Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jiwago

arkadaslar p 535 ile ilgili bir yorumdan alıntı yapmak istiyorum sanırım bizim cihazıda yakından ilgilinediriyor ,güvenilir olmayan ve denenmemiş programları yuklememeye calısın.

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

WM6 kurmayın Türkçe'si çıksa bile !

1- Resim çekme özelliği resmen bitmiş. Resimde dikey dikey çizgiler çıkıyor, resimin bir yarısı gözüküyor bir yarısı tamamen gri gözüküyor vs vs. Asus'un forumunda bu problemden bahseden birçok kişi var.

2- Telefonu açınca hat alması 10 dk yı buluyor. Bu forumda WM6 kuran bir arkadaş da da aynı problem oluyormuş.

WM6 TAMAMİYLE BİR REZALET, HİÇBİRŞEY ÇÖZMEDİĞİ GİBİ PROBLEMLER ÇOĞALIYOR..

şuan p525 imde wm6 kulanıyorum böyle bir sorunum yok!içiniz rahat olsun.aksine çok daha hızlı bende.

bu arada türkçe rom beklemeyin wm5 için.istiyen arkadaşlar unoffical yada asusun kendi ingilizce romlarını cihazına yükleyebilir.Yüklerken size uyarı verecektir region uymuyor gibisinden bunun içinde asus unlock lang die googledan aratmanız yetecektir.
    ayrıca asusun sitesindeki yeni firmware i türkçe wm5 e yükleyebilirsiniz.bunun için herhangi bir sakınca yoktur.

Rom ve firmware ayrı şeylerdir..

Sizlere rom,firmware update konusunda bilgilerimi aktarmak isterim.Tşkler

*wm6 p525http://forum.donanimhaber.com/m_16015559/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 22 Temmuz 2007; 8:35:27 >

• stylus olmadan oynanan kaliteli denemiş oyun onerisi olan varsa paylaşırsa cok makbule gecer.
  • arkadaşlar gelen aramalrdan adres defterine(kişilere) kaydetmek biraz meşakatli.Bunu kısaltacak bir program bilen kullanan varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinipek

arkadaşlar gelen aramalrdan adres defterine(kişilere) kaydetmek biraz meşakatli.Bunu kısaltacak bir program bilen kullanan varmı.

stylusla numaranın üstüne bir üsre basıp bekleyince save tı contacs cıkıyor isim yazıyorsun oluyor gayet pratik bir şey bence.
  • .cab olan dosyaları nasıl kuracağım? Biri yardım etsin lütfen.

.cab dosyalarını pda'ya attım. .cab dosyasına tıklayınca explorer açılıyor ve bir sürü xml kodları çıkıyor. Yani kurulum gerçekleşmiyor. Kurulumu nereden yapacağımı menüleri yazarak açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildirim2

.cab olan dosyaları nasıl kuracağım? Biri yardım etsin lütfen.

.cab dosyalarını pda'ya attım. .cab dosyasına tıklayınca explorer açılıyor ve bir sürü xml kodları çıkıyor. Yani kurulum gerçekleşmiyor. Kurulumu nereden yapacağımı menüleri yazarak açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler

cab installaer diye bir programla cab dosyalarını kurabilirsin.

rapide kullandıgım sorunusuz olan versioynunu yukluyorum buyur.
    http://rapdshare.com/files/45822421/cabinstl111.rar.html

p525 kullanıcıları baslıga sahip cıkarsa ve m3esajlarıyla guncel tuarsa cok iyi olur.

• Temiz bir Asus P525i 2. el olarak kaça ve nereden bulabilirim. P525ini satmak isteyenler PM ile haberleşebilirler. Ayrıca 0ı veya temiz 2. eli Doğubank veya başka yerlerde ne kadardır. Qtek S200, Imate Jamin den iyimidir.
  • Aslında yanlış anlattım var olan kişiye gelen aramalardan başka bir numarayı kişiye ikinci bir telefon numarası olarak kaydetmek çok zor.Bunun için bir program varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinipek

Aslında yanlış anlattım var olan kişiye gelen aramalardan başka bir numarayı kişiye ikinci bir telefon numarası olarak kaydetmek çok zor.Bunun için bir program varmı?

copy paste ile kolayca yapabilirsin.
  • MASAÜSTÜ ŞARZ CİHAZI VE PİL VARMI NEREDEN BULABİLİRİZ ?
  • arkadaşlar tel i yeni aldım. ve bikaç sorunum var...yardım ederseniz çok memnun olurum...

sorun 1-telefonun bütün uyarılarını vb... sessize aldıım halde ben birisine sms atıncaa mesaj iletildi diye birşey çıkıor.sol alttada "son ver"die bişi.ister ona basiim yada basmiiim o kayboluyor ve yukardan oturum sonlandırıldı die bişi çıkıor.VE SESLİ bi şeklde....bunun gelmesinede razıyım fakat ses çıkmasın:S:S:S

soru= programları çarpı işareti ile kapattıımızda altta çalıştırıorr.programları tamamen kapatmak mümkünmü yoksaa bellek ten mi kapatabilioruz sadece?

tuş takımında en alt solda değişim aracı olarak kullnılan tuş var.ama ben symbian gibi kullndıım programı altta çalıştırıp dier programa geçemiyormuyum.o değişim tuşunun üstündeki ler değişmiyormu.???

teşekkkr ederim...
    yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Arkadaslar lutfen turkcemizi duzgun yazip konusalim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom_16

soru= programları çarpı işareti ile kapattıımızda altta çalıştırıorr.programları tamamen kapatmak mümkünmü yoksaa bellek ten mi kapatabilioruz sadece?

Başlat > Settings > Sistem > Bellek > Çalışan Programlar > Tüm Durdur

Kısa yolunu bilen varsa ve buraya aktarırsa sevinirim.
    Daha önce bunun cevabı verilmişti. Eski yazıları okumanızı tavsiye ederim. gerçi 20 küsür sayfa oldu. Çok düzensiz gidiyor burası.

İn_cesu haklısın. Türkçe çok önemli. Ama görüyorsun ki Türkç çeviriler bile çok kötü.
  • i launcher programı ile geri planda çalsıan tüm programları kapatabilmek mümkün.

benim sorunum bu cihaz için dogru düzügn kaliteli oyun bulamamk onceden 66oo ım vardı sonic gibi harika n Gage oyunlar mevcuttu.
  • teşekkürler jiwago.ama yani bunun başka yolu olmalı böle olması çok saçma...o yerden teker tekerde kapatmak mümkün bnm bahsettiğim o değil.

yıldırım sayfalar dediğin gibi çok karmaşık.ben bayadır arıyorum çıkmadı böle birşey.
    asıl önemli konu şu mesaj atıncaa "oturum sonlandı" die sesli birşey glmesi:S
  • çarpıya basınca programlar tam kapanmıyor küçültülmüş windows sayfası gibi geri planda kalıyor 6600 serisi telefonlarda bunu c tusuna basarak halletmek mümkündü benim görebildigim kadarıyla pdalarda böyle bir şey yok.
  • ya arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. asus p525'im var ve aslında çok da memnunum, her ne kadar kurduğum programları karta da kurmuş olsam, bazı dll'leri karta da atmış olsam cihazın hafızasında yer azaldığı için ve hard reset dahi atınca 50mb ile açıldığı için wm5'i yeniden kurayım dedim.

her ne kadar cihaz şimdi 72mb ile başlasa da keşke kurmasaydım, türkçeleştirmesi hiç de güzel olmadı siteden bulduğum. orjinalindeki ile arasında dağlar kadar fark var. çok araştırdım ancak uygun bir türkçe paket vs bulamadım.

p525 kullanıcılarından bir ricam var. cihazdaki orjinal rom'u yedekleyip rapid ya da uygun bir yere upload edebilecek bir yardımsever çıkarsa çok minnettar kalacağım.

Teşekkür ederim
  • ya arkadaşlar bluetooth bağlantısı nasıl ayarlanıp yapılıyor cep teli tanımadı
    P525 KULLANIYORUM AMA DAHA ÇOK YENİ
  • biraz kurrcala halledersin .artık ben bu baslıkta bir sey paylaşıp mesaj yazmayacagım baslıgı canlandıralım dedik sanki hiç kullancı yok , p 525 sahipleri cok duyarsız bir şeyler yapalım dedik kimseden tepki yok. herkes basının caresine baksın artık iyiliklerde bir yere kadar yapılır.
    Halbuki her bananeci p525 kullanıcısı buraya yazılan mesajların ve paylaşımların onların lehine oldugunu bilmeli v buna göre davranmalı yoksa cihazı kullana fosiller olarak kalmaktan baska bir netice olmayacak.

bye bye p 525 baslıgı (p525 kullanıcısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 6 Ağustos 2007; 16:16:52 >
  • valla arkadaşım ben bu cihazı yeni aldım.ama bu forumu bir yıla yakın takip edip elimden geldiği kadar bildiklerim paylaşmaya bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum ve inanın nette tek favorim bence hemen bu kadar kızma bak her gün yeni birileri katılıyor onlar bu durumlarda çaresiz ne güzel dualar alıyorsunuz biraz evvel bir mesaj okudum allah razı olsun bende bunu arıyordum falan dedi biri.genede sen bilirsin ama bence sakin olmakta fayda ve yarar var malum yaz mevsimi herkes orada burada saygılar sunarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

biraz kurrcala halledersin .artık ben bu baslıkta bir sey paylaşıp mesaj yazmayacagım baslıgı canlandıralım dedik sanki hiç kullancı yok , p 525 sahipleri cok duyarsız bir şeyler yapalım dedik kimseden tepki yok. herkes basının caresine baksın artık iyiliklerde bir yere kadar yapılır.
    Halbuki her bananeci p525 kullanıcısı buraya yazılan mesajların ve paylaşımların onların lehine oldugunu bilmeli v buna göre davranmalı yoksa cihazı kullana fosiller olarak kalmaktan baska bir netice olmayacak.

bye bye p 525 baslıgı (p525 kullanıcısı)

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.