Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kafayı yicem cihaza attığım ppc programları bu bir geçerli cep bilgisayarı programı değildir deyip kapanıyo nedir bunun çaresi daha önce hiç ppc kullanmadım

quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

quote:

Orjinalden alıntı: hasanarslan

Merhaba,

benim p525 de hoparlördeki ses yüksek olmasına rağmen kulaklıklardan çok az ses geliyo,bu sorun sizde de var mı, varsa nasıl çözdünüz?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

bi tane 2.5-3.5 mm jak adaptörü alıp 3.5mm lik bir kulaklık taktım ses baya yükseldi bitane de cx300 alıcam obaaa,

kulaklığın mikrofonu üzerinde ses ayarı varmış, rezil olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypocrisy -- 9 Temmuz 2007; 14:19:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thecool1981

Merhaba Arkadaşlar.
    sizin cihazlarda oluyor mu bilmiyorum ama benim asusta şöyle bir problem var.
    hafıza kartına (sandisk2gb) 320x240 çözünürlükte mpg4 video çekimi yaparken
    ekranda 3 er sn aralıklarla donmalar takılmalar oluyor. video dosyasını seyrederken
    kaydında bu şekilde takılarak yapıldığını gördüm. çözünürlüğü bir alt kademe düşlürünce daha hızlı çekiyor.
    Telefon hafızasına yapılan kayıtlar daha başarılı pek takılma olmuyor. ama tel hafızası küçük tabi.
    acaba hafıza kartından mı kaynaklanıyor? daha az kapasiteli bir kartmı tercih etmek lazım yoksa
    veri transfer hızı yüksek bir kartmı bulmak lazım. bunları sağlasak bile telefonun bu şekilde takılarak
    kayıt yapmadığından nasıl emin olabiliriz.

konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

teşekkürler.

MERHABA ARKADAŞLAR

Ben yaklaşık 6 senedir smartphone ve PPC kullanan oldukça deneyimli bir kullanıcı arkadaşınızım. ( İlk MPX200 ile başlamış ve son olarak ASUS p525 ile yola devam)

Arkadaşım Senin sorununun nedeni 2,5 lik kulaklık jackında. Bu tür cihazların bazılarında örnek HP6815 bu gibi donanım arızaları olabiliyor. Kulaklık jackı içerisinde bulunan ve sen kulaklığı taktığında hoperlörlerdeki sesi kesen swich takılı kalıyor. ÇÖZÜMÜ : kulaklığını birkaç defa hızlıca sokete sok cıkar. şayet düzelmez ise soketi değiştirmekten yada kulaklık kullanarak konuşmaktan başka çaren yok. Fakat sana söylediğim gibi soketi biraz zorlarsan durum %90 düzelecektir.

PPC ler yada Smartphoneler ile ilgili olarak arşivimde pekçok program bulunmakta. Şayet istediklerinizi iletirseniz elimdekileri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: thecool1981

Merhaba Arkadaşlar.
    sizin cihazlarda oluyor mu bilmiyorum ama benim asusta şöyle bir problem var.
    hafıza kartına (sandisk2gb) 320x240 çözünürlükte mpg4 video çekimi yaparken
    ekranda 3 er sn aralıklarla donmalar takılmalar oluyor. video dosyasını seyrederken
    kaydında bu şekilde takılarak yapıldığını gördüm. çözünürlüğü bir alt kademe düşlürünce daha hızlı çekiyor.
    Telefon hafızasına yapılan kayıtlar daha başarılı pek takılma olmuyor. ama tel hafızası küçük tabi.
    acaba hafıza kartından mı kaynaklanıyor? daha az kapasiteli bir kartmı tercih etmek lazım yoksa
    veri transfer hızı yüksek bir kartmı bulmak lazım. bunları sağlasak bile telefonun bu şekilde takılarak
    kayıt yapmadığından nasıl emin olabiliriz.

konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

teşekkürler.

Ayrıca TCPMP kullanarak Divx filmleri seyretmeni tavsiye eder. Seyredeceğin filmleride POCKET DİVX ENCODER 3.51 YADA XİLİSOFT VİDEO ENCODER ile PPC ayarlarında dönüştürerek küçültebilirsin. bu programları pek çok yerli forum sitesinde ilaçları ile birlikte bulabilirsin.

kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: //KML//

arkadaslar slm

bende p525 ı gecen ay aldım

*dun fılm seyrettım kulaklık takılı cıkardıktan sonra telde konusamıyorum hoporlor calısmıyor mecburen blutut lu kulaklıgı kullanıyorum sırkette herkes uzaylıymısım gıbı bakıyor :D hoporlorunun calısmamasının sebebı nedır ?

*2 gb lık kartım var 1 fılm yukledım yarısı doldu , fılmlerı yuklerken boyutunu nasıl dusurebılırım ? ben dırek cd den karta atıyorum halıyle buyuk oluyor bı cozumu olan varsa sevınırım

tesekkurler sımdıden.

KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR DİKKATSİZCE YANLIŞ KONULARA CEVAP YAZMIŞIM :)))

ÖZÜR....

ÖNCEKİ İKİ YAZIM BU MESAJA AİTTİR.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemkalici -- 22 Ocak 2017; 9:2:26 >
  • Selamlar,
    Bu büyük piller güzel ve şu anda 6 saat üstü bir kullanım süresine erişti. 4 gün kadar bekleme süresi verdi gece gündüz açık şekilde. Ama kullanım durumuna göre şu anda bana tam 2 gün gidiyor. Diğer ince piller bir gün anca gidiyor hatta gitmiyor.
    Pil durumu için programlar fayda etmiyor. %0 gözüküyor devamlı. Ve araç içi tutucusuna girmiyor bu kalın pil takılı iken.
    Fazladan bir pil var elimde ihtiyacı olana verebilirim. Şu anda orjinal ince pili ve ebaydan aldığım bir ince bir kalın pili kullanıyorum ve uzun işlerde hiç yarım kalmıyorum. Harici şarj cihazı da olmalı bence.

quote:

Orjinalden alıntı: SaMKoC

Ceyhun mrb,
    Bu pilden bende almayı düşünüyorum. Sen epeydir kullanıyorsun nasıl memnunmusun?
    Bir de, pil durumu 0% görünüyor demişsin, pil durumunu detaylı gösteren bazı programlar var "Battery_Pack_Pro" gibi, bu veya benzer programlardan birisini kullandın mı?
    Şimdiden teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunguler

Pil tam 5,5 saat sonra bitti. Sanırım ilk şarjda bu kadar götürürse sanırım 3-5 şarj sonra 6-7 saat götürür. Yarın bekleme süresini test edeceğim. Normalde orjinal pili en fazla 1,5 gün idare ediyordu beni ama genelde her akşam şarja takarım.
    Yalnız dediğim gibi pil durumunu ekranda %0 olarak görmek kötü oluyor, ne kadar idare eder anlayamıyorsunuz. Yedek pil varsa buda problem değil.
    Selamlar...

• cok tesekkurler blueshine buldum yukledım , kulaklık problemıde dedıgın gııbı yapılınca cozuldu :D

tesekkurler tekrardan.
  • öncelkike herkese merhabalar.
    bende pda cep telefonu almayı düşünüyorum hp 6815 le asus pda 525 arasında kararsız kaldım sahsen hp nin tus takımı olsaydı onu kesin almıstım ben mesaj yazarken ve birilerini ararken kalem kullanmak istmeyenlerdenim önerilerinizi bekliyorum.

2. sorum su bugun ankarada vatan computer teknosa hızlı sistem magazaları gezmedigim yer kalmadı bu ürün hiçbiryerde yok Ankarada bu ürünü nerde bulabilirim nerden alabilirim lütfen yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler
  • sanırım bu cihazla ilgisi olan kullana fazla kişi yok önceden bir soru soruldugunda hemen cevap gelirdi.
    acaba almak hata olurmu tabi Ankarada bulaibilirsem
  • öncelikle ben asus p525 kullanıyorum.....inanılmaz rahat ve kullanışlı bir cihaz...hp ye girme derim dediğin gibi tuş takımsın bir işe yaramaz bence...düşünsene wireless var msn yapıyosun tek tek harflere bas felan ekranda bir saatlik iş.....

ikinci cevap hp 6815i ben bugün ankamall teknosa ve armada da gördüm.... ama asus vatan da yok teknosa da p535 gelmiş ama ikinci el istersen sıhhiye balıkçıoğlu pasajında bulabilirsin....:)
  • neoty

çok çok teşekkürler.

bence tuş takımı olunca cihaz hem pda hem cep telefonu olmus oluyor öbür türlü avuc içi bilgisayr ozelligi baskın kalıyor.

535 modeli hemen her yerde var ama tus takımı yok.

Ankara satılan 525 modelini bilen alan var mı acaba ünternetten sipariş verip günlerce beklemek istemiyorum .
  • ikinci el bugün arkadaşa sorduk o da p990 la takas yapacaktı...çok temiz kutulu garantili 680 ytl istiyor.... takasa da giriyo adam.arkadaş da o kadar olmadığı için alamadık...
  • bu arada vatan bilgisayara git söyle telefon bölümündeki çocuğa 0 almak istiyorsan sana 2 gün içinde getirtiyorlar.bende alırken bulamamıştım.getirttirdim..ama hp 6815 alma derim açıkça. tuş olmadan olmaz bence.
  • Tüm 525 ailesine tekrardan selamlar sonunda bende sizin aranıza katıldım.

vatan bilgiyar kocamn bir yer arka taraftak itel reyonun bulunca herkesi kendi halinde müşteriyle ilgilenemekten uzak buldum ,ilk sorumda yok dediler sonra kızılayda hiçbiryerde bulamadıgımı vatanda bulabilecegimi söyleyip onları tercih ettigimi belirtince birkac dk düşünüp bi bakalım dedi verdigi cevap stoklarda yok benim sorum nerden bulabilirim cevap hiç bilmiyorum.

dün bunlar yasandıktan sonra hızlı sistem katalogunda 549 dolara 12 ay taksitle gördüm telefonla aradım kocatepedeki dükkandda olmadıgını ama kısa bir sürede getirtecegini belirtti ,şansımı diger bir bayide denedmi ellerinde 3 adet vardı Tuğra bilgisayar (Strazburg caddesi) birini telefonla ön sipariş verip akşamda iş cıkısı aldım Hüseyin ve Hakan Beye çok teşekkürler.

---------------

Benim ilk sorum su olacak bataryayı cihaza takınca dolu cıktı ve cihaz acıldı su an satrjda olan cihazımı kac saat daha sarjda tutmalıyım ısıgın turuncu rengide degişti.

bilgilerinizi bekliyorum ilerde bende elimden gelen yardım bu baslık altınd yapamya calısacagım.

2. sorum Ankarda yedek pil satan vede ekran koruyucu kılıf satan bir yer varmı acaba.

Ankarada Asus bayisi acılmıs orda olabilir mi önerileriniz bekliyorum şimdiden herşey için teşekkürler

ilk sayfadan okumaya basladım su an 5. sayfadayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 11 Temmuz 2007; 22:39:20 >

• Arkadaşlar bu shop.brando.com.hk saglammıdır? Oradan alışveriş yapacagıma ma bir sorayım dedim ilk önce.
  • Sağlamdır, ben araç tutucu aldım. Uzun sürede geldi hatta aradım adamlar hemen döndüler. Problem yok kullan bence...

quote:

Orjinalden alıntı: genositous

Arkadaşlar bu shop.brando.com.hk saglammıdır? Oradan alışveriş yapacagıma ma bir sorayım dedim ilk önce.
  • Pili piyasada yok, ebayda bulabilirsin. 2 -3 adet harici cihazıyla almıştım. Problemsiz çalışıyor. Zaten buradan da alma derim. Sanırım pili 130-150YTL dir, ama ebaydan alırsan en fazla 30€.

quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Tüm 525 ailesine tekrardan selamlar sonunda bende sizin aranıza katıldım.

vatan bilgiyar kocamn bir yer arka taraftak itel reyonun bulunca herkesi kendi halinde müşteriyle ilgilenemekten uzak buldum ,ilk sorumda yok dediler sonra kızılayda hiçbiryerde bulamadıgımı vatanda bulabilecegimi söyleyip onları tercih ettigimi belirtince birkac dk düşünüp bi bakalım dedi verdigi cevap stoklarda yok benim sorum nerden bulabilirim cevap hiç bilmiyorum.

dün bunlar yasandıktan sonra hızlı sistem katalogunda 549 dolara 12 ay taksitle gördüm telefonla aradım kocatepedeki dükkandda olmadıgını ama kısa bir sürede getirtecegini belirtti ,şansımı diger bir bayide denedmi ellerinde 3 adet vardı Tuğra bilgisayar (Strazburg caddesi) birini telefonla ön sipariş verip akşamda iş cıkısı aldım Hüseyin ve Hakan Beye çok teşekkürler.

---------------

Benim ilk sorum su olacak bataryayı cihaza takınca dolu cıktı ve cihaz acıldı su an satrjda olan cihazımı kac saat daha sarjda tutmalıyım ısıgın turuncu rengide degişti.

bilgilerinizi bekliyorum ilerde bende elimden gelen yardım bu baslık altınd yapamya calısacagım.

2. sorum Ankarda yedek pil satan vede ekran koruyucu kılıf satan bir yer varmı acaba.

Ankarada Asus bayisi acılmıs orda olabilir mi önerileriniz bekliyorum şimdiden herşey için teşekkürler

ilk sayfadan okumaya basladım su an 5. sayfadayım

• arastırmalrım sonucu pil ankara asus bayisisinde 90 dolar + kdv.

Malesef yapıskan şeffaf ekran koruyucuyu koskoca ankarada hiçbiryerde bulamadım.

Bence cihazın olmazsa olmazı ve ilk gerek modifikasyonu yapıskan ekran koruyucu olmalı Ankarada bilenler lütfen yardımcı olsunlar.

Bu arada ben tusları kullanarak mesaj yazabiliyorum T9 a uzun süre basınca cıkan modlardan abc yi secince tusları aynene cep telefonu gibi kullanmak mümkün oluyor.

Bence artık bu ciahaz için gerekli programların (müzik calıcı,dosya yoneticisi,divx codec ve player, acrobat reader ve oyunlar ... gibi) toplandıgı bir nbaslık acsak fena olmaz.
    Nazar degmesin cihazı bayagı kurcaladım mükemele bir cihaz eko sorunu yok foto cekimleri cok iyi ,foto cekerken out of memeory falan yazmadı hp gibi sürekli acık kalmıyor geceleri cihazımı tamamaen kapatabliyorum (power dügmesine uzun süe basarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 13 Temmuz 2007; 0:36:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadilanbe

SLM SLM
    Asus P525 aldım memnun değilim.Şu kadarını söyleyim geliştirme aşamasında bir ürün üstü çıktı.
    Çok ağır ve geniş,çalışırken bile ısınıyor.Bi kere aldık isteyen varsa 750 ye veririm yeni çıkanı
    alacağım.
    iyi günler

malesef forumdaki en abrtı ve ardniyetli mesaj bu ısınma olayı hikaye elimden hiç düşmedi havlar 50 dercelerde ve cihazda hiçbir ısınma yok olmasıda hiç mantıklı degil zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Bu arada ben tusları kullanarak mesaj yazabiliyorum T9 a uzun süre basınca cıkan modlardan abc yi secince tusları aynene cep telefonu gibi kullanmak mümkün oluyor.

Allah razı olsun kardeş benimde karnıma ağrılar girdi birhaftadır biryerde olmalı diye aradım aradım bulamadıydım

>>>> istanbulda koruyucu şeffaf film nereden bulabilirim bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.