Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

valla ben de kurdum son olarak ekran kartımıda taktım bu akşam ama pc yavaş geldi sanki biraz bana...

8800gt e6750 bileşenler var kasayla gelen psu yu kullanıyorum 430 watt acaba ondanmı kaynaklanıyr..

Yavaşlığı hangi anlamda söyledin dostum. Ben E6750 ile bu anakartı performanslı bir şekilde kullanabiliyorum yanlız harddiskte hız konusunda önemli

HDD-SEAGATE, SERIAL ATA II, NCQ, 250 GB, 7200 Rpm, 16MB Cache, 300Mb/sn, Model: ST3250410AS

bu harddiski kesinlikle tavsiye ederim. Sıfır sessiz. Winrardan 100mb lık 10 parça dökümanı açarken aynı zamanda film izliyorum ve kasaya kulağımı dayadığımda inanın ses mes yok sıfır sessiz kesinlikle tavsiyem bu model. Nette biraz araştırdım raid0 performansı da mükemmel yakında bi tane daha alıp raid0 yapmayı düşünüyorum. Bu bahsettiğim modelin sessiz ve hızlı olması tek plakadan oluşması imiş. googledan aratıp incelemenizi tavsiye ederim

Raid0 yapan varmı arkadaşlar nasıl yapıyosunuz bi yol gösterecek varmı

• arkadaşlar ben debios 0201 var.. şimdi kafam iyice karıştı.. yukarda anlattığım sorunlardan ekran bulanuklığı dönüştürücü kullanmaktanmış..

ama diğer sorunumu çözemedim.. bios güncelleme yapmam gerekmeli belki de..

hangisini yükleyeyim...

ve nasıl windows üzerinden yapabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technologs

quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Dün akşam bende aldım bu anakartı E7650 işlemciyle Gigabyte Ds3r le arasında cok gittim geldim zorda olsa bunu seçtim işallah gigabyte almadıgıma pişman olmam..
    Diğer parçaları bekledigim icin sistemi henüz toplayamadım..

Bende aynen DS3R ile bu anakartta kararsızdım. Bir önceki anakartım asus tu. çok mmenun kaldım o yüzden ASUS p5K-E ile devam

Arkadaşlar en son çıkan bios sürümünü yükledim Bendeki versiyonu 0806. Yeni çıkan başka bios sürümü varmı?

901 çıkmış

• Maximum performans için bios un ince ayarlarını yazabilecek bir arkadaş varmı?
  • arkadaşlar bu anakart için bios güncellemesini nasıl yapabileceğimizi bir arkadaşımız anlatabilir mi...

benim kasa da floppy yok.. bu nedenle usb üzerinden nasıl yapılacağını anlatırsa iyi olur..

yada windows üzerinden programla yapmak ile floppy yada usb ile yapmak arasında bir fark var mı....

sitesinde dos ve All O S var..

hangisini indiriyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 7 Aralık 2007; 6:13:08 >
  • Evet P5K-E WiFi kullanıcıları..

aldırdınız kartı bana şimdi ortalıkta gözükmüyosunuz...

bırakmam peşinizi..

yukarıdaki sorunuma cevap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

Evet P5K-E WiFi kullanıcıları..

aldırdınız kartı bana şimdi ortalıkta gözükmüyosunuz...

bırakmam peşinizi..

yukarıdaki sorunuma cevap...

hasankeyf bios'u update etmeyi sanırım yaptım. Asus'un kendi sitesinden ben all os u indirip yaptım. Bilgisi olan bir arkadaş bize yardım edebilir mi?

Bios yaparken All Os mu? yoksa DOS Mu? hangisini indirip yükleyeceğiz. Hangisi doğru?

Bios update'yi anlatayım işallah bi arkadaş all os mu dos mu hangisini indiricemizi söyler;

indirdiğin ROM dosyasını flash diske at sonra makineyi yeniden başlatıp bios a gir. Ez flash menusune gir ve gerisi kolay zaten anlıycaksın görünce enter a bas kur o kadar

• tamam anladım.. peki bios da bir ayar yapmak gerekiyor mu.. usb den okuması için..
  • ilk açılışta eski windows la acarken baya bi uzun sürdü sora format attım windows kurdum
    yaklaşık 20-5 dakikada kurdu..

sistemi ilk topladıgımdada ilk açtıgımda pcyi dos penceresinde error system halted diye bi yazı cıkmıştı sora power kablosunu cektim tekrar taktım sora düzeldi. acaba ne hatasıydı çözemedim.
  • quote:

tamam anladım.. peki bios da bir ayar yapmak gerekiyor mu.. usb den okuması için..

sadece flash diskin içine indirdiğin ROM dosyasını atıp bios a girip ez flash menusunden yükleyebilirsin.
  • tamam akşam deniyorum...

son biosu yükleyeceğim..

sen driverları rapid eattın mı...
  • hasan kardeşim once cd deki asus uptade yazılımını kur sonra son biosu indir ve windows uzerinden asus uptade ile yeni biosu kur
  • kamil kardeşim bu asus update programı kendisi mi buluyor biosu.. sitesinde bu programın tanıtımı var.. internetten diye bir seçenekle kendisi son biosları gösteriyor ve sen sadece hangisini yüklemek istediğini seçiyorsun galiba..

peki kendim indiripte programdan rom u gösterip yükleyebilirmiyiz..

yanlışım varsa lütfen düzelt...
  • quote:

kamil kardeşim bu asus update programı kendisi mi buluyor biosu.. sitesinde bu programın tanıtımı var.. internetten diye bir seçenekle kendisi son biosları gösteriyor ve sen sadece hangisini yüklemek istediğini seçiyorsun galiba..

peki kendim indiripte programdan rom u gösterip yükleyebilirmiyiz..

yanlışım varsa lütfen düzelt...

En Son Çıkmış ASUS P5K-E WIFI AP Driverlarını Bir Araya Topladım;

http://r apidshare.com/files/74881733/Drivers.rar.html

Hasankeyf evet programdan rom u gösterip yükleyebilirsin

• dostum bunun içinde .exe ler mi var yoksa klasör halinde mi..

inşallah şu sorun bunlarda tekrarlamazda bilgisayarımın keyfini sürmeye başlarım..

akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..

tekrar teşekkürler....
  • room kendin goster yani bios uptade for file secenegi
  • pc nin geç acılması raid yada ahçi ile alakalıdır ben standart ide diye kurdum yani ahci aktif etmedim biostan jmicron disable yaptım anında goruntu
  • hocam ahci , jmicron nedir bunlar ne işe yarıyor..
  • a
    quote:

hocam ahci , jmicron nedir bunlar ne işe yarıyor..

ahci modunu sistem kurulumunda etkin yaparsan sata hdd lerin NCQ OZELLİĞİNİ AKTİF HALE GETİRİRSİN
    jmicron da sistemdeki sata hdd leri denetliyor galiba
  • bendemi bu karttan alsam twınmos 800mhz ram ile uyumu nasıl bide E2160 ile kaç yapar tavsiye ederseniz bu kartı almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.