Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşım bu sorun bende de oldu. Tam emin değilim ama sanırım kulaklık takılı iken cihazı kapattım ardından cihaz kapalıyken kulaklığı söküp tekrar açtım ve düzeldi. bu bana bikaç kez oldu. bi ara bir haftadan fazla kulaklıkla gezmek zorunda kalmıştım.sevise gideceği akşam kendi kendine düzeldi. gene arada yapıyo ama tam olarak sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: pocketmania

arkadaslar benim makineden hic bi sebep yokken ses gelmemeye basladı.kulaklık taklılı oldugunda sorun yok ama cihaz dısarıya ses vermiyor malesef...bu sorundan nasıl kurtulabilirim daha once basına gelen varmı!!! yardımcı olursanız sevinirim....saygılar.ayrıca cihazın ses ayarlarının hepsi normal..yani ses ayarında eksik bisey yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: shaque

Valla arkadaşım bu sorun bende de oldu. Tam emin değilim ama sanırım kulaklık takılı iken cihazı kapattım ardından cihaz kapalıyken kulaklığı söküp tekrar açtım ve düzeldi. bu bana bikaç kez oldu. bi ara bir haftadan fazla kulaklıkla gezmek zorunda kalmıştım.sevise gideceği akşam kendi kendine düzeldi. gene arada yapıyo ama tam olarak sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: pocketmania

arkadaslar benim makineden hic bi sebep yokken ses gelmemeye basladı.kulaklık taklılı oldugunda sorun yok ama cihaz dısarıya ses vermiyor malesef...bu sorundan nasıl kurtulabilirim daha once basına gelen varmı!!! yardımcı olursanız sevinirim....saygılar.ayrıca cihazın ses ayarlarının hepsi normal..yani ses ayarında eksik bisey yok...

bendede aydı problem olmuştu birkaç kez bende servise verdim 12 günde sıfır cihaz verdiler

• backup cd de degil arkadaşım o cd deki link ile giriyorsun sitesine oradan sana download ettiriyor ve keyi veriyor o keyide pc den kurarken yazıyorsun ben kullanıyorum gayet güzel
  • merhaba arkadaşlar ;
    bende p525 kullanıcısıyım.yeni aldığım sony ericsson bluetooth headset HBH-GV435 kulaklığımı tanıtamıyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşım WM6 resmi sürüm değil bir Rus sitesinde yayımlandı ve testerlar tarafından denendi hiç bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor.Bende kurdum hatta hiç sorunsuz tüm yazılımsal ve donanımsal özellikleri sorunsuz kullanabiliyorum aklınıza gelen ne varsa (Wireless,Bluetooth,SMS,Camera..)Valla artıları ne diyeceksiniz pek bir artı göremedim yazılımsal bir kaç yenili dışında Live Messenger,bağlantı paylaştırma,uzak masaüstü gibi..Ayrıca temalarda telefonun üstte ve altta çıkan barları 3D olmuş yani XP'deki Royale teması gibi.Bunu dışında göze çarpan bir yenilik yok.Ama P525'e daha hoş bir görünüm getirdiği kesin
    Linkini aşağıda veriyorum elbette ki kuranın sorumluluğundadır.Ben kurdum ve hiç sorunsuz çalıştırdım.Yükleme için gerekli bilgiyi cebimdekipc.com adresinden bulabilirsiniz.

Bu da WM6'nın linki

h**p://asusmobile.ru/files/ROMs_P525/not_official/%5BBETAv2%5D.ASUS.P525.WM6.WWE.by.Misar.rar

(*=t)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiSaSteR_ -- 30 Ağustos 2007; 4:07:28 >

• Orjinal sürümü beklemek en iyisi birde artısı yoksa niye herkes bu yazılımı bekliyor.Sacma bir bekleyişmi.
  • valla bende anlamadım ama çksın yükliycem bu arada orj rom umun yedegini nasıl alabilirim biri anlata bilirmi???? ve rom yükleme garanti dışı mı bırakıyor???
  • siz bu form sayfasını neden açtınızki?
    kendi aranızda sohbet etmek içinmi ?sohbet için daha iyi yöntemler var msn vs. gibi.!!! paylaşım,soru sorun vs gibi şeyleri paylaşacağımı umuyordum ama malesef yanılmışım.
    size iyi sohbetler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerce06

siz bu form sayfasını neden açtınızki?
    kendi aranızda sohbet etmek içinmi ?sohbet için daha iyi yöntemler var msn vs. gibi.!!! paylaşım,soru sorun vs gibi şeyleri paylaşacağımı umuyordum ama malesef yanılmışım.
    size iyi sohbetler....

tamrce06 çok haklısın nedense p 525 sahibi kullancılar paylaşmak ve yadımcı olmak nedir bilmeyenler toplulugu olarak bri araya gelmiş bende yazmayacaktım ama bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalısıyorum
    Bence çok iyi bir pda ama en azından bu forumdaki bu pda ya sahip insanların cogunun paylaşımcı ruhu sıfır.
  • Herkese selamlar,

Yazıları 1.sayfadan itibaren okuyorum ve oldukça bilgi sahibi oldum denebilir. Ben 525'i alalı 10 gün oldu gayet memnunum. Ancak birşey farkettim cihazın yan tarafındaki kapatma tuşuna bastığımız zaman ekranı kapatıyor. Aradan bir zaman geçtikten sonra aynı düğmeye bastığım zaman ekranda bulunan saat kısmına iyi dikkat edin ekran aydınlandıktan sonra saati güncelliyor. Yani saat bilgisi en son kapattığım ile duruyor ne zaman açarsam o zaman saati güncel saati gösteriyor.
    Bu normal midir?
  • evet mkagitci bu gayet normal bir şey aynısını bendede yapıyor. uyku moduna alındığı için güncellemeyi açılınca yapıyor..korkulacak bişey yok:)
  • cevap için teşekkürler

İki sorum daha olacak sizlere;

1- 525'in kendi üzerindeki alarm melodilerine eklenti yapabiliyor muyuz? midi dışında mp3 falan çalarmı? Ben bulamadım bilen varsa yardım bi zahmet.
    Çeşitli alarm proglramları var ama ben kendi üzerindeki yüklü alarm'ı kullanmayı tercih ederim.

2- SMS uyarı tonlarını değiştirme işini nereden yapıyoruz ben bulamadım "sesler ve bildirimler" menüsüne baktım ama sms uyarı ton ayarı yok.

Yardımlarınızı bekliyorum

saygılar
  • settings/personal/sounds&notifications/notifications sekmesinden 'event' yazan kısımdan telefonla ilgili tüm uyarı tonları değiştirilebilyor. Alarm olarak sanırım dışardan yüklenen parçalar eklenemiyor, ayrı program yüklemek gerekiyor. Ben de telefonun alarm özelliğini kullanmıyorum.
  • Evet garip bir durum bu. Tel'in üzerindeki alarm bir şeye benzemiyor zaten. SMS mesaj tonu nereden ayarlanıyor?
  • arkadaşlar benimde kişi listesinde birkaç sorunum var.ben kişilerde sadece sim kişileri bulunsun istiyorum ama telefona kaydedilen isimlerde çıkıyor.bide bu kişilerden aynısından 2-3 tane olan var.hepsini silim sadece sim karttaki isimler kalsın istiyorum nasıl yapacam.birde kaydettiğim kişiler beni aradığında yada msj attığında isimleri tersten çıkıyor.örneğin nuri telsim diye ekliyorum.telsim nuri diye çıkıyo.bunuda nasıl düzeltirim.yardımlarınız için şimdiden tşk.
  • settings/personal/sounds&notifications/notifications
    event 'messaging:new text message' seçtikten sonra mesaj tonunu değiştirebilirsin.
  • @candyy teşekkürler,

@kemalolgun01, kişiler listesini görüntüle listeden bir ismin üzerine kalem ile tıkla, daha sonra menü den "düzenle" yi seç.
    Adı satırın devamında küçük bir aşağı ok simgesi vardır onu tıkladıktan sonra isim ile soyadı aynı satıra yazarak düzenleyebilirsin.

sim ve tel rehber sıralama konusunda benim de bilgim yok. Bilgisi olan varsa paylaşsın biz de bilelim :)
  • türkçe karakterleri kullanınca oluyor zaten yazarken karakter sayısı hemen ekranda yazıyor ı i yazmak gerekiyor mesela
    quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

Al sana ikinci problem abicim : 1 adet mesaj yazıyorsun , mesajı atıyorsun , 2 adet mesaj geçiyor karşıya , onu da bırak kontor denilen zıkkım bitecek. ona uyuz oldum. umarım bu bir problemdir (çözülebilir olsun da)
  • saol işime yaradı ama isimleri görünürken önce isim görünsün diye seçebilsem diğer 400 ismi değiştirmek zorunda kalmam:)
  • Arkadaşlar,

Turkcel kullanıcısıyım ve turkcellden gelen mesajlar veya futbol sonuçları geldiği zaman sesli olarak uyarmıyor. Ne zaman ekranı açarsam o zaman gelen mesajları görebiliyorum. Ama öte yandan normal sms mesajları gelince sesli olarak uyarıyor.

Turkcellden gelen mesajları nasıl sesli uyarı yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.