan kolayca yaparsın. eğer sorununu anlayabildiysem burası çözecektir.

evet anlamışsın
    dediğin bağlantı bende vardı ama değişikliğin hayırlı olacağı kanaati ile silip yeniden kurdum bağlandı :))
    10 x
  • ceyhun şarj aleti olarak motorolanın hangi modelinin şarj cihazı? model verirsen alıcam ağbi.

bu arada araç için gittigidiyordan aldım çok güzel, pil işinide asus tr ile görüştüm şuan ellerinde yokmuş 1-2 hafta içinde gelir dediler ordan alıcam çünkü ebay yabancı site hem tam anlamıyorum hemde k.kartı ile nasıl alırım bilmiyorum. yani asusu beklicem.

bluetooth meseleside evet olmuyo artık prg arayıp bulucaz.
  • Şarj cihazı olarak Motorola V3, L6, L7, W200, w330 bunların hepsinin aynıdır ve olur.

quote:

ceyhun şarj aleti olarak motorolanın hangi modelinin şarj cihazı? model verirsen alıcam ağbi.

bu arada araç için gittigidiyordan aldım çok güzel, pil işinide asus tr ile görüştüm şuan ellerinde yokmuş 1-2 hafta içinde gelir dediler ordan alıcam çünkü ebay yabancı site hem tam anlamıyorum hemde k.kartı ile nasıl alırım bilmiyorum. yani asusu beklicem.

bluetooth meseleside evet olmuyo artık prg arayıp bulucaz.

• Arkadaşlar bu arada bizim cihazlar USB 1.1 olduğu için veri aktarımı oldukça yavaş. Ve burada 4 gb. lik mini sd kart almaktan bahsediyorsunuz. Demekki bu kadar dosya transferi yapacaksınız cihaza ama sanırım bu işlem bu usb baglantı ile 1 saati geçer. O yüzden merak ettim acaba dosya tranferinde kullanabilecegimiz daha hzılı ve alternatif olan yol hangisidir? Yani ben geçen gün yaklaşık 700 mb. veri attım atana kadar bayagı bi zaman aldı bu işlem.
    Merak ettiğim bir diğer şey ise buradaki mesajlarımızı (sms) pc atma imkanımız varmı? Veya hiç olmadı yazdırmak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: genositous

Arkadaşlar bu arada bizim cihazlar USB 1.1 olduğu için veri aktarımı oldukça yavaş. Ve burada 4 gb. lik mini sd kart almaktan bahsediyorsunuz. Demekki bu kadar dosya transferi yapacaksınız cihaza ama sanırım bu işlem bu usb baglantı ile 1 saati geçer. O yüzden merak ettim acaba dosya tranferinde kullanabilecegimiz daha hzılı ve alternatif olan yol hangisidir? Yani ben geçen gün yaklaşık 700 mb. veri attım atana kadar bayagı bi zaman aldı bu işlem.
    Merak ettiğim bir diğer şey ise buradaki mesajlarımızı (sms) pc atma imkanımız varmı? Veya hiç olmadı yazdırmak gibi.

Fazlaca veri transferrleri için kart okuyucu kullanacaksınız
  • sağol ceyhun şimdi onlardan herhangi birine bakıcam,bari bi tane sipariş edeyim yoksa bu şekilde taşımak zor oluyo işyerine bi tane bırakırım daha iyi.
  • slm genositous, veri transfer için evet usb kabloyu kullanırsan zaman kaybından başka bişi olmaz ancak bluetooth'da o kadar hızlı sayılmaz bunun için kendine bi card reader alırsan rahatlıkla kartını ona takıp pc den istediğin dosya yı aktarırsın vede çok kısa sürede.
    kolay gelsin
  • Yanıtlar için teşekkürler. Aslında benimde aklımdaki bunun gibi birşey olurdu fakat geçen gün yine bir forumda PDA üzerinden paylaşım yaptıran ve Bilgisayardaki paylaşılan klasör ve printer ları dahil olmak üzere görebilen bir programa rastladım yükledikten sonra pek fazla kurcalayamadım sonrada hard reset attım ve program gitti. Acaba dedim bu tarz bir programda iş görürmü diye aklım bu konuda biraz karıştı.

Yukarıda yazdığım diğer soruya gelince bu sms leri pc ye atmak için bir yol bileniniz varmı?
  • fiyatı 900 civarına düşmüş düşmüşken alsam mı ne dersiniz herkez memnun mu? baya bi kullanıcı var sanırım
  • arkadaşlar eko olayının romla veya radio version'la alakası yok..biliyorsunuz bizim romlar v3.31 şu anda 3.43 çıktı sanırım ve bir tr için çıkarmadı asus bu romu umuyorum 1-2aya kdr çıkar..bende de radio firmvare 4.6 ve bluetooth 2.0 yüklü ama hala eko dvm ediyordu servise götürdüm sorun hoparlörlerde bunuda 1hafta-10 gün gibi kısa bir sürede değiştirip size sorunsuz veriyorlar...
  • peki siz hangi servise verdibniz ben asus turkiyeyi aradim daha once bole bir sorunlabkarsilasmadik dediler
  • başarı izmir teknik servise verdim..bu forumdan tanıdığım birkaç arkadaşımda istanbuldaki başarı teknik servisine verdiler ..
  • ben son olarak sizden bir ricam daha var peki cihaz servise gittikten sonra kulaklik sesinde bir azalma yada baska bir sey gordunuzmu?
  • hyr herşey gayet normal..hatta üst kapağım bile çizikti onuda değiştirmişler
  • su sebeke olayını nasıl halledıcez ya sebeke arıo sehrın ortasında arayan ulsamıyo sevıs den geldım kagıda her sebekeyle denendi sorun yok yazmıslar gel benle takıl bır gun gor sorun varmı tokmu servısın uyuzlugu işte
  • snn sorun öteki tarafta çözülür :D
  • Selamlar,
    Kart hızları için daha önce bilgi verilmişti en az 100X hızında kart alın, 60X ile 130X arasında bayağı hız farkı var.
    BU arada 4Gb kart sipariş ettim bakalım çalışacak mı bizim cihazla, ebaydan aldım 20 güne anca gelir. <bilgi ve receğim bununla ilgili...
  • Bende pil problemi var pil %89'da takıldı kaldı. Şarjı bitsede full dolu olsada hep %89 gösteriyor. Asus'un global sitesinde bu problemin soft yada hard resetle ve hatta firmware update ile çözülemediğinden bahsediyor. Tek çözüm pilin değişmesiymiş. Servise verirsem ben telefonsuz kalıcam. Bakalım ne yapıcaz...Bu konuda bir bilgisi olan yada bu problemi yaşayan var mı?

Bu arada 4 GB olayını 1-2 aydır bende araştırıyorum. İşin özeti şu araştırdığım kadarı ile:
    Bizim cihazlar HCSD (High Caoacity Secure Digital) kartlarla çalışmıyorlar. miniSD teknolojisi 2 GB ile sınırlıydı ( FAT32 dosya sistemine geçilemediği için ) Ama artık bu sorun aşıldı ve piyasada 4 GB HCSD'lerin yanında normal miniSD kartlarda bulunuyor. Ceygun umarım bu normal miniSD'lerden sipariş etmişsindir (ebay'de gördüğüm çoğu 4GB miniSD kart HCSD değildi). Bu arada normal miniSD olmasına rağmen eğer cihaz kartı tanımazsa 2. bir yol olarak 4GB SD kartları destekleyen bir reader ile windows ortamında format attıktan sonra cihaza takmak. Nette Kingston'un 4GB miniSD kartını P525 ile çalıştıran biri vardı (yabancı bir formda) Diğer yandan 4 GB miniSD'ler kesin olarak bizim cihazlarda çalışıyor. (yabancı formlarda kullanan kişiler var)

Bende yakın bir süre içinde 150X bi 4GB miniSD almayı planlıyorum. Her ihtimale karşı 4GB destekleyen readerı da aldım (ebay'den aldım ve shipping dahil 6 YTL çekmişler kredi kartımdan)

Bendeki bilgiler şimdilik bu kadar

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.