Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasankeyf

evet arkadaşlar en sonunda sorunun kaynağını buldum..

@kornakamil arkadaşa huzurlarınızda teşekkür ediyorum..

benim vatan bilgisayar bios da ilk boot u cd seçmiş.. bu nedenle açılış cd den olduğu için bu sorunu veriyormuş.. harddisk yaptım.. ve yeniden yükledim driver ları Allah a şükür sorun çıkmadı..

neyse iyi oldu artık google da aratılınca da türkiye den de bu problemi yaşamış biriyle karşılaşacaklar ve sorunun çözümünü görmüş olacaklar..

@Technologs

dostum senin upload ettiğin driverlar eski driver.. dikkat ettin mi tarihlere sitesinden. mesela chipset te 7.5.0.1017 yi yüklemişsin ama sitesinde 8 serisi var.. bende "bu bilgisayar bu yazlımı yüklemek için gerekli sistem gereksinimlerini karşılamıyor" hatasını driver ın eski olmasından dolayı veriyor.. sen istersen bir kontro et bakalım sürümleri.

birde bios la ilgili olarak ince ayarları paylaşacaktın bizimle yapabildin mi..

nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    evet ince ayarları bende bekliyorum

• quote:

evet arkadaşlar en sonunda sorunun kaynağını buldum..

@kornakamil arkadaşa huzurlarınızda teşekkür ediyorum..

benim vatan bilgisayar bios da ilk boot u cd seçmiş.. bu nedenle açılış cd den olduğu için bu sorunu veriyormuş.. harddisk yaptım.. ve yeniden yükledim driver ları Allah a şükür sorun çıkmadı..

neyse iyi oldu artık google da aratılınca da türkiye den de bu problemi yaşamış biriyle karşılaşacaklar ve sorunun çözümünü görmüş olacaklar..

@Technologs

dostum senin upload ettiğin driverlar eski driver.. dikkat ettin mi tarihlere sitesinden. mesela chipset te 7.5.0.1017 yi yüklemişsin ama sitesinde 8 serisi var.. bende "bu bilgisayar bu yazlımı yüklemek için gerekli sistem gereksinimlerini karşılamıyor" hatasını driver ın eski olmasından dolayı veriyor.. sen istersen bir kontro et bakalım sürümleri.

birde bios la ilgili olarak ince ayarları paylaşacaktın bizimle yapabildin mi..

günaydın kader dostları

hasankeyf driverlar eskiymiş ama ben indirdiğimde en son bunlardı en iyisi biz asusun sitesinden takip edelim öyle daha iyi

bu arada biosun ince ayarlarını kahvaltı yaptıktan sonra yazıcam. herkeze iyi forumlar

• @ Technologs

ya dostum afiyet olsunda senin kahvaltı bitmedi mi yahu.. hakkaten kaliteli kahvaltı bu olsa gerek..

saat an itibari ile 23:58
  • arkadaşlar vistayı sorunsuz kullanan var mı...
  • Vista yüklemek nasib olmadı daha
  • Evet ben dün kurdum vista ultimate sorunsuz bir şekilde kullanıyorum..Performans konusunda önyargılarım vardı ama XP den daha fazla performans aldım tavsiye edferim arkadaşlar,deneme şansınız varsa deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technologs

quote:

kamil kardeşim bu asus update programı kendisi mi buluyor biosu.. sitesinde bu programın tanıtımı var.. internetten diye bir seçenekle kendisi son biosları gösteriyor ve sen sadece hangisini yüklemek istediğini seçiyorsun galiba..

peki kendim indiripte programdan rom u gösterip yükleyebilirmiyiz..

yanlışım varsa lütfen düzelt...

En Son Çıkmış ASUS P5K-E WIFI AP Driverlarını Bir Araya Topladım;

http://r apidshare.com/files/74881733/Drivers.rar.html

Hasankeyf evet programdan rom u gösterip yükleyebilirsin

tşk yarın benim anakart glecek sanırım uğraşmadan yüklerim :)

• quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

quote:

quote:

kamil kardeşim bu asus update programı kendisi mi buluyor biosu.. sitesinde bu programın tanıtımı var.. internetten diye bir seçenekle kendisi son biosları gösteriyor ve sen sadece hangisini yüklemek istediğini seçiyorsun galiba..

dostum ben son çıkan driverları yükledim ama asus her yeni gün yeni driver versiyonları çıkarıyor. Benim yüklediklerim ile sorunsuz kullanabilirsin sistemini ama asusun sitesinden en yeni güncel driverları yüklemek istersenwww.asus.com dan download bölümüne girerek p5k-e wifi yazıp arattığında anakart ile ilgili son driverları elde edip makinene yükleyebilirsin yazı biraz roman gibi oldu ama idare edersin artık

• valla ben de vista ultimate kurdum ve hakikaten xp den bile daha çok performanslı..

bu arada bilgisayar açılırken abuk sabuk sayfalar çıkıyor..

yok ai lifestyle, yok press any key too continue, yok jmicro.com yazan soldaüstte bi sayfa (optik okuyucuyu yazıyor)..

bunlar sizde de çıkıyor mu.. yada pasif edebilirmiyiz...
  • Evet o logo ve yazılar bendede çıkıyor. Bios'dan pasifleştirebiliyoruz o logoları bildiğim kadarıyla.

Bu arada ben rahatsız olmadım o logodan
  • life style lodosu fena değil de chekin nvram ve diğerleri rahatsız ediyor beni..
  • arkadaşlar vistaya benim ankartın driver ını kurdum. sorunsuz kuruldu denildi. olay günlüğünde ise şöyle bir hata yazıyor..

Ati External Event Utility hizmeti, etkileşimli bir hizmet olarak işaretli. Ancak sistem, etkileşimli hizmetlere izin vermeyecek şekilde yapılandırıldı. Bu hizmet düzgün çalışmayabilir.

ne demek oluyor şimdi..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

quote:

quote:

dostum ben son çıkan driverları yükledim ama asus her yeni gün yeni driver versiyonları çıkarıyor. Benim yüklediklerim ile sorunsuz kullanabilirsin sistemini ama asusun sitesinden en yeni güncel driverları yüklemek istersenwww.asus.com dan download bölümüne girerek p5k-e wifi yazıp arattığında anakart ile ilgili son driverları elde edip makinene yükleyebilirsin yazı biraz roman gibi oldu ama idare edersin artık

tşk ederim pc konusunda en şanslı kişilerden biri benim zaten bu işle meşgulüm ii bir teknik servisim var uğraşmadan indirecegimiz için hem bana hem de arkadaşlara paylaşım yapman beni sevindirdi sizin gibi paylaşımcı arkadaşlarla gurur duyuyorum

• ben teşekkür ederim önemli olan herkesin faydalanması ve problemlerini en hızlı kısa sürede halldebilmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technologs -- 11 Aralık 2007; 15:16:11 >
  • quote:

arkadaşlar vistaya benim ankartın driver ını kurdum. sorunsuz kuruldu denildi. olay günlüğünde ise şöyle bir hata yazıyor..

Ati External Event Utility hizmeti, etkileşimli bir hizmet olarak işaretli. Ancak sistem, etkileşimli hizmetlere izin vermeyecek şekilde yapılandırıldı. Bu hizmet düzgün çalışmayabilir.

ne demek oluyor şimdi..

hasankeyf senin ekran kartı eski bir modeldi sanırsam vista ile uyumu sözkonusu değil bence bu hatayı o yüzden vermiş olabilir. Bu düşünce nereden aklıma geldi diye sorarsan bazı ürünlerin üzerinde vista uyumlu ibaresi yada logosu var demekki ürünleri vistada problemsiz olarak kullanabilmemiz için vista desteği gerekiryor ayrı olarak. Tavsiyem atinin sitesine girerek ekran kartının modeline göre vista driverını yüklemen olacak ki işallah vista driver ı vardır

• zaten sitesinden indirdim driver ı..

neyse gerekirse kurmam zaten kendisi tanıdı vistanın..

hocam bizim bios ları hala bekliyoruz..
  • quote:

valla ben de vista ultimate kurdum ve hakikaten xp den bile daha çok performanslı..

bu arada bilgisayar açılırken abuk sabuk sayfalar çıkıyor..

yok ai lifestyle, yok press any key too continue, yok jmicro.com yazan soldaüstte bi sayfa (optik okuyucuyu yazıyor)..

bunlar sizde de çıkıyor mu.. yada pasif edebilirmiyiz...

benim vistam yokki kurup deneyim
  • ver adresi dvd yi yollayayım...

kargo ücreti alıcıya aittir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

P5K-E Wifi/AP kullanıyorum.

E6750 @3800 MHz (475x8) ve Kingston HyperX bellekler 1200 MHz 5-5-5-15 timinglerde sorunsuz çalışmakta. Tamamen stabil

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

ya ben bu oc işi bozuldu artık yani parayla yapılanına oc deniyorsa helal diyorum size..200-300 dolarlık anakartlarla bu işi yapıyorum diye birde hava atıyorsunuz ya ne diyim..kardeşim sadece hız ama hız demekse bu overlock para hiçbirşey demekse pes yani bana..eger bir anakart 100-120 doların üzerindeyse o anakart lükse giriyor beyler bence..

• kart geldi yarın kurup deneyecegim inş bu arada işlemci ve imzamda değişecek 6750 ile kullanacagım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.