Şimdi Ara

ASUS P525 (hepsi burada en son firmware artısı ve eksisi) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
1
Favori
107.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Xdrms

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim şu an bu telefonların ikinci el piyasası ne durumda yani 500 ytl çok mu ikinci eli için.. ya da kaç para olmalı lütfen bilgilerinizi paylaşın teşekkür ederim...

merhaba Xdrms ;
    sana yardımcı olabilirim.
    gittigiyordan bir kişi ile 450 ytl ye asus p525 konusmustum.garantili , 2haftalık düşünürsen hersey temamdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gby

Geçen hafta sormuştum asus servis e 1 adet kalem 20 usd+kdv, GG de var 15 ytl+ kargo civarı , Yazıcıoglunda yan sanayi 10 ytl ama harbi yan yani

ya aga o yuvaya giriyo mu o önemli artık yandan yemiş farketmez
  • Merhaba arkadaşlar, forumu harmanladım ama bir şey bulamadım. Asus P525'imde IGO 2006 kullanıyor idim. Sonra Qtek S200 kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi ile IGO Myway Plus kurdum. Fakat çalışmıyor, program açılırken "file format error" diyor harita dosyası için. Dün hard reset attım. Hiç birşey kurmadan igo myway plus'ı kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Sonra PC ye bağladım senkronize için, senkronizasyondan sonra yine aynı hatayı vermeye başladı. Kafayı yiyecem, sorun ne olabilir sizce? En son senkronize olayında sadece contacts'ı seçtim sakatlık olmasın diye. Mayıs'ta almıştım aleti, garantiden korkmasam wm6 romlarını deneyeceğim. Orjinal rom elimizde yok tabi değil mi? Dönüş yok. Valla çözüm bulursak süper olacak sinir oldum çünkü :)
    Saygılar.
  • agalar p525 topiki öldümü bi ses verin bakem.....
  • Bu başlık adam olmaz herkes vurdumduymaz bence burdakile 535 topigindekilerden örne kalsınlar veya onlardan yardım istesinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skd

Merhaba arkadaşlar, forumu harmanladım ama bir şey bulamadım. Asus P525'imde IGO 2006 kullanıyor idim. Sonra Qtek S200 kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi ile IGO Myway Plus kurdum. Fakat çalışmıyor, program açılırken "file format error" diyor harita dosyası için. Dün hard reset attım. Hiç birşey kurmadan igo myway plus'ı kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Sonra PC ye bağladım senkronize için, senkronizasyondan sonra yine aynı hatayı vermeye başladı. Kafayı yiyecem, sorun ne olabilir sizce? En son senkronize olayında sadece contacts'ı seçtim sakatlık olmasın diye. Mayıs'ta almıştım aleti, garantiden korkmasam wm6 romlarını deneyeceğim. Orjinal rom elimizde yok tabi değil mi? Dönüş yok. Valla çözüm bulursak süper olacak sinir oldum çünkü :)
    Saygılar.

Arkadaşlar sorunu buldum. Cuma günü gece 12 den 5 e kadar uğraştım ama buldum :) Telefon rehberimde bir kayıtta adres yazılı idi. Onu da 9500 communicatordan outlook'a aktarıp, oradan P525e almıştım. O kaydı silince sorun olmuyor. onu kopyalayınca IGO çalışmıyor :)

Saygılar.

• arkadaşlar iş cep,internet bakacılığı java üstünden çalışıyor. Fakat p 525!imdeki kurulu java nın bunu desteklemediği uyarısını veriyor bu nasıl bi şey bu konuda anlayan birisi varsa yardım etsin lütfen. Aynı uygulama nokia e 50'mde rahatlıklaçalıştı.Hayal kırıklığına uğradım valla...!
  • Arkadaşlar iyi günler,

Yaklaşık 7 aylık bir p525 kullanıcısıyım. 1-2 gün önce firmware ve utility update'leri için Asus'un sitesini ziyaret ettim fakat görünen o ki uygun lisanda bir firmware (v.3.43) sürümü yok. Yine de denemek için English sürümünü indirdim (Cihazım zaten ingilizce çalışıyor) fakat Rusya, İsrail ve Türkiye için uyumlu olmadığını yazıyordu. Yine de denedim ve hakkaten çalıştıramadım malesef!

Aldığım hata mesajı: ROM update cannot be applied to this region's version!

İzlenmesi gereken yol ya da yapılabilecekler ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler & İyi günler!
  • BAŞARI BİZİM CİHAZLARLA OLAN ANLAŞMASINI BİTİRMİŞ.KALDIKMI STS'YE YANDIK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayyar69

Arkadaşlar iyi günler,

Yaklaşık 7 aylık bir p525 kullanıcısıyım. 1-2 gün önce firmware ve utility update'leri için Asus'un sitesini ziyaret ettim fakat görünen o ki uygun lisanda bir firmware (v.3.43) sürümü yok. Yine de denemek için English sürümünü indirdim (Cihazım zaten ingilizce çalışıyor) fakat Rusya, İsrail ve Türkiye için uyumlu olmadığını yazıyordu. Yine de denedim ve hakkaten çalıştıramadım malesef!

Aldığım hata mesajı: ROM update cannot be applied to this region's version!

İzlenmesi gereken yol ya da yapılabilecekler ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler & İyi günler!

ben yapımını anlatmıştım bi konu

• quote:

Orjinalden alıntı: selazkopat61

merhaba arkadaşlar ;
    uzun zamandar beri asus p525 araştırmasından sonra en sonunda kavuştum.aranızda olmaktan mutluluk duyarım.
    ben daha once hiç windows işleetim sistemli tel. kullanmadım. ama kullanmaktada zorluk cekmiyorum en azından.cihazı gg dan aldım hiç bir sorun da yok.
    arkadaşlar wriless konusunda sorum olucak. kablosuz wriless lara bağlanıyorum ama şifreli olanlara bağlanamıyorum bunun sebebebini bilen varsa bana yarddımcı olursa dua ve teşekkür ederim.

şifreli olduğu için olabilirmi adam uyanıklık etmiş başkaları girmesin diye şifrelemiş.
  • merhaba benim asus p525de gsm sinyali(telsim) diğer tellerde çektiği halde bende 2 de bir kayboluoyor ve arayanlar ulasamıyor.eski sim kartsa olabilir diye okumustum ama sim kart yeni sayılır.bu sorunun çözümü ne olabilir.servise mi yollamalıyım.telefon 3 aylık.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

agalar p525 topiki öldümü bi ses verin bakem.....

hüf hüf ses ses deneme 1 2 3
  • arkadaşlar herkese slm benim size bi sorum olacaktı bu aletin kulaklığa verdiği ses performansı nasıl k750i kadar iimidir ???ve bunun kulaklık çıkısını bi aparatla standart kulaklık çıkışına cevire biliyomuyuz ????
  • Dalga mı geçiyorsun ?

Yamaha nın ses kartını kullanıyor K750. Asus un böyle bi donanımı yok Kulaklık 2.5 luk sen elektronikçiden 1 YTL ye 3.5 jack çevirici alıyorsun , istediğin kulaklığı takıp dinliyorsun. Kısa ve öz...
  • Arkadaşlar ekranda tuşlarla mesaj yazma olayı yapılabiliyor hala rahatça değil mi?Ben de almayı düşünüyorum da.Tam ihtiyaçlarımın cihazı çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

slm yeni katılan arkadaşlarada tşk ediyorum forum sayfamız oldukça canlı ancak program paylaşımı pek yapmıyoruz. arkadaşlar bana bi ALARM programı lazım malum asus taki kıytırık ve mp3 falan ses olmuyo ve pek işe yarar bişi değil. eğer farklı bir prg kullanan varsa link versin çok memnun olurum.

pocket music programını kullan mp3 çalar hemde içinde alarmı mevcut istediğin parça ile uyandırır seni kolay gelsin.
  • arkadaşlar ya sizin kullandığınız araç şarzı modeli nereden aldığınız ile ilgili bilgiler verebilirmisiniz gps ile kullanıdğım için şarzı çok çabuk yiyor o yüzden araç şarzı takviyesi yapmam lazım birde 2. sorum acaba arabada şarz olayından ilin ömrünü kısaltırmıyım bir zararı olurmu. çok teşekkür ederim eğer bilgilendirirseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

bende kingston 2gb mini sd var..ne formatladım nede bişi yaptım direk tüm resimleri kaydediyor..mini sd içine my pictures die bi klasör açtı orada depoluyor resmleri..hiç bir problem çıkarmadı

motorola mpx200 şarjı ile motorola v3 şarjı ile gayet güzel şarj oluyor makine..

bende şarz aleti arıyordun buna çok sevindim acaba pile bir zararı olurmu şarz süresinde bir kısalma falan oldumu merak ettim.arkadaşım.
  • Arkadaşlar p525'de, hp rw6815'deki gibi ekran kapağı yok mu? Fotoğraflarında kapak gözükmüyor, cebe vb. koyduğumuzda ekranın bozulma ihtimali var mı?

p525, Wpa2, Wpa2-Psk şifreli internet bağlantılara giremiyormuş heralde. WPA2, WPA2-PSK yi destekleyen başka bir pda war mı? Mağlum ilerleyen senelerde wpa2 yaygın olursa pda bir işe yaramaz.

Bu linkte tam tersi p525, wpa2, wpa2-psk ile başarılı bağlantı yapılıyor diyor.
    http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haddaway -- 19 Şubat 2008; 4:20:42 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.