Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ya bende şuan da bir telefon alma aşamasındayım da.. Asus p525 ler hoşuma gitti.. daha önce hiç windows mobile kullanmadım.. yani nokia n73 planlıyorum ama windows mobile symbiandan daha iyi diyenler var.. kafam karıştı..şimdi kalkıpta p525 aldıktan sonra hoşuma gitmezse ne olacak bi karar veremedim.. ben aslında wireless i olduğu için windows mobile istiyorum.. ha yeni symbianlarda da wireless var ama onların daha fiyatı baya yüksek.. yani windows mobile nin kullanıcı kitlesi nedir? ben alıpta telefonu çok kurcalayan bol program yükleyip kaldıran oyun kuran vs. bi insanım bana göre iyi tercih ne olur? bu windows mobile de internet explorer var değilmi yani oturup wireles olan bir yerde forum sitelerine bağlanabilirmiyim? şuanda 3 yıldan beri 3650 kullanıyorum.. bu tür bi cihaz aldıktan sonra gps olayına da ilerde girmeyi düşünüyorum.. yani tek merak ettiğim windows mobile de olanaklar symbian kadar geniş mi oyun program donanım uyumluluğu vs. gibi konularda ??

şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkürler

• Birkere n73 le p525 farklı katagorideki telefonlardır n73 kamera konusunda iyidir.(bana göre başka iyi olduğu bir konuda yok)P525 ise ekran,işletim sistemi,kullanım rahatlığı(internette dokunmatik ekran harika),pil,hız konularında daha iyidir.

Windows mobile konusunda da hiçbir program sıkıntın olmaz.hatta symbian dan çok daha güzel ve yararlı programlar bulabilirsin.Bence p525 daha iyi bir seçim olacktır.
  • Merhaba arkadaslar, arama geldiginde titresimin aktif olmasini istiyorum ama incoming call ayarlarinda vibrating ile ilgili bir alan yok. Bu ozellik icin ayri bir program mi kurmam gerekiyor? Ayrica arama sesi biraz kisik geliyor bana, arttirmak icin ne yapabilirim?
  • Başlat>ayarlar>kişisel>telefon a giriniz orada ring type var oradan sadece zil,sadece titreşim,zil ve titreşim gibi çeşitli şeçenekler var,ordan istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim konuya cevap veren yokmudur?

Turkcel kullanıcısıyım ve turkcellden gelen mesajlar veya futbol sonuçları geldiği zaman sesli olarak uyarmıyor. Ne zaman ekranı açarsam o zaman gelen mesajları görebiliyorum. Ama öte yandan normal sms mesajları gelince sesli olarak uyarıyor.

Turkcellden gelen mesajları nasıl sesli uyarı yapabilirim?
  • arkadaslar bugun itibarı ile bende artık P525 kullanıcısıyım....

gold bilgisayardan 6 taksite 770 ytle ye aldım ...

hepimize hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangey -- 11 Eylül 2007; 22:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrumCeK

Arkadaşlar çok ilginç birşey oldu zil sesi olarak MP3 uzantılı parça kullanıyordum şu anda onları seçemiyorum seçtiğim zaman geri dönüyor ayarlar bu neden olabilir. bilgisayardan gönderdiğim parçaları zil sesi yapamıyorum ??? ve bu bir anda oluverdi acaba bir ayarımı değiştirdim diye bakıyorum ama herşey normal yandaki tuştan reset yaptım yine düzelmedi (soft reset ti sanırım)

Ayni sorunla ben de karsilastim. Cozumu bilenler yardimci olabilir mi?
  • Windows, kendi yazılımı dışında player yuklendigi zaman böyle oluyor diye bir cevap verilmişti forumun başlarında.
  • slm arkadaşla rp525 1 ay önce aldım ve çok memnunum E-mule gibi programlardan bir çok oyun ve program indirdim. hepsi çalışıyor. harikaydı, benim sorum şu olucak;

1. video kayıtları (mp4,3gp) görüntü kalitesi ve akıcılığı hiç iyi değil bence, bundan önce çaldırdığın telefon n70 kullanıyordum hari ka video kaydı yapıyordu. p525 te video özelliğini daha iyileştirici ayrı bir software varmı?

2. telefon görüşmelerini kaydede bileceğimiz bir program mevcutmu?

bilen arkadaşlar var ise, bilgilendirirlerse eğer çok sevinicem .. thanksss..
  • Peki Toshiba g500 e göre artıları neler dir.. Eksilerini sormuyorum.. Dokunmatik ekran olunca içindeki sistemde de bi değişiklik oluyor mu? smartphone pda arasındaki farkı merak ediyorum
  • slm yeni katılan arkadaşlarada tşk ediyorum forum sayfamız oldukça canlı ancak program paylaşımı pek yapmıyoruz. arkadaşlar bana bi ALARM programı lazım malum asus taki kıytırık ve mp3 falan ses olmuyo ve pek işe yarar bişi değil. eğer farklı bir prg kullanan varsa link versin çok memnun olurum.
  • merhaba arkadaşlar;

asus p525in en son versiyonu kaçtır,nerden ve nasıl yükleyebilirim.tşk..
  • slm larr bende yeni asus 525 aldım yardımlarınızı bekliyorumm
  • bu nedir bu forum ölmüş yani p525 bl. mü bumu paylaşım dediğiniz merak edeceğimiz soruyu kime soracaz p535 için adamlar rehber hazırlamışlar adamları tebrik etmek lazım walla p535 almadığıma birkez daha pişman oldum :(
  • yaw haketen arkadaslar o kadar adamada p525 var ama bu topic ölmüş biraz canlandıralım yaw bende bişey lazım oldumu sormam gerektimi gidip p535 cilere soruyorum bu ne iştir
  • arkadaşlar öncelikle slm lar live messenger yükleniyomu bu alete yükleniyosa live in bi farklılığı varmı?*
  • Tamerce06 için yazıyorum.
    p525 için en son radio sürümü 4.60
    firmware sürümü de 3.43
    bunlarla ilgili yüklemeleri ve ayrıntılı bilgileri "http://support.asus.com/download "resmi sitesinde bulabilirsin.
    kötü sürpriz yaşamak istemiyorsan lisan uyumsuzluğu taşıyan dosyaları yüklememelisin.
  • p525'imde kulaklıkla müzik dinleme sonrasında harici ses kilitlenmesi oldu.mikrofon ve hoparlor tamamen
    kilitlendi.Hertürlü çabalarıma rağmen (ki bu konuda bayağı deneyimliyim.)sorunu çözemedim.Büyük bir olasılıkla Sorun hardware ile ilgili yani mekanik.Ankara Öveçlerdeki asus servisine bıraktım,onlarda istanbul
    Asus servisine gönderdiler.Daha sonra istanbulu telefonla aradım "yurtdışından anakart siparişi verdik."
    dediler ve yaklaşık 30 işgünü süresi içersinde cihazımı teslim edeceklerini söylediler.Şimdilik 10 işgünü geçti.
    cihazın durumuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevo54

p525'imde kulaklıkla müzik dinleme sonrasında harici ses kilitlenmesi oldu.mikrofon ve hoparlor tamamen
    kilitlendi.Hertürlü çabalarıma rağmen (ki bu konuda bayağı deneyimliyim.)sorunu çözemedim.Büyük bir olasılıkla Sorun hardware ile ilgili yani mekanik.Ankara Öveçlerdeki asus servisine bıraktım,onlarda istanbul
    Asus servisine gönderdiler.Daha sonra istanbulu telefonla aradım "yurtdışından anakart siparişi verdik."
    dediler ve yaklaşık 30 işgünü süresi içersinde cihazımı teslim edeceklerini söylediler.Şimdilik 10 işgünü geçti.
    cihazın durumuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

yaklaşık 3ay önce aynı sorun bendede oldu benim makinayı sıfırı ile değiştirdiler 2 hafta öncede arkadaşımın makinasınada değişim raporu verildi oda sıfırı ile aldığı yerden değiştirecek hatta p525 in üretimi durduğu için ellerinde yokmuş eğer bulamazsalar p535 vereceklermiş. Seninkini nasıl yapıyolar anlamadım.

• Valla bilmiyorum nasıl onarım yapacaklar.Bana Asus teknik görevlisi telefonda anakart değişimi yapacağız,
    buyüzden yurtdışından parça gelmesini bekliyoruz dedi.Belki de gelmeyecek ve benim telefonumu da değiştirecekler.Zaman içinde durum netlik kazanacak.Sonuç alınca durumu sizlerle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.