Şimdi Ara

ASUS p5g41t-m lx uygun ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki güncel 4 gb ramler ile denedim sayılır fakat uymadı sistemi 6 gb a ulaştırmam lazım sizin önerebileceğiniz ram varmı çarasiz kaldım gerçekten :S

• eski nesil KVR1333D3N9/2G yada KVR1333D3N9/4G ramlerden bulmanız gerek.
  • Uymadı diye birşey yok,anakart 8gb'ye kadar ddr3 ram destekliyor.

Bios update yapmalısınız.
  • bios update yaptım maalesef olmuyor 1 tane ram çalıştı oda kingston eski 4 gb modellerden
  • Yokmu yardım edebilecek 5 makina çöpe gidecek bu yüzden :S
  • crucial balistix sport 1600 mhz cl9 1.5v 4gb

ben bu ramler ile 2 * 4gb = 8gb ddr3 1333 olarak uzun sure sorunsuz kullandim. eger anakartinizda bir sorun yoksa size calisacagina dair garanti veririm. bende sizin gibi uyacak ram bulamadim ve yabanci forumlardan epey arastirdiktan sonra amazondan siparis vermistim siz yurticinden de bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasenkal -- 3 Aralık 2015; 19:56:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madbad M kullanıcısına yanıt
    1066 mhzlik ddr3 ram bulman lazım 2 . el falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buyrun sistemden goruntu calistigini sizde goreceksiniz. ikisi temelde ayni anakart bendeki combo idi ama daha önce sizin anakarta sahiptim ve bu ramleri zaten o sistem icin almistim.

ASUS p5g41t-m lx uygun ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasenkal -- 3 Aralık 2015; 20:36:07 >
  • çok teşekkürler ilginiz için tr den bulabilirsem alıcam ramlerden anakartlarda sorun yoktur sanırım 5 anakart aynı anda arıza yapmaz gibi geliyor bana
  • hasenkal H kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

crucial balistix sport 1600 mhz cl9 1.5v 4gb

ben bu ramler ile 2 * 4gb = 8gb ddr3 1333 olarak uzun sure sorunsuz kullandim. eger anakartinizda bir sorun yoksa size calisacagina dair garanti veririm. bende sizin gibi uyacak ram bulamadim ve yabanci forumlardan epey arastirdiktan sonra amazondan siparis vermistim siz yurticinden de bulabilirsiniz.

1600 mhz ram sizin önerdiğiniz ama benim anakart 1333 destekli uyduğuna eminsiniz değilmi
  • hocam size kanıt olarak ve içiniz rahat etsin diye resim ekledim görmediniz sanırım.

200 fsb ye sahip işlemci ile 800 mhz

333 fsb ye sahip işlemci ile 1333 mhz de çalışıyor. ramler 1600 mhz ama taktığınız işlemciye göre hızını ayarlıyor ve düşürüyor.

• sorun çözüldü teşekkürler bilgi için KVR1333D3N9/4G modeli uyuyo arkadaştan alıp denedim sıkıntısız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.