arkadaşlar ben p5b yi daha 2 gün önce aldım ve bi problem var zannedersem açılışta ram sayma ekranını geçtikten sonra
İntel Cpu Uload Error Press F1 to Resume Diye bir Hata Veriyor Neden acaba
2.Cisi gene açılırken raid böülümde harddiskler yerine dvd-romlar gözüküyor acaba neden :))
3.cüsü ses sürücüsünde problem var galiba soundmax özelliğini kullanamassın diyor windown acaba yanlış bişi mi yükledim
şimdiden teşekkürler
Bi ben sorun yaşamadım herelde p5b le herkez sorun yaşamış. Genelde sendeki verdiği error u cpu değişiminde veya çıkarıldıgında sadece 1 kerelik verir biosu a girip ayarlarını default yap save et cık vermemesı lazım o hatayı bidaha.
Diğeri zaten sorun diil dvdrom vs gosteriyor acılısta eger satanı raid yaparsan onuda gösteriyor. Ses olayına yorum yapamıcam denemedim.
dediğini yaptım ama gene cpu error ucode eror diye bi hata veriyor default yaptım herşey normal ama genede aynı hatayı veriyor anlamadım daha yeni topladım boardı ve işlemciyi
sistem bileşenlerini yazsana bi
valla ben de p5b kullanıorm ilk aldıım kartın ram slotlarından 2 si bozuk çıktı geri verdim şu anda kullandıım gayet sağlam görünüo nazar değmesin
quote:
Orjinalden alıntı: Thermaltake
Bi ben sorun yaşamadım herelde p5b le herkez sorun yaşamış. Genelde sendeki verdiği error u cpu değişiminde veya çıkarıldıgında sadece 1 kerelik verir biosu a girip ayarlarını default yap save et cık vermemesı lazım o hatayı bidaha.
Diğeri zaten sorun diil dvdrom vs gosteriyor acılısta eger satanı raid yaparsan onuda gösteriyor. Ses olayına yorum yapamıcam denemedim.
Bende sorun yaşamadım
Core Dou 2.13 2 Mb 6400 ; P5B ; HIS Excalibur X700 256 ; 4x512 DDR2 Ram ; 80+120 HDD ; Cift Dvd Writer Thermaltake Xaser 3 Kasa; Zalman Fan
Birincisi overclock yapınca başarısız olursan(ram ya da cpu voltajı yüzünden) çıkıyor bende ama normalde yok. Bios u bir update et istersen.
ikincisi normal bende de öyle bir zararı yok.
Üçüncüsü de senin nasıl yüklediğine bağlı ben sistemi bile kurmadan anakartı xp yüklü hd i direk anakarta bağlayıp kurdum ki nf4 lü bir amd2 ile 7600 gt yerine ati1800gto problemsiz cd sini taktım ne gerekiyorsa yükledi. Sen bütün ses driver larını kaldır denetim masasınsan aygıt yöneticisinden bütün ses ile ilgili ıvır zıvırları kaldır bir daha yükle düzelebilir.
ILK ONCE HD yı tak tanısın pc acsın daha sonra cd romları tak ama kesınlıkle pc de elektrık olmasın bu ıslemlerı yaparken kesınlık sorunun hallolur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme