Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın çözünürlülüğü son derece iyi. Ben kullanıyorum ve son derece memnunum. Şimdiye kadar bu konuda ne bu forumda ne de başka bir yerde böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bu cihaz süper. Umarım kimse P535'siz kalmaz...
  • Selam,

Aletin ekran çözünürlüğü standart QVGA yani 320 x 240 aslında artık az ama VGA için biraz daha beklememiz lazım.

Bu arada bizim P535'in bir numaralı rakimlerinden Gigabyte i300 ürünlerinde vm6 güncellemesini yapacağını duyurmuş dolayısı ile Asus'unda böyle bir atağın altında kalmayacağını düşünüyorum.

Inc. GSmart i300, the first GPS phone that combine the benefits of PDA phone and GPS navigator together in a compact and sleek design Powered by SiRF Star III chipset, GSmart i300 fulfills every demand of modern day commuters. With Windows Mobile 5.0 AKU 3.0 Push Email technology, GSmart i300 users can access work data in Word, Excel, or PowerPoint and enjoy real time email anywhere. Speedy mobile internet access via WI-FI or GPRS is also compulsory. In addition, GSmart i300 is the first GPS PDA phone that comes with USB2.0 for faster data transfer than ever.

The Chinese version supports Windows Mobile 6 Professional on GSmart i300. The update is ready for Chinese version and will be ready for Turkish and Thai by this week.

To learn more click here:
    http://www.gigabytecm.com/taiwan/WM6/.

P535 bu verdiğin yanıt nereden geldi. Asus'a mail mi attın?

Çince Rom sorunu olan arkadaş bir xda-developers adresine baksın orada p535 için elde yapılmış rom var büyük olasılıkla ingilizce çok incelemedim. o yüzden yorum getiremiyeceğim. Tabi öncesinde biraz okumakta yarar da var nihayetinde elinde ölü bir telefon da kalabilir.

• @ayhan_guler; bilgi için teşekkürler.

xda-devolopers'ı ben de neti karıştırırken bugün buldum, ordaki yönergeleri takip edip cihazın dil sınırlamasını kırıp, asusun rusça diye piyasaya sürdüğü aslında ingilizce olan orjinal roma updateleyerek aleti ingilizceye çevirdim sonunda. bunun akabindede türkiyeden aldığım diğer p535'in spb backup programıyla yedegini alıp bunu çinden gelen rusça - ingilizce rom yüklediğim alette çalıştırdım ve sonunda çinden gelen aleti türkçeleştirdim.

yurtdışından asus p535 getiren ve türkçeye çevirmek isteyen biri olursa burda uzun uzun anlatayım aksi takdirde gerek yok.
  • P535 senin yanıtı şimdi gördüm sorumu geri aldım. Kusura bakma

P535 bu verdiğin yanıt nereden geldi. Asus'a mail mi attın?
  • Hadi geçmiş olsun. Sorunun çözülmüş.
  • Arkadaslar benimde cihazım bugun itibariyle elime ulastı. Ben Bimeks ten aldım. Aldığım yetkili cihazın kesinlikle ingilizce oldugunu söyledi. Fakat burda yazıldıgı gibi hard reset sonrası (minisd kart takılı değilken) cihaz türkçeye dönüyor. Bimeksten almış olup bu soru kafasına takılan arkadaşlara duyurulur.
  • Forumları okuyorumda ne kadar çok insan var bu konuyla ilgilenen PDA sahibi olmak isteyen, ben de dahil burdaki çoğu insan teknolojiyi yakından takip etmek istiyor ne yazıkki ülkemizde bu bile insanlara çok görülüyor, teknoloji üretmek bir yere dışardan gelen teknoloji bile baltalanıyor, herhangi bir avrupalının ya da amerialının 2 tıkla sahip olacağı ürünleri biz burada 1-2 sene sonra görüyoruz,bunlar da bize sanki son teknolojiymiş gibi lanse ediliyor, oysa çoktan bir ya da 2 üst modeli çıkmış bulunuyor... IMEI olayı da bu konuda toptan nktayı koydu yanında 1cihaz getirene kaçakçı muamelesi yapılıyor önüne olmadık gümrük sorunları çıkarılıyor, böye bir zamanda bu şekilde bir yönetim anlayışı çok düşündürücü, sadece canımı sıkan bir konuydu paylaşmak istedim. çoğu arkadaşın türkçeleştirme konusunda sorunu oldugunu gördüm, rapidshare'e gerekli dosyayı koydum ki PDA sevgisiyle aranıza ing. girmesin....

NOT: WM5 cihazlarda sorunsuz kullanabilrsiniz....

http://rapidshare.com/files/31307009/tuerkce_dil_paketi_by_BDR.rar

birleşik şekilde "rapid share" olacak yıldızlı yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre492 -- 14 Mayıs 2007; 21:57:36 >

• Arkadaşlar cihazın sevemediğim tek yönü external hoparlörü sanırım zayıf kalıyor, zaten ext hoparlörden müzik dinlemek pekte zevkli olmasa gerek. ancak kulaklık seside zayıf, zil sesleride zayıf kalıyor, acaba win medya player den başka player yüklesek müzik ses seviyesi değişirmi, başka programları tecrübe eden varmı?

Bu arada konuşma sesi tam aksine çok yüksek ben tamamen kısıyorum çok ilginç,,

Pda tecrübesi olan arkadaşlar çok yararlı bilgiler veriyorlar, herkese teşekkürler
  • WLAN bağlantısı yapamıyorum, ayarlayamadım, laptop ile bağlandığım modeme bağlanamıyorum yardım ederseniz sevinirm birde ezdial i nereden bulabiliriz yada daha iyi program varmı (Tek el ile kontaklara eriştiren ve de arama yapabileceğimiz bir program) Teşekkürler
  • kulaklığın mikrofon kısmında ses ayarlama tekerleği var, orası kısık kalmasın biraz?

quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx

Arkadaşlar cihazın sevemediğim tek yönü external hoparlörü sanırım zayıf kalıyor, zaten ext hoparlörden müzik dinlemek pekte zevkli olmasa gerek. ancak kulaklık seside zayıf, zil sesleride zayıf kalıyor, acaba win medya player den başka player yüklesek müzik ses seviyesi değişirmi, başka programları tecrübe eden varmı?

Bu arada konuşma sesi tam aksine çok yüksek ben tamamen kısıyorum çok ilginç,,

Pda tecrübesi olan arkadaşlar çok yararlı bilgiler veriyorlar, herkese teşekkürler
  • MrKutlu ses konusunda haklıymışsın farketmemişim teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: doktor-xx

MrKutlu ses konusunda haklıymışsın farketmemişim teşekkürler
  • Destiator, bizim ordaki bakkalı bile gösteriyor, hatta üzerine tıklayınca marketin adı, telefonu bile var!
  • ciddimisin ?
  • Merhaba,

Destinator da su an bulundugumuz noktayi gormek icin hangi dugmeye basmamiz gerekiyor? Ben izmirdeyim ama alet anakrada ataturk bulvarina gidecek olan istikameti gosteriyor. Bir turlu sadece bulundugum noktayi gostermesini saglayamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
  • Destinator ana ekranda sağ altta "daha" ya tıkla. aşağıdan ayarları seç. cihaz gokyuzunu gorecek sekilde 3-4dk bekle. uyguları almaya baslayacaktır. 4-5 uyfu aldıktan sonra, tekrar haritaya gel. bulundugun yer gor.
  • Beyler,
    Benim ses sorunu devam ediyor. Bariz tıslıyor alet. Acaba hangi servisi aramalıyım. Kutusundan telecity diye bir firmanın kartı çıktı. Asus garantisinde değil mi bunlar. (Bimeks'ten aldım.)
    Teşekkürler.
  • ActiveSync programını nerden yükleyebilirim ? Download edebileciğim bir link var mı?
  • ActiveSync i cihazla gelen windows cd sinden yükleyebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: mgunhan

ActiveSync programını nerden yükleyebilirim ? Download edebileciğim bir link var mı?

• Destinator'ü açın POI açın, akaryakıt istasyonları , bankalar, dini kurumlar, lokantalar, okullar vs... var
    oradan alışveriş kısmınıda seçerseniz harita üzerindeki alışveriş yerlerini gösteriyor.
    bu alışveriş yeri küçük market bakalları bile kapsıyor, haritada çıkan market simgesine tıklarsanız adres telefon market ismi
    detaylı olarak geliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

ciddimisin ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.