Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar veri transferi yapıcek bi msn programı lazım. agile messenger vardı ama süresi doldu. elinizde full varmı ? yada başka bi programdda olsa olur?

bide alet titreşimdeyken aynı zamanda ses çıkması için ne yapmalıyız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numaniko -- 13 Haziran 2007; 1:00:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

aydın bugün ekranından profili açıp sistem sesini yükseltirsen durum düzelecektir eğer oda olmazsa soft reset atıp bu ayarı kontrol et,eğer bi değişiklik yapmadıysan cihazın sol yanındaki iki yana bakan oklu tuşta bu yükseltme görevini yapacaktır. kolay gelsin.

computer operatör verdiğin cevap için teşekkür ederim ama teli servise verdim çünkü 5 tuşu ve joitik sert kullanmadan basmıyordu ayrıca eko sorunuda vardı bende götürüp servise verdim.

kendinibil kardeş bence p990i alırsan hata edersin ben asus almadan önce kullandım bu cihazı ama bence berbat bir cihaz wi-fi özelliği çok kötü birkere bile bağlanamadım asusun fiyatı düşmüşken bence al ama tabiki karar senin

• quote:

Orjinalden alıntı: numaniko

arkadaşlar veri transferi yapıcek bi msn programı lazım. agile messenger vardı ama süresi doldu. elinizde full varmı ? yada başka bi programdda olsa olur?

bide alet titreşimdeyken aynı zamanda ses çıkması için ne yapmalıyız ?

live messenger mobile kullanabilirsin ama oda listedeki tüm kişileri telefona kopyalıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

öncelikle 22 sayfa ne yazılmış, neler tartışılmış okumadan bu msjı attığım için p525 kullanıcılarından özür diliyorum.

http://www.akakce.com/bilgisayar-avucici/en-ucuz-asus-p525-fiyati,7604.html

p525 'in fiyatı yeni gelen modellerle birlikte görece ucuzladı, alınabilecek seviyelere geldi.

cihaz çıkalı aradan onca zaman geçti, ne dersinz, p525 halen daha alınır mı? gps istemem gerek yok. ben sadece cx300 kulaklığımı ses çıkışı çokı güçlü bi pda ya takıp müzik dinlemek, divx izlemek, oyun oynamak istiyorum. nette dilediğimce pil bitecekmiş kaygısı olmadan sörf yapmak istiyorum.

aradan geçen onca zamandan sonra kağıt üzerinde yazmayan bu cihazın olumlu ve olumsuz yönleri gün ışığına çıkmıştır. bana bunlardan bahsedebilirmisiniz ? ve tek kelimeyle piyasada onca başka model varken , hem piyasadaki cihazların hemde p525 in fiyatınıda göz önüne alırsak bu cihaz alınır mı? tek kelimeyle msjınızın altında belirtiniz.

yav forumun adabındandır, biri soru sormuş bi cvplayalım diyen yok..

bari şu soracağım soruya bi cvp deyin hele..,
    p525 için legal yada illegal wm 06 yükleme imkanı var mı?

• merhaba face1tr, öncelikle daha önceki soruna cvp vermiştim ancak sen öyle deyince bende bakyım hakkatten benim senin için yaptığım yorum yok ne oldu bilmiyorum. şimdibaştan alırsak bu cihazın alınabilirliği konusundan yola çıkarak istediğin şekilde müzik ve net işlemi yapmak istiyorsan cihaz harika yanlız daha öncede pda kullanan birisi olduğunu düşünerek söylüyorum unutma bu cihaz bilgisayar özelliği olan telefon değil - telefon özelliği olan bilgisayar. yani asus p525 cihazında windows mobile işletim sistemini kullanırken telefonada yer vermiş,senin istediklerin hayli hayli bu cihazın yapabileceği şeyler yanlız şarj konusunda çok uzun gidiyo diyemem ancak onunda çözümü var yüksek kapasiteli pil alıp olayı çözebilirsin tr veya yabancı sitelerde bu pillerden bulunmakta. bu konularda yardımcı olmaya çalışırım için rahat olsun. şimdi son söz bu cihaz istediklerini tam anlamıyla karşılayabılecek bi alet.
    wm 06 için ise şuan tam oturmuş bişi yok ancak wm06 ya terfi etmeninde bi anlamı olmadığını düşünmekteyim. şimdilik bu kadar umarım sorularına cvp verebilmişimdir. tekrar görüşmek dileği ile saygılar...

• youtube da wm 6 yüklenmiş bir p525 görmüştüm ama ya çince ya da japoncaydı,fake de olabilir.asus p535 için wm6 çıkaracak diyorlar ama p525 için çıkar mı beklemedeyiz...
  • quote:

merhaba face1tr, öncelikle daha önceki soruna cvp vermiştim ancak sen öyle deyince bende bakyım hakkatten benim senin için yaptığım yorum yok ne oldu bilmiyorum. şimdibaştan alırsak bu cihazın alınabilirliği konusundan yola çıkarak istediğin şekilde müzik ve net işlemi yapmak istiyorsan cihaz harika yanlız daha öncede pda kullanan birisi olduğunu düşünerek söylüyorum unutma bu cihaz bilgisayar özelliği olan telefon değil - telefon özelliği olan bilgisayar. yani asus p525 cihazında windows mobile işletim sistemini kullanırken telefonada yer vermiş,senin istediklerin hayli hayli bu cihazın yapabileceği şeyler yanlız şarj konusunda çok uzun gidiyo diyemem ancak onunda çözümü var yüksek kapasiteli pil alıp olayı çözebilirsin tr veya yabancı sitelerde bu pillerden bulunmakta. bu konularda yardımcı olmaya çalışırım için rahat olsun. şimdi son söz bu cihaz istediklerini tam anlamıyla karşılayabılecek bi alet.
    wm 06 için ise şuan tam oturmuş bişi yok ancak wm06 ya terfi etmeninde bi anlamı olmadığını düşünmekteyim. şimdilik bu kadar umarım sorularına cvp verebilmişimdir. tekrar görüşmek dileği ile saygılar...

teşekkürler, wm nin pil konusundaki sıkıntısı malum.. benim için p525 in 2,5 gün gitmesi yeterli. normal kullanımda da 1,5 gün kafi.. piyasadaki her akşam şarja takmak gerektiren cihazlardan olmasın yeter...

c,haz üzerinde pocket pc edition var, neden sanki smartphone sistemli bi cihazmış gibi lanse ettiğini anlayamadım?

tekrar teşekkürler...

• Beyler piller geldi 2900mA ve resimlere bir bakın çok ilginç kocaman bir pil ve kapağı.
    Kapak bu pile göre yapılmış ve rengi de aşağı yukarı tutturulmuş cihazın rengine. Şu anda bir pili tamamem şarj ettim 1 gün boyunca harici cihazda.
    Cihazı tam 3 saattir açık tutuyorum, ekran ışığı sonda, wifi açık, bluetooth açık tel açık ve film oynatıyorum. Sonucu söylerim ne kadar götürdü diye.
    Yalnız pili tanımadı P525. Pil yüzdesi %0 gözüküyor. Fakat çalışıyor ve üzerinde de şarj olabiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

merhaba face1tr, öncelikle daha önceki soruna cvp vermiştim ancak sen öyle deyince bende bakyım hakkatten benim senin için yaptığım yorum yok ne oldu bilmiyorum. şimdibaştan alırsak bu cihazın alınabilirliği konusundan yola çıkarak istediğin şekilde müzik ve net işlemi yapmak istiyorsan cihaz harika yanlız daha öncede pda kullanan birisi olduğunu düşünerek söylüyorum unutma bu cihaz bilgisayar özelliği olan telefon değil - telefon özelliği olan bilgisayar. yani asus p525 cihazında windows mobile işletim sistemini kullanırken telefonada yer vermiş,senin istediklerin hayli hayli bu cihazın yapabileceği şeyler yanlız şarj konusunda çok uzun gidiyo diyemem ancak onunda çözümü var yüksek kapasiteli pil alıp olayı çözebilirsin tr veya yabancı sitelerde bu pillerden bulunmakta. bu konularda yardımcı olmaya çalışırım için rahat olsun. şimdi son söz bu cihaz istediklerini tam anlamıyla karşılayabılecek bi alet.

teşekkürler, wm nin pil konusundaki sıkıntısı malum.. benim için p525 in 2,5 gün gitmesi yeterli. normal kullanımda da 1,5 gün kafi.. piyasadaki her akşam şarja takmak gerektiren cihazlardan olmasın yeter...

c,haz üzerinde pocket pc edition var, neden sanki smartphone sistemli bi cihazmış gibi lanse ettiğini anlayamadım?

tekrar teşekkürler...

• Buda cihaza takılı hali...

• gerçekten çok sık olmuş ama renkler ıymamaış gibi?
  • Pil tam 5,5 saat sonra bitti. Sanırım ilk şarjda bu kadar götürürse sanırım 3-5 şarj sonra 6-7 saat götürür. Yarın bekleme süresini test edeceğim. Normalde orjinal pili en fazla 1,5 gün idare ediyordu beni ama genelde her akşam şarja takarım.
    Yalnız dediğim gibi pil durumunu ekranda %0 olarak görmek kötü oluyor, ne kadar idare eder anlayamıyorsunuz. Yedek pil varsa buda problem değil.
    Selamlar...
  • Forumu en bastan beri takip ediyorum
    Arkadasların cihazları ile yasadıgı problemleri bende yasadım en son cihaz dısarıya ses vermemeye baslamıstı servis degistirip yeni cihaz verdi sımdı bu problemlerin hiç birini yaşamıyorum (eko vb..)
    Suan jarzda 3 gün gidiyor. Demek ki problem yasayan arkadasların cihazlarıda arızalı mal.

Birde asagıdaki linklerde güzel programlar var:

www.mobiletopsoft.com
    www.freewarepocketpc.net

Buda kılıf arayan arkadaslar için

http://shop.brando.com.hk/search.php?keyword=p525&Submit=Product+Search

• ceyhungüler benim pilim bozuk yeni piil almak istiyorum bu kadar ucuz ise yönlendirirsen bende alayım teşekkürler.
  • SU TURKÇELEŞTİRME NASIL OLUYOR ARKADAŞLAR BİR YARDIMCI OLSANIZ
  • ebay dan alıyoruz, 15-20 günde geliyor. gerçektende ucuza mal oluyor.
    bence pili garantiden de değiştirebilirsin fazla uzun sürmez hallederler serviste.

quote:

Orjinalden alıntı: cetinipek

ceyhungüler benim pilim bozuk yeni piil almak istiyorum bu kadar ucuz ise yönlendirirsen bende alayım teşekkürler.
  • Bu iş sakata benziyo arkadaşlar,makinanın zorlanmasına sebep olabilir bence.Ayrıca cihazın da estetiği bozulmuş pili takınca
  • Türkçeleştirmek için cihaza hard reset atacaksın. Bu işlemin en sonunda size soracak Türkçe dil paketi yüklensin mi diye. Siz evet derseniz yükler demezseniz ingilizce olur.

quote:

Orjinalden alıntı: kassva

SU TURKÇELEŞTİRME NASIL OLUYOR ARKADAŞLAR BİR YARDIMCI OLSANIZ
  • Yaw arkadaşlar geçende de sordum kimseden ses çıkmadı ama şu mesaj konusuna değinmek istedim tekrar dan şu PDA den mesajları bilgisayara atmanın bir yolu varmı veya bu cihazları bilgisayardan yönetmek için Active Sync den daha kullanışlı bir yazılım mevcut değil midir? Yani mesela benim istedigim bir olay var bir klasör var diyelim benim kendi dinlediğim müziklerin veya sürekli üzerinde çalıştığım ve güncellenmekte olan dosyalarımın bulundugu bir klasör var ben bunun PDA m da istedigim bir yerdeki bir klasörle PDA yı cihaza her taktığımda eşitlemesini istiyorum. Bende Vista ile Mobil Aygıt Merkezini kullanıyorum ama oradan bu istediğim türde eşitlemeyi saglayamadım. Eşitlemek için eşitlenecek dosyaları tek tek seçmek gerekiyor. O yüzden bir uğraşlı oluyor bu iş. Acaba bunu klasör bazında yapabilecegim bir program mevcutmudur?
  • Ben yurtdışından aldım reset atınca arapça yukleme onergesi çıkıyor hayır degince ingilizce olarak kalıyor..
  • Senin iş ROM update gerektiriyor. Yaparsa Asus'un yetkili servisi yapar. Yoksa yapamazsın.

quote:

Orjinalden alıntı: kassva

Ben yurtdışından aldım reset atınca arapça yukleme onergesi çıkıyor hayır degince ingilizce olarak kalıyor..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.