Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DEISIS

quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: DEISIS

Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u .

Sormak istediğim

* HP de BACKUP (yedekleme) yapabiliyordum. Asus ta bu özellik yok mu?
    *Orjinal yazılım üzerindeT9 english var ve benim gibi aşırı fazla yazı yazan biri için bu ihtiyacıma cevap vermiyor T9 Türkçe eklentisi var mı?

Daha önce yıllarca HP ipAQ kullanan birisi olarak HP'nin teknik desteği konusunda yazdıklarınıza KESİNLİKLE KATILMIYORUM. garantili cihazları en ufak bir arızada bile yenisi ile değiştirebiliyorlar, çok hızlı yanıt alıyorsunuz, mesai saatleri içerisinde her türlü PDA için telefonla teknik destek almak da mümkün? Sanırım sizin cihazınız garantili değil di?

HP'lerdeki backup yazılımı Asus'larda yok. Onun yerine çok daha iyi olan Spb Backup yazılımını kullanabilirsiniz. Üstelik aldığınız yedekleri yazılım kurulu olmasa bile inmeniz (restore) mümkün

P525 için Türkçe T9 var ancak fiziksel tuş takımı kullanımı için değil, ekrandaki sanal klavye kullanımı için. Fiziksel tuş takımında T9 Türkçe kullanmak için biraz "akrobasi" yapmak gerekiyor; bu işlemin nasıl yapılacağı bu konu başlığı altında anlatılmıştı.

Öncelikle sorularımı cevaplama nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
    Bahsettiğiniz SPB Backup in kullanmımını biraz daha açarsanız sevinirim..

HP ye gelince Ipaq cihazım garantiye ilk gittiğinde tam 6AY gelmedi.
    Gerekçeler: (Lütfen sıralamaya dikkat edin saçmalığı farkedeceksiniz)
    1. AY:Parça bekleniyor... (Yenisini gönderin talebi reddedildi!!!)
    2. AY:Parça hala bekleniyor. (Yenisini gönderin talebi yine reddedildi)
    3. Ay: KULLANICI HATASI!! 485$ talep edildi (Nasıl olur hani parça bekleniyordu???)
    4. Ay: Cihazımı geri gönderin talebinde bulundum. Verilen Cevap: BİZDE BÖYLE BİR CİHAZ BULUNMUYOR!!????!!!
    4.Ay sonu: Cİhaz bana geldi. Bimeks Yetkilisi cihazı garantiye gönderirken kontrol ettiği için o bile şaştı bu işe.
    5.Ay: KONYA BİMEKS Yetkilisi Vahit Bey in ısrarları ile cihaz garanti kapsamında onarıldı.
    6.Ay: Cihaz elime geçti. Kalemini HP teknik servisi sağolsun Ödünç ÇALMIŞ!

Cihaz 3 defa daha garantiye gitti. Ve son gidişinde para iadesi talebinde bulundum. 1.5 aylık Hp Müşteri ilişkileri Yetkilisi Nihan K.. Hanımla konuşmalarım sonucu paramı iade alabildim..

KATILIN yada KATILMAYIN. Siz bilirsiniz. Belki milyonda bir oluyodur .İşte o BİR benim. Ve katıla katıla gülüyorum ...

Saygılarımla..

herzaman bu tür sorunlar yaşanıyor malesef... herkes satana kadar süper davranıyor elinden gelen tüm yardımı yapıyor ama sattıkdan sonra umrunda olmuyor bidaha nasıl olsa parasını aldıyor adam :D
    bende laptopda benzer sorun yaşadım 3 kez götürdüm yetkili servise aşırı ısınmadan.. açtı temizledi fanlarını tmm sorun yok dedi verdi.. eve getirdim fanlar ses yapmaya başladı başka servisi aradım evde geldi baktı sorun yok dedi.. çok fazla ısınma olmasına rağmen normal dedi..

en son aradım keysmart yetkili servisi müdüre bağlamalarnı istedim konuştum baya bi ertesi gün geldi aldılar laptopu ana kart değişcek dediler.. 2 hafta sonra aradım aakart sipariş ettik bekliyoruz dediler... biraz garip geldi anakartın 2 hafta geçmemesine rağmen gelmemesi enteresan bişey. aradım tekrar böyle bir aakart siparşi yapılıp yalımadığını sordum.. herhangi bir sipariş yapılmamış yetkili servis beni oyalıyor... şikayetde bulundum.. ertesi gün yetkili servis beni aradı şikayet ettiğim için :) ... bana dedi biz sipariş yapmıştık ama anlamamışlar dedim ben tüketici haklarına başvuruyrum yarın laptopumu bugün getirin verin.. 2 hafta sizde kaldığı içinde 250 ytl bana para vermenii talep ediyorum dedim... getirdiler laptopu verdiler arayı vermediler.. aynı gün aradılar tekrar size yeni laptop getitiriyoruz değiştircez dediler tüketici haklarına gitmeyin fln fistan :).. 1 hafta sonra aradılar laptopunuz geldi eskisini getirin yenisini alıdn die.. gittim adım bendekinin 1 üst modelini verdiler :)... 1 yıl kullanmıştıım onu şuanda buda yeni :) herzaman sıkıştırın ama çok sıkıştırın kazanan siz olursunuz

• Turkcell MMS ayarını bir türlü yapamadım bir türlü olmuyor, forumda konu gündeme gelmiş tarifler yapılmış ama yapamadım lütfen çok rica ediyorum yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gby -- 19 Ağustos 2007; 13:58:23 >
  • arkadaşlar nedense msn şifresini kabul etmiyor, asus p525 sahibiym bende. format atınca 1 kere giriyorum sonra birdaha girmiyor hata veriyor. neden olabilir bilen varmı?
  • sanırım winmobile 6 güncellenmesinde türkiye yok ?

http://www.asus.com/news_show.aspx?id=7867
  • bendede aynı problem var eşleştirmede problem yok karşı telefonun bütün datalarını görüyorum yanlız benim cihazıma giriş yaptığımda hiç dosya görünmüyor adeta görünmez oluyorlar nerde hata yapıyorum anlamadım(taamam hallettim çok kolaymış gözümden kaçmış alta send folder menüsünü görmemişim çok kolay ok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankara -- 22 Ağustos 2007; 17:33:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

wm6 hakkında konu açmıştım p525 için istiyen bakabilir

ben sizlerden bişi rica edecektim.

türkçe wm5 (p525 in üstünde gelen) kullanan arkadaşlardan rica bir resco file manager ile windows klasörü altındaki wince.nls dosyasını bana zipleyip gönderebilir mi
    wm6 türkçeyi yapıyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var

ingilizce kullanıyorum eger işini görürse hemen gönderebilirim.
    Türkçe kullannalrdan ses yok şimdilik.
  • Hepinize selam arkadaşlar...

ASUS P525 alanlardan biriyim. Güzel oyuncak ama benim ufak bir problemim oldu.

1) Makinenin SD kartına Pocket Divx i yukledim.

2) çalıştı , sorun yok.

3) sonra farkettim ki Windows media player , mp3 leri çalmıyor yani nasıl çalmıyor? ---> Yüklemeden evvel tanıyıp görüyordu(hatta listem bile vardı)

4) telefon çaldığında orjinal seslerine dönüş yapıyor... Yani tekrar tanımlama yap dediğimde cihaz beni pek sallamıyor.

5) Şimdi sorun burada başlıyor:

- SD kartına yuklediğim Pocket Divx i kaldırdım(cihaz kaldırdım dedi)
    - Menulerde ikon denilen zımbırtısı duruyor,tıklayıncada program çalışıyor.
    - ve hala mp3 koyamıyorum çalma sesine....(kabul etmiyor (windows default diyo )

Ben bu programı bu makineden nasıl silerim ? (teknik bakımdan kullanıcı yoluyla silindi) - Bir de resetlesem makineyi işe yarar mı? En kötü Hard-reset yaparsam makineye başıma ne gelir sonra ki adımlar da?

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Son gelişme REG olayına da el attım , Pocket Divx e ait ne var ne yoksa tum kayıtları sildim. Durumda bir değişlik yok :( Default zil sesleri dewam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 22 Ağustos 2007; 10:11:44 >

• hard reset senn işin bence hoca bende yeni estoreden spariş ettim 840ytl ye bakalım ne zaman gelicek muğlada oturuyorum bu arada

daha önce n70 kullandım 6630 filan yani hep symbian gittim sonra m500 casper şimdide bu bakalım nası???
  • Walla çaktım hard reseti Allah ne verdiyse diye. Düzeldi. Bakalım daha neler gelecek başımıza... 840 YTL ye aldın. Eh biraz pahalı geldi benim kine göre..
  • abicim taktım kafaya napalım psikopat oldum adamlar zaten yollamadı uyuz ettiler estroden almıştım daha ucuz neresi varki ??? gerçi başka sitelerde gördüm ama pek güvenemedigim için sağlam olsun dşe estoreden aldım !!bide ses te yankı oluyormu bu alette??? hp alıcaktım ses te çok kötü yankı varmış ondan vaz geçtim biide normal fiyatı ne kadar ki?? sen kaça aldın abicim???

biraz uzun yazdım gevezelik olsun die kızmayın arttık

• Al sana ikinci problem abicim : 1 adet mesaj yazıyorsun , mesajı atıyorsun , 2 adet mesaj geçiyor karşıya , onu da bırak kontor denilen zıkkım bitecek. ona uyuz oldum. umarım bu bir problemdir (çözülebilir olsun da)
  • Arkadaslar wm6 güncellemesi cıoktımı yukleyen oldumu wm5 e gore cok fazla + sı varmı acaba.
  • valla bende merak ediyorum wm6 noldu die hemen yükliycem zaten...ses yankı yağıyormu die sormuştum ama nie kimse cvb yazmıyor???
  • p525 hakkında bikaç sorum olacak 3g yok diyolar inteneti ne kadar hızlı , dısarı ve kulaklık ses kalitesi nasıl , suanda n73 kullanıyorum ondan yuksekmi ?
  • arkadaslar merhaba, ben de yaklasik 10 gundur p525 kullaniyorum ve almadan cok arastirdim gercekten piyasayi..ilk defa pda kullaniyorum fakat bilgisayardan orta halli anlayan arkadaslarin bile zorlanmadan kullanacaklarini dusunuyorum..ses problemi bende de vardi fakat hoparlorun sesini kisinca duzeldi, en azindan konustugum insanlardan ilk aramalarda sikayet geliyordu ama su an kimse yanki var demiyor..
    benim de bi iki sorum olacak anlayan arkadaslara; wm6 asus'un resmi sitesinde henuz turkce gozukmuyor, yukleyen arkaadaslar nerden buluyor ve esas onemlisi "nasıl yükleniyor bu cihaza"?
  • quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

Al sana ikinci problem abicim : 1 adet mesaj yazıyorsun , mesajı atıyorsun , 2 adet mesaj geçiyor karşıya , onu da bırak kontor denilen zıkkım bitecek. ona uyuz oldum. umarım bu bir problemdir (çözülebilir olsun da)

Msg atarken türkçe karakter kullanmadan yolla tek msg olarak gider nokia lardada oluyodu bana aynı problem
  • 2msj olayı halada oluyor bende 5200 var daha gelmedi pda kargodaymış.. ing karekter kullanın arkadaşlar..t9 da bence cok gerekli bisey degil ben zaten hic kullanmadım onu çok gereksiz bişey ona lafımı anlatana kadar 10kere yazıyorum ben msj ımı
  • Arkadaşlar bu SPB BACKUP denen naneyi yüklemek istiyorum cihazla gelen bonus cd den(register edilmiş halini) lakin şifre istiyor ve işin enteresan tarafı bu şifre nerede yazıyor onu bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

Saygılarımla..
  • yarın sabah gelicek inşallahhhhhh kargodannnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

Al sana ikinci problem abicim : 1 adet mesaj yazıyorsun , mesajı atıyorsun , 2 adet mesaj geçiyor karşıya , onu da bırak kontor denilen zıkkım bitecek. ona uyuz oldum. umarım bu bir problemdir (çözülebilir olsun da)

Msg atarken türkçe karakter kullanmadan yolla tek msg olarak gider nokia lardada oluyodu bana aynı problem

Abi öle olmuyor işte , unicode u felan kapadım bazen bir gidiyor bazen iki anlamış değilim ,işin komik yani bu problem bu PDA lar için eksi mi değil mi? Düşünsene , fatura yetişir mi? aynı mesajı 2 kere göndermesi komik yane. Şebekeye yüklensen , olmaz..

Tel ENG , klavye ENG , TR nin "T" si yok telefonda.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.