Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
627.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kesinlikle SifrDemoPPC programini kurun. Odamda cam kenarında 1 uyguyu zor bulan program aynı yerde bu islemden sonra 6 uydu buldu hemde 10 sn gibi kısa bir surede.
  • OHHH BEEE.

Telefonum bugün evime bırakılmış. Şimdi bir de eve gitmek kaldı. İncelemelerinizi büyük bir iştahla okuyorum. Hazıra konacağım.

• hadi hayırlısı olsun kurnaztilki inşallah tez zamanda ailene ve telefonuna kavuşursun
  • Bir türlü BT den activesync bağlayamadım.
    Enson Avtivesync 4.5 yükledim yine olmuyor.
    bağlantı ayarlarından BT kullandığı Com15 seçiyorum ne yaparsam yapiim olmuyor.
    kablo ile bağlanmada sorun yok. Telefonla Pc arasında bir BT bağlantısı kurdum ama Activesync e bu bağlantıyı gösteremiyorum
    yardımlarınızı esirgemeyin..
  • Sağol kardeş. Amin Amin.

Sabır sabır. Ama az kaldı. Haftaya Cumartesi İstanbula inmiş olurum. Pazartesi de inşallah evdeyim.

Ya bu arada SifrDemoPPC kutudan çıkan CD içinde değil mi. Aslında nasılsa öğreneceğim ama yine de merak işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miskin KoaLa

SIRF CHIPSET AYARI NASIL YAPILIR

- SifrDemoPPC programını çekip kuruyorsunuz.
    - Çalıştırıyorsunuz.
    - Product Selection ekranında En alttaki, SiRFInstantFix'i seçiyorsunuz ve sağ üst köşeden OK'e basıyorsunuz.
    - Connection ekranı geliyor karşınıza. Port: COM2 Baud Rate :4800 seçili iken Connect diyorsunuz.
    - Connected (NMEA) diyor... Telaşa Mahal yok, devam ediyoruz... :)
    - Done tuşuna basıp bu ekrandan çıkıyoruz.
    - Karşınıza gelen ekranda, SOL ALT KÖŞE'de Setup var. Buraya giriyoruz.
    - Switch to SiRF Binary'ye tıklıyoruz.
    - Şimde tekrar Setup'a girip Serial Comm kısmına girdiğimizde, Port: COM2 Baud Rate 57600 ve en altta Yeşil bir Connected SiRF Binary yazısını görüyoruz :)
    - Done diyip çıkabiliriz.
    - Şimdi Tekrar Setup'a tıklayıp Exit ile programı kapatıyoruz.

Anladığım kadarıyla bu program Sirf Chipseti içerisindeki modu değiştiriyor. (Yani Chipsetin onu kullanan uygulamaya nasıl bilgi göndereceğini)
    Destinatör'ü açtığınızda GPS Ara kısmında Direkt olarak 57600 Sirf olarak buluyor...

Harita üzerinde nasıl sonuç verdiğini deneyemedim. Bakıcaz :)

Hayırlı uğurlu olsun...

Güzel, anlaşılır bir anlatım. SİRF-57600 olarak baglantı sağladım. Ama çekim gücü olarak ev-balkon ortamında farkını göremedim.

Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...

• quote:

Ya bu arada SifrDemoPPC kutudan çıkan CD içinde değil mi. Aslında nasılsa öğreneceğim ama yine de merak işte.

Cd de varmıydı farkında değilim ama benhttp://www.sirf.com/free_demo.html buradan çektim, oldu.
  • Eyvallah. Artık eve dönnce indiririm. Burda proxy server her şeyi engelliyor.

Sağolasın.
  • Arkadaslar sirf ile cok sayida uydu buluyor ama artik destnator benim nerede oldugumu gostermez hale geldi. Haritaya giriyorum ve oylece duruyor dakikalarda gecse yerimi belirlemiyor ve uydu bulmuyor. Ama ayarlarda "gps sinyaline" girince 5 tane uydu buluyor. Ama eskiden uydu bulunca onu eksenlerde yesil olarak belirlerdi. Artık uydu bulndu yazsada esil olarak belirtilmiyor. Sorun nerde acaba veya bu sorunla karsilasan varmi?
  • Bu arada size çok güzel bir proram vereceğim donunce. Sozluk. Çok dilli ve telefona yüklenebiliyor.

Cince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Latin, Rusça, İspanyolca ve Ukrayna dillerinde. Yaz döneminde lazım olacak.

• Daha once navigator programı ile gpsden
    pek verim alamadığımı yazmıştım. bunun tamamen
    programdan kaynaklandığını bugun gördüm. dün aksam
    igoyu kurdum ve hem cok cabuk uydu buldu hem de
    harita üzerinde beni gittiğim hızda takip etti. gerçi
    arayüzü biraz zor bir program ama olsun.şimdi p535
    ile ilgili bütün sıkıntılarım geçti. benim gibi sıkıntısı olan
    arkadaşlara da igoyu öneririm. buarada birşey daha sormak
    istiyorum. ben de türkçe t9 yok. acaba siz de varmı? windowsum
    türkçe ama türkçe t9 girişim yok.
  • merhaba beyler,
    foruma yeni katılan birisi olarak birkaç acemi sorum olacak, tecrübelilerden cevap beklerim...

p535 i notbook a bağlayıp gps ekranını notbook ta görebilir miyiz acaba
    en yüksek hangi kapasitede sd kart görebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asaral

merhaba beyler,
    foruma yeni katılan birisi olarak birkaç acemi sorum olacak, tecrübelilerden cevap beklerim...

p535 i notbook a bağlayıp gps ekranını notbook ta görebilir miyiz acaba
    en yüksek hangi kapasitede sd kart görebiliyor

Kart olarak normal miniSD kullandığı için şu an en fazla destekleyeceği 4 GB'tır fakat normal miniSD'de 4 GB BULABİLMEN ÇOK AMA ÇOOOOK ZOR, eBay vs.'de dandik markalarda var. Bunun dışında yeni teknoloji SDHC miniSD kartlar 32 GB'a kadar piyasaya sürülecek fakat P535 SDHC kartları desteklemiyor şuan, belki bir firmware güncellemesiyle belki destekleyebilir ama bu hiç olmayadabilir. Sonuç olarak pratikte 2GB'lık miniSD'lere kaldık şimdilik...

• daha fazla dayanamadım ve gold dan bonus cardla ,6 taksit 100/10 bonus kampanyasınında biraz etkiyle cihaza kavuştum .bonusuda düşünce 1180 geldi,.cihazı pek fazla kurcalayamadım ama arabada kullandım devamlı gps sinyali yok demesi benimde moralimi bozdu acaba antendenmi kaynaklanıyo.birde bu data kablosu bu kadarmı kısa olur ayıptır yani asusa kablodanda bu kadarmı kısılır..devamlı ag bulundu balonu çıkıyosizede oluyomu seyir halinde gps açıkken kusura bakmayın daha önce pda kullanmamıstım acaba bu ücretsiz baglanabilecegimiz bir agmı anlamadım.cihazı pc ye baglı iken pc nin netini kullanarak internete baglanabilirmiyiz..birde arkadaşlar bu cihazda kullanabilecegimiz free türkce antivirüs programı varmı.
  • ActiveSync programını kullanarak kablo takılı haldeyken pc nin internetini kullanabilirsin ama kablo kısa faydası olurmu bilmem...
    Modemin kablosuzsa wireless ile bağlan daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzle -- 18 Mayıs 2007; 4:28:59 >
  • asus 535 ankarada nerde bulabilirim
  • ankarada vatanbilgisayarda gördüm bimekste var olması lazım ama fiyatlar yüksek bence
  • IGO yu nerden indirebiliriz adresi yazarsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: mugelondon

Daha once navigator programı ile gpsden
    pek verim alamadığımı yazmıştım. bunun tamamen
    programdan kaynaklandığını bugun gördüm. dün aksam
    igoyu kurdum ve hem cok cabuk uydu buldu hem de
    harita üzerinde beni gittiğim hızda takip etti. gerçi
    arayüzü biraz zor bir program ama olsun.şimdi p535
    ile ilgili bütün sıkıntılarım geçti. benim gibi sıkıntısı olan
    arkadaşlara da igoyu öneririm. buarada birşey daha sormak
    istiyorum. ben de türkçe t9 yok. acaba siz de varmı? windowsum
    türkçe ama türkçe t9 girişim yok.
  • başka bir forumda bir adres var telefonum olmadığı için deneyemedim denemek istersenhttp://www.cebimdekipc.com/showthread.php?t=5100 buraya bir göz at
  • Ankara Bimeks'te ve Vatan'da var.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.