Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim ki kargo ile gelecek. Umarım problem yoktur. Offf ki ne off.
  • hayırlısı olsun kardeş güle güle kullana ben daha sonra alırım herhalde bakalım kısmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit34

Cevap için teşekkürler civcivix. Bu arada şimdi farkettim ekranımda 1 tane ölü piksel var. Alttan yaklaşık 1 cm yukarıda tam ortada. Şansa bak yahu. Bunun için ne yapabilirim fikri olan varmı. Bu ölü piksel olayı garanti kapsamına giriyormu,değiştirirlermi cihazı aceba. Ve en enömlisi kime veya nereye başvurmalıyım tam olarak.

Bugün ben de aldım bu aletten. Hatta dün gece saat 2 ye kadar burada yazılanları okuyup sizin yazınızı okuyunca şansızlığa bak demiştim. Bugün aynısı başıma geldi. Sonradan bir tane ölü beyaz pixel farkettim. Topkapı vatan'da kalmadığı için birde bana çok uzak olan bostancı vatan dan aldım. Ordan aldığımı topkapıda değişebilirmiyim acaba? Birde siz ne yaptınız bir sonuca ulaşabildiniz mi?
  • Arkadaşlar böyle bir cihaz alacaksanız asıl önemli olan ihtiyaçlarınız... ben cumartesi günü 5 saat suren bir karın agrısından(alsammı almasammı diye süren) sonra eşim ile kendimi vatanda buldum. sonunda dehşet bir mutlulukla cihazım elimde(p535) çıktım... İki gündürde heryerini kurcalıyorum. Ama 6630 um öyle bir hayatıma girmiş ki onuda yanımdan ayıramıyorum. Bazen düşünüyorum. Neredeyse organik bir bağla bağlandığım 6630 uma ihanet mi ettim??? :) Okadar çok beleş program varki6630 için onu hayatımdan çıkaramıyorum... Bu arada telefon rehberini bluetooth ile kopyaladım aynı isim altındaki numaralardan bazılarını atmamış. Buna bir çözüm varmı?? Birde telefon rehberini açtığımızda hem sim hem hafıza nolarını görüyoruz. sadece hafızadakileri nasıl görürüz. aynı isimden birsürü oluyo rehberde

• Üstteki mesaja ek olarak benim de merak ettiğim; telefon rehberi olarak sadece sim kartı kullanamıyor muyuz? Ya da bu olmuyorsa sim karttaki tüm isimleri tek tek uğraşmadan cihaza nasıl yükleriz?
  • hehe ben benim w800 den contact listi p535 e yolladedim tüm isimleri yolladı, isimlerin altındaki tüm numaraları ve isimlerde ekli olan resimleri bile yolladı, en çokda bu işten korkuyordum ama bi anda oldu bitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: P535
    wiking, çinden p535'in gelsin bana yazarsın, ben sana yardımcı olurum. ayrıca herkese müjde. Asus P535'te windows mobile 6.0 upgrade'ini ucretsiz yapacak. windows mobile 6.0 cıktıgında asus p535'inizde windows mobile 6.0 olabilecek.

hocam bugun elime geçti, versiyonu falan aynı ama tamamen çince ve dil değiştirme seçeneği menüsü yok. yardım edebilirmisin, özel msg ile yada burdan ?
  • Viking

Dostum mutlaka bir dil değiştirme menüsü vardır. Eğer başka bir P535 ten bakarak yaparsan bulabilirsin. Takip ederek. En kötü ihtimalle ingilizceye döner.
  • yok hocam ya direk çince bu, ingilizcesi yok sanırım. dedıgını denedım ama yok olmuyor ıste.
  • quote:

Orjinalden alıntı: P535

wiking, çinden p535'in gelsin bana yazarsın, ben sana yardımcı olurum. ayrıca herkese müjde. Asus P535'te windows mobile 6.0 upgrade'ini ucretsiz yapacak. windows mobile 6.0 cıktıgında asus p535'inizde windows mobile 6.0 olabilecek.

P535, Ben (ve eminim birçok kişi daha) bu WM6 olayının ne kadar gerçek olduğu ve bunu hangi bilgiye dayanarak söylediğinizi hala merak ediyorum, açıklığa kavuşturursak sevinirim...
  • bu arada IPod Video2 80gb ve Asus 535'i gümrük problemsiz ve vergisiz olarak geldi, telekominikasyon kurumunuda aradım pasaportla bir çıkışım varsa yurtdışına onunla ürünü götürüp bir dilekçe yazdığımda faturasız olarak telefonu kayıt da ediyorlar. Ikısıne 1000$ verdim ve 1 yıl sonra ödeyeceğim arkadaşım olduğu için, Türkiyede 1000$ a P535 i sadece alabiliyoruz, anneler günü kampanyası hariç :S

çinde yaşamak isterdim :S
  • WM6 olayını ben birkaç yabancı sitede ve forumda gordum, buyuk ihtimalle dogrudur. ama emin olmak için asus global'ın sitesindeki forum ve teknik destek talebi formunada yazıp göndereceğim, belki Asus Taiwan'dan birileri net bir cevap verir, cevap gelince paylaşacagım.
  • W1k1nG

Dostum sen o makineyi o zaman çöpe at. Yanlız hangi çöpe attığını söylemeyi unutma.

Sana geçen verdiğim foruma bir baktın mı. Rom update olayını anlatıyorlar. Ama yinede ikinci bir P535 e ihtiyacın olacak. İnşallah sorunun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 14 Mayıs 2007; 18:49:13 >

• Bu topic'e şöyle bi reply gelse iyi olur hani
    Yes, WM6 Turkish will be free for our valuable customers in Turkey

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070514210110140&board_id=6&model=P535&page=1&SLanguage=en-us

Ama açık konuşmak gerekirse ben P535'e güveniyorum. Hepimizden önce cihazı o kullanıyordu ve satış tarihini falan biliyordu. Sanırım WM6 konusunda da bildiği birşey var ki, o yüzden böyle yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Mayıs 2007; 16:27:31 >

• @ kurnaztilki, hocam inşallah çöplük bi durum ortaya çıkmaz :P türkiyeden aldığımın romunu bu çinden aldığıma aktarabilirsek inş...

@ civcivx eheheh bende oyle bir cevap gelmesini umuyorum asusdan.
    bu arada P535' in telecitynin beta testerı falan olduğunu düşünmemek içten bile değil, herkesden once desinator yüklü türkçe pda'ya sahip olup, bu kadar bilgiyi bunyesinde bulunduran olan birine güvenmiycezde napıcas.
  • Dostum

Merak etme. Çözülür. Belki biraz paran gider ama olur merak etme. En kötü ihtimalle servisi halleder.
  • GPS programı olarak Destinator 6 dan başka, mesela Navcity gibi farklı bir GPS programı yuklesek P535 de sorunsuz bir şekide çalışır mı ? Bilgisi olan arkadaşların bilgisini rica ediyorum.
  • Dear All,

You can be sure that WM6 will be available for all P535 users when it is available!
  • Arkadaşlar bu cihazın ekran çözünürlüğü nasıl bilgi verirseniz sevinirim cihazı vatanda gördüm fakat açtırmıyorlardı ekran a baktım kapalıydı ama sanki biraz kare kare gibi duruyordu yanılıyor olabilirim bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.