Bildirim
ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gayet stabildir p5k-se almadığın sürece sıkıntı çekmezsin -
birde arkadaslar bunun birde deluxe olanı var bu tercih edilmelimidir
max oc için q6600 ü 4ghz günlük kullanmak için bu serinin modelleri uygunmudur ? -
P5K-E WIFI kullanıyorum stabil bir şekilde q6600 ile çalışmakta..Tavsiye ederim -
P5K-E Wifi/AP kullanıyorum.
E6750 @3800 MHz (475x8) ve Kingston HyperX bellekler 1200 MHz 5-5-5-15 timinglerde sorunsuz çalışmakta. Tamamen stabil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 18 Kasım 2007; 21:12:35 > -
e6750 yi gigabye p35c-ds3r ile 3825 de 1.575 v tta ben de stabil olrak kullnadım 2 ay boyunca
benim derdim daha yüksek fsb ve günlük 4ghz q6600 ile
bunu verebilecek bir anakrt arıyorum 2 tane kart aldım 2side cok iyi idi ama benim istedigimi alamadım onlarda
sogutma olarak thermal right IFX-14 kullanacam hava sogutmawww.thermalright.comPage not found – Thermalrighthttp://www.thermalright.com/a_page/main_product_ifx14.htm
-
@mbyka
Hocam bütçe derdin yoksa X38 çipsetli bir anakart alsana. Gigabyte X38-DQ6 veya Asus Maximus Formula ile Günlük 4.0 GHz Q6600 kullanılır kanımca -
p5k-e wifi kullanıcısıyım 1 hafta kadar oldu alalı oldukça stabil ve ısınmayan bir kart o.c. değeri >> conroe-l celeron o.c. değeri link : http://forum.donanimhaber.com/m_19119789/tm.htm ancak üzerindeki P5KE0503.ROM bios u son sürüm 803.rom ile değiştirdiğinizde bios dan wifi disabled bile olsa
pc açılışta wifi donanım bulmaktadır yani wifi yi kapalı görünmesine rağmen kapatmıyor bu garip sorun yüzünden eski bios u tekrar yükledim belki sizlerinde başına benzer sorun lar gelmiştir bios update yapanlar görüşlerini yazarsa sevinirim...
tşklr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 19 Kasım 2007; 18:41:57 > -
quote:
Orjinalden alıntı: posıtıve
p5k-e wifi kullanıcısıyım 1 hafta kadar oldu alalı oldukça stabil ve ısınmayan bir kart hatta conroe-l celeron değeri link : http://forum.donanimhaber.com/m_19119789/tm.htm ancak üzerindeki P5KE0503.ROM bios u son sürüm 803.rom ile değiştirdiğinizde bios dan wifi disabled bile olsa
pc açılışta wifi donanım bulmaktadır yani wifi yi kapalı görünmesine rağmen kapatmıyor bu garip sorun yüzünden eski bios u tekrar yükledim belki sizlerinde başına benzer sorun lar gelmiştir bios update yapanlar görüşlerini yazarsa sevinirim...
tşklr.
hımm yeni bios cıkmış demek , peki bahsettiğin sorun dışında oc kabiliyeti artmışmı boardun ? vede son olarak bios update'i nasıl yaptın bildiğin gibi biosu 2 mb ve diskete sığmıyor ya usb flash diskle yapılıyor yada windowstan programla update edebiliyorsun , ama win'den yapınca hata verip bios ucuranları okudum yabancı forumlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Kasım 2007; 18:25:04 >
-
bıos update i winxp üzerinden asus update isimli bir programla yapıyorum fakat anakrtın cd sindeki asus update sürümü sorunlu çıktı bunun üzerine biraz daha eski olan sürümünü asustek (zaten tek sürüm var orda)
link:http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?no=714&SLanguage=en-us kullanarak bios update i gerçekleştirdim
yeni bios yüklediğinizde sorun karşılaşırsanız eski bios u yüklemiyor bu program ve uyarı veriyor options dan bios downgradable seçeneğini tıklayarak tüm bios sürümlerini yükleyebilirsiniz
ben denemek için bios update yaptım şikayetiniz yoksa kartınızdan bence hiç gerek yokj bios update v.b. ye...
-
tam olarak indirdiğin sürüm hangisi ? anakartın cd'sindeki ne gibi bir sorun yarattı ?
edit: yabancı forumlarda 0806 ile sorun yaşayuanları okudum ve update etmekten vazgeçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Kasım 2007; 18:56:17 > -
Asus p5k-e wifi kullandım 2 ay kadar sorunsuz calısıtı q6600 cpu gunluk 3600 mhz dekullanıyordum. urunde kafama takılan tek soru işareti bios tu urundeki bios surumu tam olarak ne oldugunu hatırlamıyorum ama soyle anlarıyım bendekı bios 603 iken asusun sistesindeki en guncel bios 602 beta idi -
1 hafta oldu satın alalı anakartımı 0503 bios vardır üzerinde celeron430 u 3.7 ye kadar çıkarttım oldukça stabil ve 965 ler gibi chipseti ısınan bir anakart değil tabir yerinde ise buz gibi
ve eski asus p5ld2 v.b. gibi vcore dalgalanması yok zaaten 8 faz teknolojisi mevcut aklımda msi p35 platinium vardı fakat pek çok kişi de ya arıza yapıp değişeme gittiğini sonra yenisinin yollandığını yada benzeri farklı sorunlar duydum... üzün süredir tercihim olan giga-asus dan bu sefer asus u seçtim fakat 965 de iyi olan gigabyte dı özellikle 9865pds3 ve dq6 serileri -
Arkadaşlar bugünde ekran kartını alarak sistemimi tamamladım. Yarın sistemimi toplayıp bende aranıza katılıcam. Celeron 1.2 den kurtulduğum için çok memnunum daha şimdiden
Bu arada ekran kartını Palit 8600GT Sonic + aldım 113 dolar +kdv ye... Çok oyun oynayan biri değilim ara sıra oynarım bu kartı almak bayadır aklımda vardı zaten f/p oranı çok iyi olan kartlardan bir tanesi....
Bu arada ASUS P5K-E WIFI AP nin üzerindeki Wireless ile 1024 ADSL hatta max kaç kb download edebilirm. 100 k ile rapidden download verse yeterli? -
Dün akşam bende aldım bu anakartı E7650 işlemciyle Gigabyte Ds3r le arasında cok gittim geldim zorda olsa bunu seçtim işallah gigabyte almadıgıma pişman olmam..
Diğer parçaları bekledigim icin sistemi henüz toplayamadım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: izmitcarsi
Dün akşam bende aldım bu anakartı E7650 işlemciyle Gigabyte Ds3r le arasında cok gittim geldim zorda olsa bunu seçtim işallah gigabyte almadıgıma pişman olmam..
Diğer parçaları bekledigim icin sistemi henüz toplayamadım..
Bende aynen DS3R ile bu anakartta kararsızdım. Bir önceki anakartım asus tu. çok mmenun kaldım o yüzden ASUS p5K-E ile devam
Arkadaşlar en son çıkan bios sürümünü yükledim Bendeki versiyonu 0806. Yeni çıkan başka bios sürümü varmı? -
Technologs
Ses sorununu çözmüşsün
hadi gözün aydın...
-
distribütörü Çizgi olsa Hemen almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Aralık 2007; 2:47:19 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Ayqi
Technologs
Ses sorununu çözmüşsün
hadi gözün aydın...
saol dostum teşekkürler yardımların için -
quote:
Orjinalden alıntı: svideoz
gayet stabildir p5k-se almadığın sürece sıkıntı çekmezsin
SE'nin sorunu nedir?
Edit: SE zaten daha alt bir modelmiş, sorumu geri alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 4 Aralık 2007; 16:49:37 >
Benzer içerikler
- ez debug led
- launch csm nedir
- cpu ışığı yanıyor
- 3 uzun bip sesi
- am5 anakart önerisi
- tpm 2.0
- anakart özellikleri
- anakart modeli öğrenme
- b850 anakart
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X