Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler firmware updateini indirim acıorum ve karsıma şöle bir ibare cıkıor "please plug in AC first!!!" ne anlama gelior neden yapamıorum ben bu işi ??? root klasorune kopyaladım ustelik dosyayıda
  • plug in AC = adaptörünü tak
    şarj adaptörünü takmanı istiyor.Yapmak istediğin işlem için belki de yeterli enerji
    birikimi yok ve bunu garantiye almak istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

yaw haketen arkadaslar o kadar adamada p525 var ama bu topic ölmüş biraz canlandıralım yaw bende bişey lazım oldumu sormam gerektimi gidip p535 cilere soruyorum bu ne iştir

birkaç ay once aynısını ısrarla belirttim .bu baslıktaki kullanıcılar cok duyarsız ben analdıgım olcude yardım amaclı oyun ve program paylaşımı ile konular actım 1 Allahın kulu bile ugramadı enayi gibi tek bir kişinin yardımseverligi ile olmuyor düz duvata konusup paylaşım yapmak hiç mantıklı değil.

yardım için p 535 cilere danısmak en iyisi çok güzel dayanısmaları var burdaki gibi vurdumduymaz üyelerden olusmuyor.
  • yeniden selam arkadaslar bizim telefon artık eskidi fiyatlari dusdu teknolojisi geride vs. baya bi paylasim oldu bu topic de herkese tesekkur ederim bazi sorunlarim olmustu cozdukleri icin jiwago belkide sahipleri yedi bitirdiler telefonlarini artik o yuzden bu kadar ilgilenmiyolar burayla benim p525 sacma bi kulaklık sorunu yuzunden teknik servislik olmusdu haziranda vermisdim 1 ay kaldı yapamadılar degisim cıkdı verdim degisime temmuzda daha yeni aldım kargoyla yollamıslar eve diyceim o ki fazla kurcalanabilcek bi alet diil p525 ram rom versiyon falan fazla ugrasmamak lazım bu mevzularla telefon guzel yeterli bi telefon bence mesaj olayı haricinde(servisdeyken 6233 falan kullandım o ara anladım) p525ci kardeslerim telefonunuzu huzur icerisinde kullanmanızı temenni ederim.
  • arkadaşlar elımde asus p525 var bır msj yazmak ıstesem kalem aracılıgı ıle ekran dan yazabılıyorum ama ben tuşlardan yazmak istiyorum lütfen bi yardım edin
  • yıldıza basılı tutuyosun mesaj ekranındayken t9 aktif oluyo bi daha basılı tutuyosun yıldıza cıkan seceneklerden abcyi seciyosun gerci eskilerde vardı ama :)
  • arkadaşlar size bi sorum olacak benim cihaza yani ekran açıkken kulağımı dayadığımda ekrandan cazur cuzur acayip sesler geliyo bu normalmi?? sizdede geliyomu bu ses? şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar,
    Asus P525 modelinin üretimi devam ediyor mu?
    Ankara'da nerede bulabilirim ürünü acaba. Bütün büyük firmalarda stoklarda yok gözüküyor... :(
  • TSKR EDERIM HOCAM COK SAGOL
  • birde arkadaşlar bir sorum daha olacak tuş sesi nerden kapatabilirim
  • iphone temasini yukleyen varmi aranizda p525 e gore
  • Eğer cihazınıda Imusic(yanılmıyorsam bu olması gerekir) adlı program yüklü ise o sorunla karşılaşırsınız.Bende aynı sorunla karşılamıştım araştırınca ondan kaynaklandığını buldum ve programı hemen kaldırdım.Size tavsiyem TCPMP kullanmanız ha eğer arayüzüde güzel olsun diyorsanız Pocket Music 1 numaradır diyebilirm
    quote:

Orjinalden alıntı: cyber_mika

quote:

Orjinalden alıntı: OrumCeK

Arkadaşlar çok ilginç birşey oldu zil sesi olarak MP3 uzantılı parça kullanıyordum şu anda onları seçemiyorum seçtiğim zaman geri dönüyor ayarlar bu neden olabilir. bilgisayardan gönderdiğim parçaları zil sesi yapamıyorum ??? ve bu bir anda oluverdi acaba bir ayarımı değiştirdim diye bakıyorum ama herşey normal yandaki tuştan reset yaptım yine düzelmedi (soft reset ti sanırım)

Ayni sorunla ben de karsilastim. Cozumu bilenler yardimci olabilir mi?

• arkadaşlar size bi sorum olacak benim cihaza yani ekran açıkken kulağımı dayadığımda ekrandan cazur cuzur acayip sesler geliyo bu normalmi?? sizdede geliyomu bu ses? şimdiden teşekkürler.
    dedik ama kimseden bişi yok kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • Arkadaslar benim P525 de bozuk cıktı ... millet arıyo cevap verıyorum mesgule dusuruyo sonra ben aramak zorunda kalıyorum...

fatura telefon parasını geçecek bu gidisle ... uzun uzun aradıktan sonra teknık servısle gorustum format at olmazsa getır dedı... olmadı..

bakalım su an izmirde fuardayım donunce goturecem ... ben alalı 1 ayı bıraz gectı 1 ay ıcınde olsaymıs deıstırme fısı verıyolarmıs... gıdıp degıstırsınler dıye ısrar edıcem ama bakalım....

sozun ozu alet guzel ama sorunlu be kardesım... ( bu arada tek sorun bu deil digerlerinden emin olmadıgım ıcın yazmıyorum...)

• ben bu aletin styluslarını kaybettim nerede bulabilirim acil yardımm
  • Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim şu an bu telefonların ikinci el piyasası ne durumda yani 500 ytl çok mu ikinci eli için.. ya da kaç para olmalı lütfen bilgilerinizi paylaşın teşekkür ederim...
  • Geçen hafta sormuştum asus servis e 1 adet kalem 20 usd+kdv, GG de var 15 ytl+ kargo civarı , Yazıcıoglunda yan sanayi 10 ytl ama harbi yan yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: gby

1 adet kalem 20 usd+kdv

çüş artık

bu gg nedir?
  • Gitti Gidiyor
  • merhaba arkadaşlar ;
    uzun zamandar beri asus p525 araştırmasından sonra en sonunda kavuştum.aranızda olmaktan mutluluk duyarım.
    ben daha once hiç windows işleetim sistemli tel. kullanmadım. ama kullanmaktada zorluk cekmiyorum en azından.cihazı gg dan aldım hiç bir sorun da yok.
    arkadaşlar wriless konusunda sorum olucak. kablosuz wriless lara bağlanıyorum ama şifreli olanlara bağlanamıyorum bunun sebebebini bilen varsa bana yarddımcı olursa dua ve teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.