Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kart çıktıgından beri 10 dolar fiyatı düştü
  •  ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

3.2ye çıkardım fsb400 çarpan 8 vererek ama neden windows, orthos ve coretemp bunu 3.6ghz görüyor, fsb'ye 450 diyolar??
  • @shearforce

Çarpanı 8 yaptığına emin misin?

Galiba çarpan 9 olarak kalmış (9*400=3600 MHz)
  • yokmu yani şimdi windows üzerinden kasa ve cpu fanlarının hızını ayarlayabilcegimiz bi program...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

yokmu yani şimdi windows üzerinden kasa ve cpu fanlarının hızını ayarlayabilcegimiz bi program...

biosta var fan ayarı q fan diye ordan ayarla
  • biostakini biliyorum o şu anlık işime yaramıyo.. Bana Windowsdan lazım Yinede teşekkür ederim.
  • sanırım q fanı windowsdan da kontrol edebiliyosun. AI denilen bişi var anakart cdsinde onun içinde olması lazım.
  • @helsloot

Dostum Senin 3.8 e cıktıgın değerleri yazabilirmisin.? Şu an bende 602 biosu kurdum bakalım aynı değerlerde seninki gibi stabil calısacakmı..
  • quote:

@helsloot

Dostum Senin 3.8 e cıktıgın değerleri yazabilirmisin.? Şu an bende 602 biosu kurdum bakalım aynı değerlerde seninki gibi stabil calısacakmı..
  • noldu bizim başlıga böle ya sessiz sedasız kaldı millet nerede ya :)
  • bu anakartı Q6600 ile kullanan var mı? varsa 3500 üzerine çıkan var mı?.varsa değerleri alabilirmiyim...voltaj+biostan değiştirilen tüm ayarlar..tşk..
  • valla kardeş ben e6750 kullanıyorum ve oc yapmayı düşünmüyorum..

kullanan arkadaşlar yardımcı olur..

peki ram lari dual kullanan arkadaşlar hangi slotları kullanıyolar acaba....

bide başlığın sahibini gören var mı yaa...

kayboldu gitti.. güya bios ayarlarını verecekti...
  • http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/2-c2d-overclocking-guide-beginners-p5k-add.html

bu linkte herşey anlatılmış ingilizcesi olmayanlar resimlere baksınlar
  • Asus P5K-E Wifi Ap Edition ile Asus Silent Square Pro soğutucu uyumlumu bilgisi olan varmı? Asus sitesinde bu modeli tam göremedim uyum listesinde. Kullanan varsa tecrübesi olabilir yada yoksa çizgiyi arayıp sorarsak bilgileri vardır sanırım. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

valla kardeş ben e6750 kullanıyorum ve oc yapmayı düşünmüyorum..

kullanan arkadaşlar yardımcı olur..

peki ram lari dual kullanan arkadaşlar hangi slotları kullanıyolar acaba....

bide başlığın sahibini gören var mı yaa...

kayboldu gitti.. güya bios ayarlarını verecekti...

ramlari 2 sarı slota taktım dual olarak kullanıyorum yanlız aynı model ve marka olmasına dikkat et

dostum buradayım yaw biyere kaçtığım yok başlığı yakından takip ediyorum, son bir kaç sayfadır overclock ile yapılan uygulamaları takip ediyorum bilgimi aştığından yorumları okuyup bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu arada bios ayarlarını inan vermek istiyorum ama kalem kağıt açıp yazmak zor geliyor bir sürü ayar var, ve bu ayarlar kişilere göre farklılıklar gösterebilir o yüzden ayarları değiştirerek kendinize göre uygun kombinasyonu bulmanızı öneririm

Bu anakartı almayı düşünenlere de gerçekten tavsiye ederim. Kart fiyatını hakediyor bence gayet stabil ve problemsiz kullanıyorum. Overclock şu an yapmıyorum ama ileride yapabilirim. Bazı arkadaşlar yeni çıkan bios versiyonlarının diğer eski versiyonlara göre daha fazla voltaj düşmesi ve overclock ta tatmin edici olmayan sonuçlar almışlar, benim düşüncem ileride yeni çıkacak olan bios sürümlerinin bu vb gibi problemlerin giderileceği yönde...

Eğer anakartınızdan memnunsanız ve bi progleminiz yoksa bios güncellemesi yapmayın. Performans düşüklüğü vb gibi sorun yaşıyorsanız tabiki yeni bios yükleyip deneyebilirsiniz. Herkze iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technologs -- 3 Ocak 2008; 4:27:43 >

• artık kartın fiyatı düşmeli ya.ne biçim distribütörlere sahibiz yaa
    Şöyle 140-145$ gerilese de alsak
  • quote:

@helsloot

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

artık kartın fiyatı düşmeli ya.ne biçim distribütörlere sahibiz yaa
    Şöyle 140-145$ gerilese de alsak

burası türkiye dostum sadece bilgisayar alanında değil her alanda durum malesef böyle mesela türkiyede satılan canon dijital fotoğraf makineleri ile yutdışındaki fiyatlar arasında 2 - 3 kat fark var. Canon Distibütörü (Erkayalar)

• Bir kullanıcı anakart hakkında şunu yazmış: "....ama bunu alacak arkadaşlar , yanında bir adette usb mouse siparişi verseler iyi olur, çünkü mouse girişi yok :)" doğru mudur? Yani şimdi bu anakartta klasik fare girişi yok mu? Eğer böyle ise, bu tam bir saçmalık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bir kullanıcı anakart hakkında şunu yazmış: "....ama bunu alacak arkadaşlar , yanında bir adette usb mouse siparişi verseler iyi olur, çünkü mouse girişi yok :)" doğru mudur? Yani şimdi bu anakartta klasik fare girişi yok mu? Eğer böyle ise, bu tam bir saçmalık..

evet doğru,mouse girişi USB
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.