Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bağlantının üzerine gelip bağlan demene rağmen bağlanmıyorsa, eğer havalimanındaki bağlantıda şifre varsa bundan dolayı olabilir.Çünkü P525 WEP2 olarak şifrelenen ağlara bağlanamıyor.Aynısı benim evdeki US Robotics'teki bağlantıda da olmuştu sonra ayarlardan değiştirince bağlandı.
  • bende de usrobotics9108 ve p525 var hocam, daha evden denemedim ancak,nasıl bir ayar değişikliği yapıcaz??
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanarslan

bağlantının üzerine gelip bağlan demene rağmen bağlanmıyorsa, eğer havalimanındaki bağlantıda şifre varsa bundan dolayı olabilir.Çünkü P525 WEP2 olarak şifrelenen ağlara bağlanamıyor.Aynısı benim evdeki US Robotics'teki bağlantıda da olmuştu sonra ayarlardan değiştirince bağlandı.
  • 192.168.1.1 ' e girip oradan security den şifre ayarları var sanırım, tam olarak hatırlamıyorum, ordan şifre türünü WEP2 değil de T ile başlayan bir biçimde
    yapıyosun, şu anda bu adrese giremediğim için tam olarak söyleyemiyorum.Ya da oradaki türlerin hepsini teker teker deneyerek de yapabilirsin zaten birkaç tane var.Umarım çözebilmişsindir.
  • havalimanında sifreli değil free internet ztn laptopla rahat rahat bağlanıorum :( ewdeykende bir sifresiz modem yakalıyorum p525 ile ama onada aynı şekilde bağlanamıyorum :( poffffff
  • P525 kullanıcları gözünüz aydın Asus, P525 içinde WM6 güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.

http://www.asus.com/news_show.aspx?id=7867

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 19 Temmuz 2007; 12:49:35 >

• eyyoooooooo!
    wm6 için ağustosun sonunda diyor,hadi hayırlısı...
  • çok iyi bir haber ya, ağustosun sonuna kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum valla
    Bir de acaba ASUS ne zaman türkiye için yeni ROM çıkaracak haberi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yxsdf

P525 kullanıcları gözünüz aydın Asus, P525 içinde WM6 güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.

http://www.asus.com/news_show.aspx?id=7867

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi)

obaaaa

• hızlı sistemden 829 ytl ye aldım p525.. daha doğrusu parasını ödedim istanbuldan yarın gelcek gidip alcam.. umarım pişman olmam.. istediğim kadar iyidir inş
  • hayırlı olsun pişman olmazsın bence
  • wm6 deyip duruyor herkes ne üstünlügü var wm5 göre bilen varmı yoksa basit bir güncel versiyonmu.
    eğer geliştirilmiş üstün bir versiyonsa sevindirici.
  • merhaba

bazı .exe dosyalı programları kuramıyorum. Genelde bilgisayarımda takılı iken tıklıyorum ve kurmaya başlıyor, daha sonra telefondan kurmaya başlıyor. Ama bazı programlarda geçerli bir win32 uygulaması değildir uyarısı çıkıyor. böyle durumda telefonun hafıza kartına atıyorum ve kurmayı deniyorum ama oradan da olmuyor.
    Nasıl kurulacak?

Bir de .cab dosyası olan programları nasıl kuracağım? Yükleme aracısında birşey çıkmıyor.
  • o dosyaları bilgisayardan açmıyacaksın dosya yöneticisinden açman gerekiyor, cab dosyalarını da pda'ya atıp ordan açıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stayler007

hızlı sistemden 829 ytl ye aldım p525.. daha doğrusu parasını ödedim istanbuldan yarın gelcek gidip alcam.. umarım pişman olmam.. istediğim kadar iyidir inş

telefonu bu sabah teslim aldım... kızdığım bir nokta hafıza kartı vermemeleri.. insan bari bi 32mb lik takar :) 1 gb lik kart parası ödedik bide 851 ytl toplam vermiş oldum... telefonu açtım kullanım klavuzunu aldım elime bakıyodum açmadan öcne 4 saat şarj edin yazıyor :) geri kapattım şarja taktım bekliyorum :)
  • Slm
    Arkadaşlar P525 konusunda naçizane bildiklerimi paylaşmak istedim
    Bu cihaz o kadarda kötü değil ancak dijital dünya öyle hızlı gidiyorki aldığınız alet bi iki gün içinde demode oluyo maalesef..
    P525 ten sonra 535 çıkardı gps entegre etti falan filan...
    fiyat biraz yüksek aslında piyasada satılan ceptelefonlarına bakınca fiyatın normal olduğu görülür.
    önce pilden şikayetçiydim sonra geceden sabaha şarzda devamlı tutarak bi hafta sonra bekleme süresi 3-4 günü geçiyor.cihazı hiç kapamıyorum otomatik olarak
    bildiğiniz gibi beklemeye uykuya geçiyor,yalnız şurası bir gerçekki ceptelefonu kullanım kolaylığı bunlarda yok sopa elde dolaşacaksın...
    2GB kart 4 adet navigasyon yüklü,bisürü program yüklü banamısın demiyo işlemci hızı yeterli bir cihaz...

Navigasyon cihazı hobisi olanlara bi haber spectec firmasının bluetooth SDG-813 GPS çıkardı minisd kart gibi üstünde şık bi anteni var içinede mikro sd hafıza kartı
    giriyo yani hem hafıza kartı hemde gps olarak kullanılıyo...ayrı bi gps taşımıyosun ...bikaç ay içinde mağazalara gelir bakmak isteyenlerhttp://www.spectec.com.tw

Bir Sorunum var konuya bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim: daha önce zil sesi olarak MP3 atıyodum sonra yüklediğim programlardanmıdır nedir MP3 kabul
    etmiyor normalde mp3 çalıyo fakat zil sesi olarak atanamıyo ?

• Arkadaşlar WM6 için Language kısmında p525 için iki tane dil seçeneği yazıyor
    sadeleştirilmiş ve geleneksel Çince ve birde Rusça
    Şuan Türkçe gözükmüyor. İngilizcesi iyi olan arkadaşların mail atarak durumu sorması super olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanarslan

o dosyaları bilgisayardan açmıyacaksın dosya yöneticisinden açman gerekiyor, cab dosyalarını da pda'ya atıp ordan açıcaksın

.cab dosyalarını pda'ya attım. .cab dosyasına tıklayınca explorer açılıyor ve bir sürü xml kodları çıkıyor. Yani kurulum gerçekleşmiyor. Kurulumu nereden yapacağımı menüleri yazarak açıklarsan sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadilanbe

Slm
    Arkadaşlar P525 konusunda naçizane bildiklerimi paylaşmak istedim
    Bu cihaz o kadarda kötü değil ancak dijital dünya öyle hızlı gidiyorki aldığınız alet bi iki gün içinde demode oluyo maalesef..
    P525 ten sonra 535 çıkardı gps entegre etti falan filan...
    fiyat biraz yüksek aslında piyasada satılan ceptelefonlarına bakınca fiyatın normal olduğu görülür.
    önce pilden şikayetçiydim sonra geceden sabaha şarzda devamlı tutarak bi hafta sonra bekleme süresi 3-4 günü geçiyor.cihazı hiç kapamıyorum otomatik olarak
    bildiğiniz gibi beklemeye uykuya geçiyor,yalnız şurası bir gerçekki ceptelefonu kullanım kolaylığı bunlarda yok sopa elde dolaşacaksın...
    2GB kart 4 adet navigasyon yüklü,bisürü program yüklü banamısın demiyo işlemci hızı yeterli bir cihaz...

Navigasyon cihazı hobisi olanlara bi haber spectec firmasının bluetooth SDG-813 GPS çıkardı minisd kart gibi üstünde şık bi anteni var içinede mikro sd hafıza kartı
    giriyo yani hem hafıza kartı hemde gps olarak kullanılıyo...ayrı bi gps taşımıyosun ...bikaç ay içinde mağazalara gelir bakmak isteyenlerhttp://www.spectec.com.tw

Bir Sorunum var konuya bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim: daha önce zil sesi olarak MP3 atıyodum sonra yüklediğim programlardanmıdır nedir MP3 kabul
    etmiyor normalde mp3 çalıyo fakat zil sesi olarak atanamıyo ?

teknoloji herzaman gelişecek. bunun önüne geçemmessin... teknoloji gelişcek diye de yeni si çıkar ben bira daha bekleyim dersen eğer.. bi 10-15 sene hiç bişe alma derim. ozaman al sonra bi 15-20 sene daha geçsin..
    ben 4 yıldan fazal nokia 6600 kullandım. bence süper bir telefon.. antalya tatilinde denize sokmasaydım eğer.. bi 2-3 sene daha kullanırdım.. telefon bozuldu bahanesiyle p525 aldım daha bu sabah... arkadaşımda vardı 2-3 kez kullandım.. ama ilk kez kendi pda'm oldu.. biraz zor geldi ama örencez.. umarım pişman olmam

• Koruyucu kılıf ,ekran koruyucu satan bir yer varmı Ankarada ?? ben hala bulabilmiş degilim.

Cihzaı günlerdir kurcaladım sadece yorumlar yapılmıs güvenilir programları yukledim hiçbir sorun yok inşallahda hiç olmaz.
  • arkadaslar p 535 ile ilgili bir yorumdan alıntı yapmak istiyorum sanırım bizim cihazıda yakından ilgilinediriyor ,güvenilir olmayan ve denenmemiş programları yuklememeye calısın.

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

WM6 kurmayın Türkçe'si çıksa bile !

1- Resim çekme özelliği resmen bitmiş. Resimde dikey dikey çizgiler çıkıyor, resimin bir yarısı gözüküyor bir yarısı tamamen gri gözüküyor vs vs. Asus'un forumunda bu problemden bahseden birçok kişi var.

2- Telefonu açınca hat alması 10 dk yı buluyor. Bu forumda WM6 kuran bir arkadaş da da aynı problem oluyormuş.

WM6 TAMAMİYLE BİR REZALET, HİÇBİRŞEY ÇÖZMEDİĞİ GİBİ PROBLEMLER ÇOĞALIYOR..

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.