Şimdi Ara

Asus P525 mi Hp ipaq 6815 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu günlerde bir pda almayı düşünüyorum.Fakat asus ve hp arasında kararsız kaldım.Asus bana daha yakın ve hem dizayn olarak hem de performans olarak daha yakın geliyor.Siz olsanız hangisini alırdınız?Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden...

• tek cevap,

hp 6815

Tek kusuru var, klavyesi yok
  • tabiki 6815
  • 6815 diyen arkadaslar neden dediklerinide yazarlasa bence daha anlamli olacaktir.

Asus fiyat olarak daha ucuz ve klavyesi var. Ozellikle araba kullanirken tus takimi gercekten cok yardimci oluyor.

Bu sebeple ben asus p525 oneriyorum
  • 6815 kullanıcısı olarak ASus diyorum..çnkü tuş takımsız olması beni illet ediyor msg yazmak..alışırsın demeyin.Arabada giderken yazında görim:) yada hızlı yürürken...

kolay gelsin
  • Bence boyut önemliyse Hp'i , tuş takımı önemliyse Asus'u al.
  • 6815'in klavyesi olmadığından ve araba kullanırken, yolda yürürken mesaj yazılamadığından şikayet ediliyor.

Benim sorum şu olacak :
    Acaba ayda/yılda kaç kere arabada veya yolda yürürken mesaj yazıyorsunuz ?

Tabi ki klavyesi olmaması bir eksiklik olarak görülebilir; ancak cihazın alınmamasına karar verdirecek kadar bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hicbir zaman PDA Phone'ların kullanımı normal telefon kadar rahat olamayacak gibi. Klavyeli ya da klavyesiz. Ancak bu cihazların içerisinde işletim sistemi var. Windows Mobile. Yani hangi cihaz daha kararlı çalışıyor onu algılamak lazım. Daha önce çok farklı PDA'ler kullandım. Kullandıklarım;

Toshiba E350
    HP Jornado
    HP 5450
    Benq P50

Yukarıdakilerin hepsinde sisteme haftada bir hard reset atmak zornda kaldım. Eski Asus P525 yeni P535 kullanıcısıyım. Hard reseti şu ana kadar bir defa keyfimden attım.
  • Sağlamlık ve kalite açısından asus'u öneririm 3 aydır kullanıyorum ve ilk PDA telefonum en ufak bir pişmanlık duymadım
  • Sanırım ben asus'u tercih edeceğim arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

6815'in klavyesi olmadığından ve araba kullanırken, yolda yürürken mesaj yazılamadığından şikayet ediliyor.

Benim sorum şu olacak :
    Acaba ayda/yılda kaç kere arabada veya yolda yürürken mesaj yazıyorsunuz ?

Tabi ki klavyesi olmaması bir eksiklik olarak görülebilir; ancak cihazın alınmamasına karar verdirecek kadar bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum.

AĞZINA SAĞLIK...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.