Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunguler

Selamlar,
    Kart hızları için daha önce bilgi verilmişti en az 100X hızında kart alın, 60X ile 130X arasında bayağı hız farkı var.
    BU arada 4Gb kart sipariş ettim bakalım çalışacak mı bizim cihazla, ebaydan aldım 20 güne anca gelir. <bilgi ve receğim bununla ilgili...

Net te kartların hız testi varmı?

Ben 2gb toshiba aldım, asus karttan daha hızlı
  • bence en güzel test 100Mb lık bir dosyayı copy-past yapmak ve süreyi de yazmak bir kenara, diğerinde de dene aynı dosyayı. ama tabiki elinde 2 farklı hızlı sd varsa. ben daha önce bunu denedim ve bu forumun eski sayfalarından birinde yazmıştım.

bu arada 2900mA bir pil aldım, daha doğrusu forumdan kenana ve kendime aldım. ebay.de den 46€ verdim nakliye dahil ama şu anda ebay.com da 35$ a bulunabiliyor. biraz acele ettik sanırım. ama belkide kalite farkı da vardır. bakalım nasıl çıkacak piller. eğer gerçekten de 2900 ise 2 katına olacak kullanım süresi.

selamlar

şu 4gb için başka bilgi varsa rica edelim ve ayrıca denildiği gibi 4gb hcsd olan bir ürün var mı ebayda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx

quote:

Selamlar,
    Kart hızları için daha önce bilgi verilmişti en az 100X hızında kart alın, 60X ile 130X arasında bayağı hız farkı var.
    BU arada 4Gb kart sipariş ettim bakalım çalışacak mı bizim cihazla, ebaydan aldım 20 güne anca gelir. <bilgi ve receğim bununla ilgili...

• p535 kullanıyorum, birkaçgün önce 2GB TOSHIBA mini sd kart aldım, fiyat nisbeten uygun diğer markalara nazaran (37 YTL)
    Asus kartı direk TOSHİBA ya kopyaladım ve kullanmaya başladım
    Basit bir test yaptım, kartları sırayla laptopa taktım ve 32MB lık bir dosyayı sırayla her iki kartada yazdırdım
    Sonuç:TOSHİBA 13sn de yazdı.
    Asus 35sn de yazdı çok şaşırdım tekrar ettim ama sonuç aynı!!!
    Bu kart cihazda nasıl bir performans gösterecek bilmiyorum ama durum böyle bilginize.....

quote:

bence en güzel test 100Mb lık bir dosyayı copy-past yapmak ve süreyi de yazmak bir kenara, diğerinde de dene aynı dosyayı. ama tabiki elinde 2 farklı hızlı sd varsa. ben daha önce bunu denedim ve bu forumun eski sayfalarından birinde yazmıştım.

bu arada 2900mA bir pil aldım, daha doğrusu forumdan kenana ve kendime aldım. ebay.de den 46€ verdim nakliye dahil ama şu anda ebay.com da 35$ a bulunabiliyor. biraz acele ettik sanırım. ama belkide kalite farkı da vardır. bakalım nasıl çıkacak piller. eğer gerçekten de 2900 ise 2 katına olacak kullanım süresi.

selamlar

şu 4gb için başka bilgi varsa rica edelim ve ayrıca denildiği gibi 4gb hcsd olan bir ürün var mı ebayda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx

quote:

Selamlar,

• öncelikle 22 sayfa ne yazılmış, neler tartışılmış okumadan bu msjı attığım için p525 kullanıcılarından özür diliyorum.

http://www.akakce.com/bilgisayar-avucici/en-ucuz-asus-p525-fiyati,7604.html

p525 'in fiyatı yeni gelen modellerle birlikte görece ucuzladı, alınabilecek seviyelere geldi.

cihaz çıkalı aradan onca zaman geçti, ne dersinz, p525 halen daha alınır mı? gps istemem gerek yok. ben sadece cx300 kulaklığımı ses çıkışı çokı güçlü bi pda ya takıp müzik dinlemek, divx izlemek, oyun oynamak istiyorum. nette dilediğimce pil bitecekmiş kaygısı olmadan sörf yapmak istiyorum.

aradan geçen onca zamandan sonra kağıt üzerinde yazmayan bu cihazın olumlu ve olumsuz yönleri gün ışığına çıkmıştır. bana bunlardan bahsedebilirmisiniz ? ve tek kelimeyle piyasada onca başka model varken , hem piyasadaki cihazların hemde p525 in fiyatınıda göz önüne alırsak bu cihaz alınır mı? tek kelimeyle msjınızın altında belirtiniz.

• yaw bu aletin arka kapağını çıkarıp pili değiştirdikten sonra açılmıyo reset atmak zorunda kalıyorum neden?

ceyhun bi yardımcı ol pili çıkarıp diğerini takıyorum açılmıyo mecbur soft reset atıyorum neden ki?
  • arkadaşlar bide bana acrobat reader lazım bi link atın olan arkadaşlar yükleyeyim.
  • :) sağ üst köşedeki standby düğmesine basılı tutman yeterli olacak. cihazın açılır. aynı zamanda tamamen kapamak için de bu düğmeyi basılı tutmanız gerekir. bu özellik çoğu ppc de yoktur. yeni cihazlarda artık konmaya başlandı, normalde ppc lerde kapanma diye bir olay yoktu.

acrobad reader için adobe nin sayfasında free olması lazım bir bakın bulamazsanız bakarım bende bir ara...

selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

yaw bu aletin arka kapağını çıkarıp pili değiştirdikten sonra açılmıyo reset atmak zorunda kalıyorum neden?

ceyhun bi yardımcı ol pili çıkarıp diğerini takıyorum açılmıyo mecbur soft reset atıyorum neden ki?

• çok sağol ceyhun valla benim eski cihazlarımda yoktu ilk defa senden duydum ve denedim çok sağol.
  • Merhaba arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var. Asusdaki telefon rehberinde bulunan tüm kişileri bluetoothla bilgisayara atmam gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olun lütfen. Kişiler menüsüne girdiğim zaman tek tek bluetoothla gönderilebiliyor ama hepsini seçip nasıl atabilirim?
  • merhaba benim bir sorum olacak ben 3 aydır kullanıyorum bu cihazı ilk aldığımda kulaklıkdan sesi iyi geliyardu fakat hard reset attıktan sonra çok az gelmeye başladı bunun nedeni ne olabilir acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • aydın bugün ekranından profili açıp sistem sesini yükseltirsen durum düzelecektir eğer oda olmazsa soft reset atıp bu ayarı kontrol et,eğer bi değişiklik yapmadıysan cihazın sol yanındaki iki yana bakan oklu tuşta bu yükseltme görevini yapacaktır. kolay gelsin.
  • bluetoothla hepsini gönder diye bir olay yok. Ancak bluetooth veya kablo ile activesync programına bağlantı kurabilirsin ve buradan da tüm tel rehberini outlook içerisine atabilirsin.

Bu arada VİSTA ile bluetooth senkronizasyonunu başarabilen oldu mu? XP de problem yok, çok rahat buluyor ve süper çaşıyor. Fakat Vista da ActiveSync programı çalışmıyor, onun yerine Vistanın içinde çıkan windows mobil aygıt merkezi diye benzer bir yazılım var, activesync le aynı gibi. Kablo ile bağlantıda problem yok ama bluetooth la olmuyor. Çok denedim ve olmadı, driverlara ulaşamıyorsunuz ve kontrol edilecek yerler de yok. Yardım sayfalarında driverların kontrolunu printer ayarlarının içinde vermiş fakat 3 vistaya da baktım öyle bir yer yok. Beceren var mı bu işi?

quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Merhaba arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var. Asusdaki telefon rehberinde bulunan tüm kişileri bluetoothla bilgisayara atmam gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olun lütfen. Kişiler menüsüne girdiğim zaman tek tek bluetoothla gönderilebiliyor ama hepsini seçip nasıl atabilirim?

• ya beyler bu cihazı alayım mı ne diyorsunuz? p990,n80,asus falan derken başım döndü
    tuş takımı ve klavye olması istediğim bir şey,wifi da öyle,wm program açısından symbian dan daha iyi tabii.
    eko sorunu aniden mi ortaya çıkıyor asus da,yoksa firmware ile ilgili bir şey mi?başka eksileri vs var mı?artıları olarak ne diyebilirsiniz??
    topiği okudum ama kafam karıştı??
    teşekkürler...
  • stuka senelerce pda kullanan biri olarak en son asus p525 aldım bunda özellikle siteden ceyhun ve labraxx adlı arkadaşlarımızın etkisi oldu ve çok memnunum eko olayı son alınan cihazlarda yok zannederim ki rom ile ilgili bişide olabilir ancak dediğim gibi son tr'ye gelenlerde eko sorunu yok.wi-fi harika bluetooth tatmin edici,tel çok güzel ancak galiba vodafone kullannan arkadaşlarda bazen çekmeme problemi oluyo (ben turkcell kullanıcısıyım) ancak kendim 3 ayrı hat ve tel kullanan biriyim ve avea-vodafone-turkcell hepsinde denedim bi problem yok. tuş takımı tatmin edici ve bi çok şeyi kalamini kullanmadan tuş takımı ve joistik yardımı ile yapabiliyorsun. şimdilik bu kadar ben tavsiye ederim yine diğer arkadaşlarında fikirlerini al. iyi günler şimdiden hayırlısı olsun aramıza beklerim.
  • quote:

bluetoothla hepsini gönder diye bir olay yok. Ancak bluetooth veya kablo ile activesync programına bağlantı kurabilirsin ve buradan da tüm tel rehberini outlook içerisine atabilirsin.

Bu arada VİSTA ile bluetooth senkronizasyonunu başarabilen oldu mu? XP de problem yok, çok rahat buluyor ve süper çaşıyor. Fakat Vista da ActiveSync programı çalışmıyor, onun yerine Vistanın içinde çıkan windows mobil aygıt merkezi diye benzer bir yazılım var, activesync le aynı gibi. Kablo ile bağlantıda problem yok ama bluetooth la olmuyor. Çok denedim ve olmadı, driverlara ulaşamıyorsunuz ve kontrol edilecek yerler de yok. Yardım sayfalarında driverların kontrolunu printer ayarlarının içinde vermiş fakat 3 vistaya da baktım öyle bir yer yok. Beceren var mı bu işi?

quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Merhaba arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var. Asusdaki telefon rehberinde bulunan tüm kişileri bluetoothla bilgisayara atmam gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olun lütfen. Kişiler menüsüne girdiğim zaman tek tek bluetoothla gönderilebiliyor ama hepsini seçip nasıl atabilirim?

Sağolasın ceyhun kardeş, kısmen de olsa sorunu hallettim ve telefon rehberinden önemli numaraları bilgisayara kopyalayıp hard reset attım ve bugün Asusumu P990i ile takas ettim. Önceden K750i kullandığım için sanırım bir türlü Asusa alışamamıştım, umarım pişman olmam.

@stuka; daha önce sony telefon kullandıysan p990 ı düşün derim ben. Çünkü ben alışamadım Asus'a. Sonuçta PDA alırsan telefon özelliklerini kullanmak için 9 takla atman gerekiyor N80 ya da p990 alırsan telefon özelliklerini daha rahat kullanırsın.

• cevaplar için teşekkürler...
    bazı pda larda telefon özelliğini kullanmak zor ama tuş takımı olmamasına rağmen imate-jam de ki özel tuşlar sayesinde rahatça kullanabiliyordum,ama iteq-bond tuş takımı olmasına rağmen beni deli etmişti
    e61 i de zevkle kullandım ama pda lar bana daha sofistike geliyor.
    asus şekil açısından daha karizma görünüyor diğer pda lara göre,esas p526 almak lazım ama hem pahalıdır hem de bulmak çok zor.
    p990 ını da düşünüyorum ama hem bana biraz şekilce kaba geliyor hem de program bulma ve ram sorunları nedeniyle karar veremedim.
    eğer uygun fiyatlı temiz bir asus bulursam alıcam sanırım yanlız eko sorunsuz bulmam lazım galiba

@kendinibil tuş takımını kullanmak zor mu sahiden de asus da? telefon özellikleri ne açıdan zor???

• Arkadaş her 3 hattı ayrı ayrımı kullanıyorsun, bunları birleştirmenin bir yolu varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

stuka senelerce pda kullanan biri olarak en son asus p525 aldım bunda özellikle siteden ceyhun ve labraxx adlı arkadaşlarımızın etkisi oldu ve çok memnunum eko olayı son alınan cihazlarda yok zannederim ki rom ile ilgili bişide olabilir ancak dediğim gibi son tr'ye gelenlerde eko sorunu yok.wi-fi harika bluetooth tatmin edici,tel çok güzel ancak galiba vodafone kullannan arkadaşlarda bazen çekmeme problemi oluyo (ben turkcell kullanıcısıyım) ancak kendim 3 ayrı hat ve tel kullanan biriyim ve avea-vodafone-turkcell hepsinde denedim bi problem yok. tuş takımı tatmin edici ve bi çok şeyi kalamini kullanmadan tuş takımı ve joistik yardımı ile yapabiliyorsun. şimdilik bu kadar ben tavsiye ederim yine diğer arkadaşlarında fikirlerini al. iyi günler şimdiden hayırlısı olsun aramıza beklerim.

• doktor-xx ben her hattı ayrı telde kullanıyorum yani 3 tel aynı zamanda, ancak piyasada sim kartları birleştiren telciler var fakat ne kadar verimli tartışılır. ve birinden birine geçince diğeri kapanmak zorunda kalıyo bununda benim açımdan pek anlamı yok. ama eğer çift hat kullanıyorsan sim kart birleştirip bizim makinalarda rahatla kullanabilirsin yanlız birine geçince öteki kapanır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

cevaplar için teşekkürler...
    bazı pda larda telefon özelliğini kullanmak zor ama tuş takımı olmamasına rağmen imate-jam de ki özel tuşlar sayesinde rahatça kullanabiliyordum,ama iteq-bond tuş takımı olmasına rağmen beni deli etmişti
    e61 i de zevkle kullandım ama pda lar bana daha sofistike geliyor.
    asus şekil açısından daha karizma görünüyor diğer pda lara göre,esas p526 almak lazım ama hem pahalıdır hem de bulmak çok zor.
    p990 ını da düşünüyorum ama hem bana biraz şekilce kaba geliyor hem de program bulma ve ram sorunları nedeniyle karar veremedim.
    eğer uygun fiyatlı temiz bir asus bulursam alıcam sanırım yanlız eko sorunsuz bulmam lazım galiba

@kendinibil tuş takımını kullanmak zor mu sahiden de asus da? telefon özellikleri ne açıdan zor???

Açıkçası telefon rehberinden birisini bulup da aramak işkence gibi gelmişti bana. Gerçi bazı arkadaşlar Ez-dial programıyla daha kolay aranabildiğini söylüyorlardı ama çok da ilgilenmedim. Sonuçta bu bir PDA yani telefonlaştırılmış bilgisayar. O yüzden bilgisayar özellikleri daha ön planda. Ben telefon özellikleri ön planda olup bunun yanı sıra film izleyip müzik dinleyebilmek ve rahatça wifi kullanabilmek için böyle bir cihaz istiyordum. O yüzden de son kararımı p990 olarak verdim.

• Aranızda Turkcell'in 055 numaralı maç sonuçlarını veren bilgi mesajlarını alabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.