Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u .

Sormak istediğim

* HP de BACKUP (yedekleme) yapabiliyordum. Asus ta bu özellik yok mu?
    *Orjinal yazılım üzerindeT9 english var ve benim gibi aşırı fazla yazı yazan biri için bu ihtiyacıma cevap vermiyor T9 Türkçe eklentisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEISIS -- 6 Ağustos 2007; 20:44:19 >
  • benimde bir sorunum daha var outlok ayarı yapabiliyormuyuz yeni hesap açıp pop3 desteği ile yani outlook üzerinden e-mail alıp verebilirmiyiz.
  • arkadaşlar hepsi tamam da ses kalitesi nasıl OBJEKTİF görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...
  • Arkadaslar asus p 525 kullanıcısıyım ama p535 baslıgına takılıyorum orda yardım sever pek cok arkadas var sizide beklerim burdaki arkadasalrın cogunun yardımsever ruhu kalmamıs.
  • arkadaslar bluetoothtan herhangı bırseyı dıger telefonuma gonderemıyorum yardımcı olursanız sevınırım....
  • ana pencerede alt sağda BT ikon'dan önce bluetooth't aktif hale getiriyorsun. daha sonra tekrar bu ikona tıklayıp BT manager seçeneğini tıklıyorsun. karşına bir sayfa geliyor ve sen en altta "New" seçeneğine tıklıyorsun. yine bir sayfa çıkıyor ve sen sayfayı aşağı doğru kaydırıp sondan 2. satırı, yani,
    " explore a BT device" tıklıyorsun.aramaya başlayınca zaten bulduğu BT cihazını görürsün ekranda. artık geriye eşleştirmek kalıyor.
  • --------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar Asus p525 yeni aldım yanlız ufak bir sorun yasadım bu konuda yardım ederseniz sevinirim telefonuma format gerekiyor format nasıl atarım windows cd ve drıver yok asusun sitesinden drıveri indirdim ama calısmıyor drıveri ve mobil windowsu nasıl bulabilirim birde nasıl format atacağımı geniş bir sekilde anlatırsanız tesekur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEISIS

Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u .

Sormak istediğim

*Orjinal yazılım üzerindeT9 english var ve benim gibi aşırı fazla yazı yazan biri için bu ihtiyacıma cevap vermiyor T9 Türkçe eklentisi var mı?

Daha önce yıllarca HP ipAQ kullanan birisi olarak HP'nin teknik desteği konusunda yazdıklarınıza KESİNLİKLE KATILMIYORUM. garantili cihazları en ufak bir arızada bile yenisi ile değiştirebiliyorlar, çok hızlı yanıt alıyorsunuz, mesai saatleri içerisinde her türlü PDA için telefonla teknik destek almak da mümkün? Sanırım sizin cihazınız garantili değil di?

HP'lerdeki backup yazılımı Asus'larda yok. Onun yerine çok daha iyi olan Spb Backup yazılımını kullanabilirsiniz. Üstelik aldığınız yedekleri yazılım kurulu olmasa bile inmeniz (restore) mümkün

P525 için Türkçe T9 var ancak fiziksel tuş takımı kullanımı için değil, ekrandaki sanal klavye kullanımı için. Fiziksel tuş takımında T9 Türkçe kullanmak için biraz "akrobasi" yapmak gerekiyor; bu işlemin nasıl yapılacağı bu konu başlığı altında anlatılmıştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: DEISIS

Yaklaşık 3 haftadır P525 kullanıcısıyım. Daha öncesinde 2 yıla yakın Hp Ipaq 6515 kullandım HP teknik desteğinin REZİLLİĞİ nedeniyle aldım ASUS u .

Sormak istediğim

Daha önce yıllarca HP ipAQ kullanan birisi olarak HP'nin teknik desteği konusunda yazdıklarınıza KESİNLİKLE KATILMIYORUM. garantili cihazları en ufak bir arızada bile yenisi ile değiştirebiliyorlar, çok hızlı yanıt alıyorsunuz, mesai saatleri içerisinde her türlü PDA için telefonla teknik destek almak da mümkün? Sanırım sizin cihazınız garantili değil di?

HP'lerdeki backup yazılımı Asus'larda yok. Onun yerine çok daha iyi olan Spb Backup yazılımını kullanabilirsiniz. Üstelik aldığınız yedekleri yazılım kurulu olmasa bile inmeniz (restore) mümkün

P525 için Türkçe T9 var ancak fiziksel tuş takımı kullanımı için değil, ekrandaki sanal klavye kullanımı için. Fiziksel tuş takımında T9 Türkçe kullanmak için biraz "akrobasi" yapmak gerekiyor; bu işlemin nasıl yapılacağı bu konu başlığı altında anlatılmıştı.

Öncelikle sorularımı cevaplama nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
    Bahsettiğiniz SPB Backup in kullanmımını biraz daha açarsanız sevinirim..

HP ye gelince Ipaq cihazım garantiye ilk gittiğinde tam 6AY gelmedi.
    Gerekçeler: (Lütfen sıralamaya dikkat edin saçmalığı farkedeceksiniz)
    1. AY:Parça bekleniyor... (Yenisini gönderin talebi reddedildi!!!)
    2. AY:Parça hala bekleniyor. (Yenisini gönderin talebi yine reddedildi)
    3. Ay: KULLANICI HATASI!! 485$ talep edildi (Nasıl olur hani parça bekleniyordu???)
    4. Ay: Cihazımı geri gönderin talebinde bulundum. Verilen Cevap: BİZDE BÖYLE BİR CİHAZ BULUNMUYOR!!????!!!
    4.Ay sonu: Cİhaz bana geldi. Bimeks Yetkilisi cihazı garantiye gönderirken kontrol ettiği için o bile şaştı bu işe.
    5.Ay: KONYA BİMEKS Yetkilisi Vahit Bey in ısrarları ile cihaz garanti kapsamında onarıldı.
    6.Ay: Cihaz elime geçti. Kalemini HP teknik servisi sağolsun Ödünç ÇALMIŞ!

Cihaz 3 defa daha garantiye gitti. Ve son gidişinde para iadesi talebinde bulundum. 1.5 aylık Hp Müşteri ilişkileri Yetkilisi Nihan K.. Hanımla konuşmalarım sonucu paramı iade alabildim..

KATILIN yada KATILMAYIN. Siz bilirsiniz. Belki milyonda bir oluyodur .İşte o BİR benim. Ve katıla katıla gülüyorum ...

Saygılarımla..

• Birde aşagıdaki linke bakın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_16580000/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Birde aşagıdaki linke bakın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_16580000/tm.htm

Asus a gveniyorum . En azından bütün bu olanlardan sonra HP ye olduğundan daha çoookk daha fazla. H6515 de göremediğim karşılığı ASUS da görürüm inşallah. İlginize teşekkürler. İçimi rahatlattınız...
  • Merhaba araniza yeni katildim.
    Bu sabah aldim P525'i
    Alir almaz da WM6 yükledim.
    Baska WM6 romu kullanan var mi aranizda?
  • WM6 Stabil olarak çalışıyor mu yaw P525 te?

Bu arada teknik servisten memnun olan arkadaşlara hayırlı olsun ama bende cihazımı şebeke problemi ve eko sorunu yüzünden götürdüm yapılan işlem sadece sim kartın takıldıgı yerdeki soketin bacaklarını düzeltmek olmuş ve ben söylemeden romu bile update etmeyi unutmuş servisteki arkadaş. Ve ben ne yapacagımı bilmiyorum ciddi bir şebeke ve eko problemim var, telefonumun mesaj hafızasında bir sürü kim aramış cell mesajları duruyor. Çünkü şebeke muhtemelen dışarıdan arama geldiğinde gidiyor. Ama bu sürekli olmayan günde 1-2 kere tekrarlayan bir sorun oldugu için servise anlattıgımda bir sorun olmadıgını testlerden başarı ile geçtiğini söylediler cihazımın. Ve eko problemi ile iligli olarak bana söyledikleri şey telefonun sesini kısıp kullanmammış tamam kısıyorum kısınca yüzde yüz bir sonuç elde edemiyorum ama en azından konuştuğum kişinin rahatsızlığı azaldı fakat sesi kısıncada bu sefer telefonun çalma sesi az çıkıyor ne yapacagım anlamadım. Şimdi ise sesim karşı tarafa az gitmeye başladı durup dururken birde böyle bir sorun çıktı telefonun ve konuşmanın sesini yükselttim ama bir çare olmuyor sesim karşıdakine çok kısık gidiyormuş. Bir daha servise verecegim bakalım ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genositous -- 16 Ağustos 2007; 7:34:55 >

• sevgılı alpkop dostum ben bırsey gonderemıyorum eslestırme olmasına ragmen derdım buydu neyse yınede cevabın ıcın tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: genositous

WM6 Stabil olarak çalışıyor mu yaw P525 te?

Bu arada teknik servisten memnun olan arkadaşlara hayırlı olsun ama bende cihazımı şebeke problemi ve eko sorunu yüzünden götürdüm yapılan işlem sadece sim kartın takıldıgı yerdeki soketin bacaklarını düzeltmek olmuş ve ben söylemeden romu bile update etmeyi unutmuş servisteki arkadaş. Ve ben ne yapacagımı bilmiyorum ciddi bir şebeke ve eko problemim var, telefonumun mesaj hafızasında bir sürü kim aramış cell mesajları duruyor. Çünkü şebeke muhtemelen dışarıdan arama geldiğinde gidiyor. Ama bu sürekli olmayan günde 1-2 kere tekrarlayan bir sorun oldugu için servise anlattıgımda bir sorun olmadıgını testlerden başarı ile geçtiğini söylediler cihazımın. Ve eko problemi ile iligli olarak bana söyledikleri şey telefonun sesini kısıp kullanmammış tamam kısıyorum kısınca yüzde yüz bir sonuç elde edemiyorum ama en azından konuştuğum kişinin rahatsızlığı azaldı fakat sesi kısıncada bu sefer telefonun çalma sesi az çıkıyor ne yapacagım anlamadım. Şimdi ise sesim karşı tarafa az gitmeye başladı durup dururken birde böyle bir sorun çıktı telefonun ve konuşmanın sesini yükselttim ama bir çare olmuyor sesim karşıdakine çok kısık gidiyormuş. Bir daha servise verecegim bakalım ne olacak?

sim kartını değiştirmek sorunun çöezebilir.
    önce ailenden birinni sim kartını al gün boyu kullan dene sonra sim kart değişiimi yap. çünkü benzer sorunu daha önce duymustum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

sevgılı alpkop dostum ben bırsey gonderemıyorum eslestırme olmasına ragmen derdım buydu neyse yınede cevabın ıcın tesekkurler...

nasıl bir hata veriyor anlatırmısın? ve ne göndermeye çalışıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneofeleven

ya arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. asus p525'im var ve aslında çok da memnunum, her ne kadar kurduğum programları karta da kurmuş olsam, bazı dll'leri karta da atmış olsam cihazın hafızasında yer azaldığı için ve hard reset dahi atınca 50mb ile açıldığı için wm5'i yeniden kurayım dedim.

her ne kadar cihaz şimdi 72mb ile başlasa da keşke kurmasaydım, türkçeleştirmesi hiç de güzel olmadı siteden bulduğum. orjinalindeki ile arasında dağlar kadar fark var. çok araştırdım ancak uygun bir türkçe paket vs bulamadım.

p525 kullanıcılarından bir ricam var. cihazdaki orjinal rom'u yedekleyip rapid ya da uygun bir yere upload edebilecek bir yardımsever çıkarsa çok minnettar kalacağım.

Teşekkür ederim

hala yardımsever arkadaşları beklemekteyim

• wm6 hakkında konu açmıştım p525 için istiyen bakabilir

ben sizlerden bişi rica edecektim.

türkçe wm5 (p525 in üstünde gelen) kullanan arkadaşlardan rica bir resco file manager ile windows klasörü altındaki wince.nls dosyasını bana zipleyip gönderebilir mi
    wm6 türkçeyi yapıyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var
  • Merhaba arkadaşlar, ben de dün aldım oyuncağımı. P525 i tercih etmemde buradaki yorumlar çok etkileyici oldu. Şu ana kadar çok memnunum, herkese teşekkürler.

İlk PDA im olduğu için biraz fazla dikkatli davranıyorum ve yapacağım her işlemi araştırıyorum. Program yükleme ile ilgili şöyle bir kaynak buldum. Birçok kişinin bildigi bir durum ama yeni başlayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca III nolu başlık program yüklerken alınan Win32 hatasına çözüm olabilir. İngilizce olması sorun olmayacaktır sanırım.

Here comes a detailed guide to installing softwares. Basically, there are 3 types of files:
    - If you are able to run the program on your PC (usually exe or msi file), follow Part (I).
    - if it's a CAB file, go to part (II).
    - if it is an exe file which u cannot run on PC (error that says it is not a valid Win32 application), go to part (III).

If you see a WinZIP icon, please check the file extension. It may be a ZIP file or a CAB file. If it's a ZIP file, you should unzip it and see what's inside. If it's a CAB file, you should not open it using WinZIP (or other ZIP programs). Instead, you should follow the instructions in part (II).

(I) Windows Installer:
    1) Connect your PPC to PC via ActiveSync
    2) Run the exe file on your PC
    3) Follow the instructions.
    4) A pop-up box will ask you whether you wish to install to default location.

Note: The popup box will not appear in WM5. The prompt will be on the Pocket PC instead.

5a) Choose YES to install to main memory
    6a) Installation will proceed. Look at your PPC screen if theer are any additional instructions.
    7a) When asked whether to replace files on PPC, it is ok to choose NO (except for software upgrades). Choosing NO may save u alot of trouble when dealing with VB (Visual Basic) programs because some newer files may be replaced by older files.

5b) Choose NO if you do not wish to install to main memory
    6b) From the drop-down menu, u can choose which location to install your software to.
    7b) same as 7(a).

(II) CAB File:
    A) Install to Main Memory
    1) Transfer the CAB file to PPC.
    2) Open File Explorer on PPC & search for that cab file
    3) Tap/double tap it to run
    4) Follow instructions. It may ask u whether to replace files on PPC.
    5) It is better not to replace files on the PPC unless it is a software upgrade.

Note: CabInstl is not required if you wish to install a CAB file to the Storage Card on a WM5 device. In WM5, there will always be a prompt asking you where to install the software.

B) Install to Custom Folder, e.g. Storage Card/ROM
    1) Download CABinstl
    2) copy the exe file (for CABInstl) to ppc
    3) copy your CAB file to ppc also
    4) open file explorer on PPC to locate CABInstl
    5) Run CABInstl
    6) press the ".CAB" button.
    7) find your cab file
    8) press the "Path" button.
    9) specify the folder to install your program to
    10) Press Install button. Done!

III) Exe file (cannot run on PC) for PPC:
    1) copy exe file to PPC
    2) open file explorer and locate the exe file
    3) run the exe file (No installations needed!)
    4) You may wish to create a shortcut yourself.
    5) To create shortcut, inside file explorer, tap & hold on the exe file
    6) select "Copy"
    7) go to "Windows\Start Menu\Programs" or any subfolder
    8) select "paste as shortcut"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber_mika -- 17 Ağustos 2007; 14:15:28 >

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.