Şimdi Ara

asus P5GD2-X motherboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu anakartı kullanıyorum ancak sanki biraz fazla ısınıyor 40-45 görüyorum speedfan yardımıyla. işlemcim P4 3.0(630). anakartımın performansından memnunum sıcaklığı normalmi dersiniz. bu arada kasam asus TA250. hadi kolay gele...

• kardeş bnde de aynı sistem war anakarttan tut cpu kasa aynı walla bnde de bi ara sıcaklık sorunu wardı ama işlemcide termal macun sürüp hallettim ama ewt bnm kasanında sıcaklııı o ciwarlarda yoksam o sıcaklık fazla mıı
  • kasa sıcaklığıysa biraz fazla ama cpu ise normal arkadaşım.. kasa sıcaklığı ise kasa içi fanlarını temizlemeni öneririm bir de hızlarını kontrol edebiliyorsan et falnlar bozulmuş olabilir.. ama eğer aldığından beri bu sıcaklıksa fanların yönünü kontrol et bence.. ters olabilirler.. eğer tersini düzünü bilmiyorsan.. kasayı açık tut bakalım sıcaklık 5-7 derece düşüyorsa fanlarda bir terslik war demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizardous -- 27 Ocak 2006 16:04:36 >
  • abicim anakart cpu'yu resmen kovalıyor oyunda filan 60'ı buluyor cpu anakart 45 civarı ne bilim cok gibi geldi ama
  • aynı işlemci bende de var oyunlarda 70 derece ben de şaşırdım. normalde 45-50 derece(masaüstündeyken)
    bu yeni intel işlemciler böyle galiba özellikle ht serisi. biliyosunuz işlemci piyasası baya kızıştı. firmalar işlemcileri kasabildikleri kadar kasıyolar.
  • hocam tırsmıyorum desem yalan olur kısın bu ortasında böle yazın sıcagında napcaz??? ama güsel bi işlemci sogutucu panel sart... performans acısından güsel ama bide 64 lük işlemciyle ne olur bilmiyorum sabırla saglam bir windows arıyorum kullanan var mı nasıl deigişikler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.